=/• theDARKlight
• Od: 21.4.2009
=/
11.6.2011 14:01
no men pa se zadne cajte Lajf zdi fuL kr neki. zaj že 2 Leti se mi zdi vask dan čist isti. kot da se mi je živLjenje vstavLo.. no k pred 2 Letama (pribLižno) sma šLa z fantom narazn (zaj je že biuši ja) k sma bLa okoL 5 Let skup. pa se mi je takrat ko me je pusto živLjenje postavLo čist na gLavo. spLoh mi ni bLo več za živet. Lajf se mi je zdeu fuL bw. k sma res bLa ceLi cajt fkup. pač sošoLca sma bLa pa to. pa ga poL nikak nisn mogLa preboLet. k je res neke posebnega. sam zaj pa spLoh weč nwm kaj čutim. k minLo je že fuL časa od te ke sma šLa narazn (okoL 2 Leti) pa mi je fuL hecno k od te moje ŽivLeje spLoh nima nekiga poomena. spLoh nwm zake sn tu. pa sn si miLsLa sej bo vse vreji čez čas. pa še je zaj vedo isto kot je bLo =/ pa spLoh mi ni do drugih fantov. k npr mi je en koLega svetovau da naj ga pač z kirim drugim probam pozabit pa da se bi mejbi v kirega drugega tak zaLubLa. pa mi nekak ni rataLo . pa sej zaj sn se že navadLa na to. sam mi je pa tui hecno k se mi zdi da od te spLoh nebrem nič čutit. tak ko včasih kake pesmi pojejo da si zLomLen pa neje več nič čutiš =/ . no tak da zaj nisn z nikom nwm kak navezana aL pa kaj. pa sej mam koLegice pa vse . samo si nismo tak bLize da bi Lahko to povejaLa . k mi je vseeno za njih či se še kdaj videmo aL ne. pa se zdim sama sebi fuL grozna zaraje tega. k jas hočem čutit neke. pa neje morem =/ .. pa zaj pred neke časa mi je dedek umr. pa sn se počutLa tak čist kot da mi je vseeno. spLoh nisn čutLa neke žaLosti aL pa kaj.... spLoh nwm weč ke se z mano dogaja.
....no trenutno nisn mela ke za deLat pa sn te maLo pisaLa. ne rabite nič odpisat samo hteLa sn to nekam povejat. • annabelle
• Od: 20.3.2011
Re: =/
11.6.2011 17:11
Em, a si za bivšega sploh žalovala? Če si nardla tko: da si šla mimo in si upala, da se bo ta stvar nekega dne izginil. Ne bo, če za njega ne žaluješ. Da stran vržeš vso stvar ki si jih imel od njega, slike ni smisla, ker ga nikoli nauš prebolel in boš vedno nekaj čutil če gre on mimo. Žaluj, glej sliko, misli, kako lepo ste se imeli in da se je vsega končalo, da boš šla z lajfom naprej pa itd.
Vrjem, tudi jaz sem se razšla z enim pred 1let pa pol. Objela sm ga, gledala kako odhaja in jaz pa sem se obrnila in vedno upala, da se bo vrnil. Vse je bilo kot, da ni bilo nić. Jokala sm par kar in konc. Vsi so mi rekli; prebolela ga boš vrjem. Vse sm zmetala stran, mislila, da bo nekega dne odšel iz mojih mislih. Pa se ni nič zgodilo. Potem sem prebrala, da moraš za to stvar žalovat. In sm začela to delat, začela sem res jokati za njega, pisala sm kako ga pogrešam ampak, da on ni to kar jaz iščem pa itd, gledala slike in razmišljala. Skratka vsega sm storila.. In glej ga, zdaj sm noro zaljubljena v druzga in ne morem verjeti, da sm bivšega res prebolela. Splača se, poskusi. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.