naravni način za barvanje las??• Nikacat
• Od: 31.3.2009
naravni način za barvanje las??
13.4.2009 20:37
Hei imam svetlo rjave lase in bi si jih rada obarvala temno rjavo do črno. Problem so moji starši, ki mi tega ne bi pustili.
Ali obstajajo kakšni naravni načini za barvanje las v temnejše barve??? heeeeelp meeee nika^^ • Moica
• Od: 17.10.2008
• Kraj: Kran
Re: naravni način za barvanje las??
13.4.2009 21:39
ne vem kko bi na temno rjavo spremenila barvo las, vem sam da se jih da posvetlit. pa moja frizerka je govorla da je sprobavala neki z rdečo peso barvat, sam ne ve kok časa bi to zdral • leila
• Od: 18.1.2009
14.4.2009 13:44
heii..
js sm mela prej tut svtle lase pa sm hotla met temnejše. no in sm se pobarvala. ampk to je taka barva k je brez amoniaka in ti las sploh ne unič pa še ful mehke maš pol (no usaj js xD). barva se pa imenuje: **** creme gloss. od loreala je.. u dm-u ga dobiš al pa v müllerju. pa še velik odtenkov lahko dobiš. sj vem da to ni raun naravn način ane. sam če pa hočš kšno narauno barvo se pa posvetuj s frizerko aja pa pride okol 7 €. upam da sm ti kej pomagala • nissa
• Od: 9.3.2009
14.4.2009 14:57
al pa barvni preliv .. k ti gre po nekej pranjih dol ..
pač .. amm .. ti gre pol barva dol .. pa maš spet svoje naravne Lase .. moje mnenje .. • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
j
14.4.2009 15:15
a so tiste barve ki jih kupiš v trgovinah al pa drogerijah VSE take, da pač grejo po parih pranjih dol????
ker js razmišlam da bi se pobarvala pač, samo ne vem a z črno a rjavo, ali pa z bolj svetlo. in bio taprvu rada sprobala vse. HF • Nikacat
• Od: 31.3.2009
tnx
14.4.2009 20:33
hvala kr mam fuul probleme s prepričevanjem staršev...
ful ste mi pomagale... tnx • nissa
Re: j
14.4.2009 21:33
tanjatanja2 pravi:a so tiste barve ki jih kupiš v trgovinah al pa drogerijah VSE take, da pač grejo po parih pranjih dol????
ker js razmišlam da bi se pobarvala pač, samo ne vem a z črno a rjavo, ali pa z bolj svetlo. in bio taprvu rada sprobala vse. HF jaja tele barve ko grejo po parih pranjih dool . xD js sm mela za 15 pranj .. pa mi je ful hitr šlo dool . • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
15.4.2009 14:33
nissa pravi:
tanjatanja2 pravi:
a so tiste barve ki jih kupiš v trgovinah al pa drogerijah VSE take, da pač grejo po parih pranjih dol????
ker js razmišlam da bi se pobarvala pač, samo ne vem a z črno a rjavo, ali pa z bolj svetlo. in bio taprvu rada sprobala vse. HF jaja tele barve ko grejo po parih pranjih dool . xD js sm mela za 15 pranj .. pa mi je ful hitr šlo dool . aha. kero barvo pa si imela? od kire firme no. • cold
• Od: 15.4.2009
15.4.2009 16:22
na naraven način si pobarvaš lahko s kano, zdrži približno 1 mesec, stane okoli 5€, na temne lase ne prime tko močno kot prava barva
• BonBonCek
• Od: 8.2.2009
15.4.2009 17:02
Potemnitev las s pravim čajem...
Postopek: V jeklen lonec vsujemo 30 g zelenega čaja in 30 g posušenih žajbljevih listov, prelijemo s 3/4 litra vrele vode in počasi kuhamo, dokler tekočina ne zavre in ostane le 1/3 prvotne količine. Lonec odstavimo in pustimo stati 24 ur. Precedimo skozi drobno cedilo in si umijemo lase. Ampak to moraš neki cajta ponavlat, ker ne bo tako hitro da se ti bo že po 1. uporabi poznalo. • love9bitch
• Od: 28.3.2009
15.4.2009 18:09
po mojem, se to ne da. mogoc, za par pranj, ampak nikoli se ne ve.
sem z slisal, da se lahko na svetlejso, s pomocjo limone, kar je mogoce celo ress. drugace, pa najprej kupi sprej, se pobarvaj in doma reci, da si se pobarvala. potem bos pa vidla kaj bota naredila. ce bos dobila hudo kazen, si seri barvo in reci, da je bil samo hec, dugace, ce pa ne bo prevec hudo, se pa res pobarvaj • nissa
15.4.2009 21:46
tanjatanja2 pravi:
nissa pravi:
tanjatanja2 pravi:
ker js razmišlam da bi se pobarvala pač, samo ne vem a z črno a rjavo, ali pa z bolj svetlo. in bio taprvu rada sprobala vse. HF jaja tele barve ko grejo po parih pranjih dool . xD js sm mela za 15 pranj .. pa mi je ful hitr šlo dool . aha. kero barvo pa si imela? od kire firme no. am js sm mela temno rjavo .. jooj nwm zj točn firme ... no men je blo še kr ql |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.