</3

vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
</3 9.6.2011 16:32
hejla!
Pač sm mela enga ful dobrga prjatla, ki je sam men tolk zaupau pa povedau pač kolk mi je.. nobenmu drugmu prjatlu ni neki sam začel govorit pa to.. in pač na začetku je bil še čist normalen pa vse.. kasneje je pa pokazau tut svojo potrebno plat Razz pač vmes je mene al pa kero prjatelco prjeu za rit al kj podobnga.. pol pa je enkrt pr men prespal pa sva še tv gledala pa me začel neki šlatat pa neki.. pa sj blo kul.. pa pol naslednič je neki hotu da bi blow job dobu, sam sva se zmenla da ne.. pa pol o tem ni blo kj dost govora.. čez neki časa pa smo bli na roj.dnevu pa smo pil pa to.. pa sva zabluzila oz. kaki 2 uri pač bla skupi pa to.. pol mi je pa nasledni dan reku da neve, če bi blo kj med nama, ker me noče zgubit kt prijatelco pa neki.. pa pol je to en čas blo tih use.. pred kratkim pa sm jst ugotovila da sam na njega mislim, pa da ne morm pozabt nanj.. pa sm mu tut to rekla.. pa mi reku, da je mislu da sva se zmenla da nava nč več, kt prijatla.. pa smo mu rekla da je to blo že en čas nazaj, pa da je zdj drgač.. zdj niti ni več tolk potreben pa nč.. pa mi napisau da upa da sva lahk prijatla naprej, kr me res noče na kakršenkol način prizadet al karkol...jst pa še vedno ne morm ga pozabt, pa še vsek dan ga vidm pa se družmo pa vse... :S a mislte da mam še kj šans, al ga morm pozabt al kaj, kako.. ? napište kaj Smile pa hvala za odgovore že u naprej :/
jasmina13 • Od: 17.2.2011 • Prispevkov: 45
Re: </3 9.6.2011 19:59
Hei. brez skrbi. večkrat se zgodi da se lahk najbolši prjatu in prjatlca zatreskata. je pa uprašanje če maš kej šans pr njem. js mislm da jih maš. čene te neb nit šlatu in mislm da bi tut njemu blo lepo če bi postala zdej kej več kt bF.
probi ga mal tak kao osvajat al pa kej takega rečt da ga mal u zadrego sprauš$ ;DD probi. ni greh probat Very Happy pa Uso srečo Wink
vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: </3 9.6.2011 20:05
jasmina13 pravi:
Hei. brez skrbi. večkrat se zgodi da se lahk najbolši prjatu in prjatlca zatreskata. je pa uprašanje če maš kej šans pr njem. js mislm da jih maš. čene te neb nit šlatu in mislm da bi tut njemu blo lepo če bi postala zdej kej več kt bF.
probi ga mal tak kao osvajat al pa kej takega rečt da ga mal u zadrego sprauš$ ;DD probi. ni greh probat Very Happy pa Uso srečo Wink

hja, problem je sam da sva se pogovarjala o tem pa je pol reku da hoče da ostaneva prjatla kr me noče prizadet pa neki.. saj zdj ga nau par dni pa se ne bova slišala.. pol pa bomo vidl kaj bo.. ja drgač pa hvala ti! Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.