Kdor rad bere ( moja izpoved ko sem slabe volje)• ladymissy
• Od: 17.5.2009
Kdor rad bere ( moja izpoved ko sem slabe volje)
4.6.2011 2:35
Včasih zdi se mi, da ni vse tako enostavno.. Da se use spreminja, da se spreminjam jst, da se spreminjajo drugi.. Ali pa je za to kriv dogodek, ki me je zelo pretresel, za nameček pa je zato poskrbel stres, zaradi katerega sem zbolela za kronično bolezen, zaradi katere moram vsak dan pojest po 9 tabletov.. Zdi se mi da sem se spremenila po obnašanju do drugih.. Zdi se mi tud, da se nism sposobna več zaljubit.. Vem da sem še mlada in da bo morda še prišel fant v katerega se bom še lahko zaljubila do ušes, vendar sm bila to že večkrat.. in vedno sem na koncu bila na tleh jaz. Morda pa se zato bojim da se bom še navezala na koga tako in raje obdržim prijatelske vezi. Še vedno rada hodim ob večerih vn s prijatelji, vendar se mi zdi da tudi to ni več zame. Zadnje čase me vedno bolj skrbi moj videz. Odkar jemljem ta zdravila imam čuden obraz in še nekaj drugih lepotnih težav. Vsi me sprašujejo zakaj imam zabuhel obraz. Prej sem si bila res bolj ušeč.. in se nisem nikoli sekirala glede videza. Tud šola mi ne gre več tako.. Prej sem se vedno učila zadnji dan.. a sedaj se rabim učit že vsaj 2-3 dni prej. Glede bolezni je sedaj bolje, a se mi zdi da se mi lahko še ponovi ko preneham jemat zdravila.. to se zelo bojim ker se mi je 1x že in sedaj ko zmanjšujem z zdravilmi opažam spet znake bolezni.. Res me je strah ker hočm bit normalna ... Prej nisem vedela kako je bit drugačen.. Zdaj vem .. in hočem bit takšna kot prej, vendar bo to še dolgotrajen postopek.. če sploh bom kdaj. Včasih tako razmišljam.. ampak učasih mi pa je prau useeno za vse stvari.. in počnem stvari, ki jih morda nebi smela.. že zaradi svojega zdravja.. kot npr. popivanje ko grem vn. Ne razumem zakaj to počnem, saj to počne že moj ati občasno. Takrat se res slabo počutim, ker to slabo vpliva na njegovo zdravje, pa tud na vzdušje doma... Saj ne pišem to zato ker se smilm sama sebi.. ampak zato ker me to mori nekje v moji notranjosti.. vem da so na svetu še hujše stvari, in vem da imajo usi svoje probleme. Še vedno sem vesela zase ker imam tako dobre ljudi okrog sebe, ki mi dajejo pozitivno energijo
• babee
• Od: 23.8.2009
Re: Kdor rad bere ( moja izpoved ko sem slabe volje)
4.6.2011 9:22
Ladymissy Ja tako je.. življenje ni nikoli lahko, ker nas vedno postavlja pred določene preizkušnje. Pa naj si bo to v ljubezni, prijateljstvih in tako naprej. Prou je, da daš ven kar čutš ker se potem lažje soočš sama s sabo. Stvari pa se spreminjajo skos bolj, ljudje se spreminjajo, dnevi niso več enaki, ja čas naredi svoje. Verjetno ti je bila ta tvoja bolezen dana v preizkušnjo, saj se boš na ta način bolj utrdila in zgradila na svoji samopodobi. V teh časih se vedno bolj oziramo na opazke drugih ljudi, ki nas največkrat s celim veseljem prizadanejo.. nevem kok let imaš, ampak ja pred tabo je še celo življenje.. in glavna stvar ki ti jo lahko povem je, da ne obupuj Uživej, čao |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.