Kako do željene postave?

<< | 1 | 2
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Kako do željene postave? 2.3.2010 21:41
ppoopp pravi:
pa ve niste normalne punce. če same mislte da ste lepe da ste tko suhe se motte. vrjetme vsakmu fantu je bol všeč če ko se ližeta vas lah za rit prime in kej čut ne same kosti. pa tud lepš zgleda...pomirte se mau. tud če mate na trebuhu mau špeha so what =S

pa sej sploh niso fantje point, jao kak se mi (nam) **** za njih Very Happy haha.. okej, ene res zarad njih hujšajo, ampak večina to dela zaradi sebe ker nam je to všeč Smile
ppoopp • Od: 2.3.2010 • Prispevkov: 13
Re: Kako do željene postave? 2.3.2010 21:44
Rocafella pravi:
ppoopp pravi:
pa ve niste normalne punce. če same mislte da ste lepe da ste tko suhe se motte. vrjetme vsakmu fantu je bol všeč če ko se ližeta vas lah za rit prime in kej čut ne same kosti. pa tud lepš zgleda...pomirte se mau. tud če mate na trebuhu mau špeha so what =S

pa sej sploh niso fantje point, jao kak se mi (nam) **** za njih Very Happy haha.. okej, ene res zarad njih hujšajo, ampak večina to dela zaradi sebe ker nam je to všeč Smile

vidm d se vam ful **** za ns ---> [link] Very Happy Very Happy

sicer vs pa nezastopm najbol zakomplicirana bijta v vesolju ^^
nulica96 • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 58
Re: Kako do željene postave? 14.4.2010 19:08
če maš ti take noga k si pokazala...imaš noge več kot popolne...

če bi pa mela tiste kole...k lahko med nogami postaviš saj še eno tako nogo...
je to svnsko grdo...riti pa tud ni popolnoma nič...FUUUUJ....!!!!!

upam da se tega zavedaš...

prosm, da upoštevaš moje mnen je in nikar ne stradaj zarad tega da bi ratala grda...

po mojem se drugi strinjajo z mano...pogled na estetiko, lepoto...
ti povem, da mam pretirano dobr...Very HappyVery Happy
babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Kako do željene postave? 14.4.2010 20:16
chick pravi:
babylove pravi:
am men zdravnik pravi da sm presuha ... sploh ni ... jst sama seb se zdim prdebela oz. sej sm res

visoka: 178
stara: 15,5
teža: 40-45 tam nekje ne vem točna mogoče še večCrying or Very sad ( ampak res tulk tehtam .. am ne se mi smejat k sm predebela Crying or Very sad Evil or Very Mad ..)

sm itk okvaram se s špotom Razz

am zanima me še to pač mam majhne prsi in me zanima kko jih lahko povečam (am prosim ne mi pisat z masažo k sm to slišala in ne bom to delala )

sory ne zamers...sam men se tole že zdi anoreksično....40-45 kil je najvišja velikost t okol 160 cm......prsi pa lahko pridobiš samo na tak način pri tebi da se zrediš

jst se redit nikoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Twisted Evil
sm obstaja kak drug naćin?????
bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Re: Kako do željene postave? 15.4.2010 16:11
babylove pravi:
am men zdravnik pravi da sm presuha ... sploh ni ... jst sama seb se zdim prdebela oz. sej sm res

visoka: 178
stara: 15,5
teža: 40-45 tam nekje ne vem točna mogoče še večCrying or Very sad ( ampak res tulk tehtam .. am ne se mi smejat k sm predebela Crying or Very sad Evil or Very Mad ..)

sm itk okvaram se s špotom Razz

am zanima me še to pač mam majhne prsi in me zanima kko jih lahko povečam (am prosim ne mi pisat z masažo k sm to slišala in ne bom to delala )

punca, če je tvoje mnenje o lastnem telesu takšno kot je, potem se žal bojim, da te nihče na tem forumu ne bo uspel prepričat o nasprotnem. kvečjemu lahko to uspe kakšnemu strokovnjaku pa še to komaj takrat, ko boš sama spoznala, da potrebuješ pomoč.

me pa moti, da o tem razpravljaš na tak način, da skušaš svet prepričat, kako je 45 kg pri 178 cm višine debelost. upam in računam s tem, da je večina bralcev dovolj zadovoljnih s seboj, da jim takšne izjave ne pridejo do živega.

me pa skrbi za kakšne punce, ki bi lahko bile dovzetne za takšno razmišljanje, zato te prosim, da že zaradi drugih ne delaš takšnih zaključkov in izzivaš, saj ti je zdaj že najbrž jasno, da se večina ne bo strinjala s tem, da si debela... prej te bodo vsi skušali prepričati, da imaš problem. nima smisla, da sprašuješ.
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: Kako do željene postave? 15.4.2010 19:53
Jooj, pa a vm je res lepo da vse kr visi na vs? Ma dej to nobenmu ni všeč. Vsaka more met tut mal oblin, ne pa da se povsod kosti čutjo. To res ni lepo, vsaj men ne. Pa ne govorim zdej da morte bit debele. Ma ne, kje pa. Sam pač... da ni sam koža pa kost. Brrr... In ne, jst nism debela, ful suha pa spet ne. Pač neki normalnga. Mam sošolko k je pomoje anoreksična, ker se ji čist vse kosti vidjo, bleda je... In nč kej lepo ne zgleda.

Da pa ne boste rekl da skrivnostno molčim o svoji teži:
Visoka sm 168 in tehtam 51 kg... Zračunite si ITM pa boste vidle, da ste čist normalno suhe. Nekatere, pa (žal) presuhe... Confused
THECookieMonsterX3 • Od: 15.4.2010 • Prispevkov: 8
Re: pa jest? 15.4.2010 20:33
FamilyGirl pravi:
Prosm, če mi poveste, kumenterate tole:
starost: 14 let - junija mam 15
višina - 166 sm
teža - 51 al pa 52 kg

Kko se vam zdi? A sm suha?
Vem da sm koza k to sprašujem ... ampak morm prašat.

PLLZ

Jst sm tut visoka 166. sicer mam 58 kg, sam to je odvisno kake kosti maš ipd... če ti rebra ne štrlijo pa to si čist ok.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Kako do željene postave? 22.7.2010 3:21
Rocafella pravi:
Prvo bi vas prosila BREZ OBSOJANJA ipd. ker vsak ma svoj okus in tako pač je, zato res prosim brez kakršnih koli žaljivih komentarjev, tu sem namreč da bi vas vprašala za nasvet kako prit do takšne postave:
[link]
[link]

in vem da ni lepo (vsaj večini),mogoče tudi ne zdravo al pa kaj, ampak mi je vseeno, jaz samo vem da želim takšno postavo =)

Moje stanje trenutno pa je takšno, da nisem niti blizu tega xD veliko tekam in telovadim zato moje noge niti malo niso ravne kot palčke ampak nekaj v tem stilu: [link]
[link]

tako da predvidevam da bi mogla manj telovadit? (pozimi telovadim dnevno, 1-2 uri)
kak pa s hrano?

hahaha ta je tok suha d so se ji noge začele ukrivlat.. men sploh ni šeč.. sj nwm če sploh komu je .. ne hvala
Re: Kako do željene postave? 22.7.2010 12:25
Rocafella pravi:
Prvo bi vas prosila BREZ OBSOJANJA ipd. ker vsak ma svoj okus in tako pač je, zato res prosim brez kakršnih koli žaljivih komentarjev, tu sem namreč da bi vas vprašala za nasvet kako prit do takšne postave:
[link]
[link]

in vem da ni lepo (vsaj večini),mogoče tudi ne zdravo al pa kaj, ampak mi je vseeno, jaz samo vem da želim takšno postavo =)

Moje stanje trenutno pa je takšno, da nisem niti blizu tega xD veliko tekam in telovadim zato moje noge niti malo niso ravne kot palčke ampak nekaj v tem stilu: [link]
[link]

tako da predvidevam da bi mogla manj telovadit? (pozimi telovadim dnevno, 1-2 uri)
kak pa s hrano?

take ravne noge lahko dobiš samo če stradaš. in NE obsojam ! Rolling Eyes
Lizzie&#9829; • Od: 9.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: Kako do željene postave? 9.12.2010 19:39
bolje da ljulja nego da žulja haha more cushion for pushin' baby:D
Re: Kako do željene postave? 17.6.2011 21:05
KateySixx pravi:
Rocafella pravi:
[link]
[link]

[link]

kak pa s hrano?

take ravne noge lahko dobiš samo če stradaš. in NE obsojam ! Rolling Eyes

Emm tole mi ni lih ušeeč lj. js sm fuul suha mogoč preveč usaj js mislmi tk ampak js fuul velik jee in usee pa sm suhaa fuul in maam fuul drobne kosti po fotru tk da nikol nbom maal debelejša.. :S in sm približn taka kot ti hočeeš bit sam nj ti poveem da si lahk srečna tako telo kot maaš je velik lepše od mojga imam sicer kr lepe prsi in rit ampak ostalo kar se tiče nog je pa bol tk..sm suhaa sam se mi ne vidijo rebra ampk mam mau mišic sm useeno.. Leej bod taka kt sii in ti bo boljše vrjem js nism hotla bit tk suha kot sm sam se zrd tega ne prenajedam in je use OK. drgač pa majo Fanjte radi NORMALNE punce take kt si ti!! iz lastnih izkušnj to govorim.. amm ija anoreksija pa ni to da si suuh.. lj to je bolj tole da misliš da si debeu pa si u resnici kr suuh..tk de foolk k pišete tule una je anoreksična pa tista pol bi bla usaka k je mal bol suha anoresksična misliim haloo...če bi kdo rad vedau kaj je anoreksija naj o tem mal u kšni knjigi al pa netu prebere xD Sorry za nakladanje sam mogla sm napisat svoje mnenje,,. upam da ne zameriiš čaaW. :* have fun Smile <3
OrdinaryWeirdo • Od: 25.3.2011 • Prispevkov: 28
Re: Kako do željene postave? 18.6.2011 12:05
mugoč je tipom res useen kako pustavo majo punce, ampk useen nočjo ene bajse tm? in tud če ženska ni debela, bo hotla shujšat. zadnje čase lahk po ulci in te slavne opazš da so vsi suhi, ploščati trebuščki, lepa ramena, suhe noge in ja, use punce hočmo bit take. nm se zdi to lepo, ker se vse počutmo manj vredne k smo zravn suhih in lepih punc (vsaj men je tko).
npr. jz mam 2 najbolši prjatlci k sta res suhe, ni jima ušeč ker slab vidta pa še druge probleme mata, ampk men je vedno zravn bed. ker vedno k gremo kamorkol se lahka onedve postavljata s svojo izjemno postavo, mata odkrite trebuščke pa shortke, kaj pa jz tm? nism glih debele, ampk useen ... me punce se mormo spopadat s tem in u nekaterih primerih je težko. kaj use sm jz delala da bi lahk shujšala: telovadla, stradala, celo bruhala :S in kaj mam od tega? nič, še vedno telovadm in zdej začenjam stradat in vrjemte mi, da nč ne pomaga. najbolš je da si zadovoljen s svojo postavo, ne pa da hočš bit kokr okostnjak. mislm lahko je guvort ampk useen, enkrat se res dobr poglej u ogledalo pa boš vidla da si lepa kakršna si. ni potrebno bit čist suh, da bi biu lep. usak človek je lep na svoj način :3
njegovamalapikica • Od: 22.3.2011 • Prispevkov: 35
Re: Kako do željene postave? 18.6.2011 23:04
leej, lahko hujšaš & se ukvarjaš s športom, sam ne boš taka. normalna boš. tako postavo dobiš če nč ne ješ al pa sori izrazu da maš prst u ustih pa greš po usamku obrku na wc. sam če bruhaš to morš pol skos, kr drgač se spet zdediš nazaj. sam če pa to skos delaš je pa to za u bolnco

res bolš med športno postauo al pa sam da si suha, kt to (:
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: Kako do željene postave? 19.6.2011 21:26
Prosm poglej- pa razpiš see.
[link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.