GNR MAJČKA!!! KJE SE KUPI!?!?• Jac
• Od: 9.2.2009
GNR MAJČKA!!! KJE SE KUPI!?!?
13.4.2009 16:25
hay jaz sem ful nora na Guns n Roses pa me zanima kje bi lahko kupla njihovo orginal majco doma pa sem v okolici maribora...
hvala že v naprej GUNS'N'ROSES FAN • dari
• Od: 8.3.2009
gnr majčka
13.4.2009 18:16
evo na tem linku se jih da naročit ...sam se morš prej prjavit na stran...
[link] drgači pa če je kakšna trgovina master of metal tam v mariboru ali pa kakšna pšodobna trgovina z raznimi rekviziti od bendov lahk tam kupš... če ne pa sta 2 v lj ... ena je v koloseju ta druga pa ne vem točno.. • love9bitch
• Od: 28.3.2009
Re: GNR MAJČKA!!! KJE SE KUPI!?!?
13.4.2009 20:26
pre interneta naroc
[link] • Jac
• Od: 9.2.2009
15.4.2009 12:53
love9bitch pravi:
me morm prek neta k majka gnjavi da je to nevarno • love9bitch
• Od: 28.3.2009
15.4.2009 18:06
sploh ni nevarno. naroci si jo na dom--pprek poste in placaj po prevzetju. tako bos placal, ko bos dobila majico v roko. je pa res, da je nevarnost, ce prek intrneta kupujes stvariprek kartice. osebno nikoli s enisem kupoval z kartico in tudi ne bom. saj je boljse, ce grem prej na bankomat in dvignet 12 eu(za majico) in ni tveganja
• jackie21
• Od: 5.2.2009
• Kraj: škofja loka
15.4.2009 21:42
Jac pravi:hay jaz sem ful nora na Guns n Roses pa me zanima kje bi lahko kupla njihovo orginal majco doma pa sem v okolici maribora...
žđ
hvala že v naprej GUNS'N'ROSES FAN na [link] apa na štantih na festivalih (rock otočec metal camp ..) w tingtong trgowini w lublan in kranju ... _________________ you'll realize that it's so great to be a teenager when you become adolt:D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.