Rebelde dvd-ji

onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Rebelde dvd-ji 1.7.2011 9:12
Helow!
prvo bi prosla brez kakega žaljenja če komu ni pasou rbd & rebelde. ne rabiš komentirat.Smile
pač preidmo k glavni stvari.
a se mogoč še spomne kdo (seveda od fanov) ko so se zraven slovenskih novic, dve leti nazaj, prodajali rebelde dvdji? js mam sam 4 dele in zdej če ma kdo še ostalo pa ne rabi, mu ne koristi več za kaj in je hotu že stran dat, a bi mi prodal kdo vsaj 5. del? pa če še meybi ma kdo drugo sezono bi tut kupila. (:

[link]
ewo tega bi še posebej rabla.

[link]
tuki je pač še druga sezona x)

pač prosim javite mi tuki, pa se zmenimo pol naprej :]
Very Happy Very Happy
lovejb • Od: 14.6.2011 • Prispevkov: 180
Re: Rebelde dvd-ji 1.7.2011 15:32
tko je. jz mam od prve sezone 3 cedeje. ej je zelen ovitk pol mam še rumen ovitk in še modr.^^ rdečga pa nimam. te mam.
hiphoparka • Od: 30.4.2011 • Prispevkov: 21
Re: Rebelde dvd-ji 2.7.2011 14:18
jas sem tut tako temo že dala,ker sem rabla te cd-eje.
jas mam vse dele od 1 do 7.
nujno bi rabla cd-eje 8,9 in 10.tak da če ma kdo naj pove,da lahko razveselim svojo sestrco za njen rd Very Happy Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.