Petje

kastelictamara • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 33
Petje 11.6.2011 14:22
No kot lah že iz naslova preberete je to tema o petju. Nekaj časa se že ukvarjam s petjem pa me zanima kako negovati glas. Frendica mi je rekla naj jem med in zraven pijem mleko. Pa me zanima, če ma kdo kšne izkušne s tem. Very Happy Če se spomnite kaj novega...NAPIŠTE! Že vnaprej hvala za odgovore. Very Happy
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: Petje 11.6.2011 16:18
surou jajc usak ju3 pa je xD nee sei ne.. khm.. ne se preweč dret p te fore, kajenje, alko škodujeta (hahha temu se je bl težko upret tk da J*e*b*e*š glasilke xD)
mlek+med=njaam Very Happy nevem sicr če pomaga ;D
Feded • Od: 28.5.2011 • Prispevkov: 52
Re: Petje 12.6.2011 19:49
al čiki pa alko škodujeta pa ne nooo Very Happy to sam nekaterim.. poznam eno k kadi že 3 leta skorej na 3 tedne je pjana skos pa glas ma e skos lep.. ena pa kadi ful se ji je pa uniču tok d to ni lih za zih Very Happy

jes mlek pa med sam kdr sm bouna pijem xD
Re: Petje 12.6.2011 21:16
no čiki & alko v VELIIIIIIIKIH količinah xD tko drgač ne xD
waaaw. na 3 tedne pijana-- to je pa OGROMN x3 pa odvisno kkoook kadi xP če 1 čik na 2 dni je drgač kukr če pou škatlce na dan aveeeš Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.