MAJČKE ob zaključku šole

missvampire • Od: 15.11.2010 • Prispevkov: 40
MAJČKE ob zaključku šole 21.5.2011 20:27
hejoow. Smile
ja mi smo letos 8.raji ne. in mamo u sql tako tradicijo da smo mi zelenci .
predaja ključa pa to Smile in si mormo naredit majčke. pač kako foro gor al pa kej.
in če mate kkšne predloge bi bla f00l vesela Very Happy *
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: MAJČKE ob zaključku šole 21.5.2011 20:38
neki čist tko x:
Če smo osmarčki še ne pomen d jemo burek
al p osmi klas ma rd špinačo xD
lol
mata • Od: 7.11.2010 • Prispevkov: 188
Re: MAJČKE ob zaključku šole 22.5.2011 20:27
jst sm zdej in smo si tud nrdil majčke.
zdej nevem če je to prou lih neka fora sam mi smo napisal: a vjš tist filing ka končaš osnovno šwlo...

če ti kej pomaga.. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.