spis: OSEM LET JE ZA NAMI• lana
• Od: 24.11.2010
spis: OSEM LET JE ZA NAMI
18.5.2011 15:56
ja..mi bomo juter pisal spis: osem let je za nami (in sm komi dons zvedla)...
no uglavnem, jst nevem, ka nej napišem.. no dobil smo, de pač telesne značilnosti, način razmišljanja, pa tko... sam tko pa res nevem, ka nej še napišem, na dijaškiga sm pogledla pa ni nč...tak de, ka ste vi napisal (če ste že)... ..če ne pa tut, če kdo kje najde kako stran, mi jo nej tuki gor da.. uglavnem nujno je, kr že juter pišemo hvala, za karkol že zdej • zebraxD
• Od: 3.1.2011
Re: spis: OSEM LET JE ZA NAMI
18.5.2011 17:27
aste 9 klas p zto too? loh bi (če je to mišljen kao o razredu) kaj se vm je zgodil, a ste frendi, a bi se še kdai pol vidl, a jih boš pogrešala/u...
• lana
• Od: 24.11.2010
Re: spis: OSEM LET JE ZA NAMI
18.5.2011 17:52
ja, 9 razrd sm.. ja vem sam mormo bol nasplošno, kar
bi lahka npr velal za celo slovenijo.. nevem pač pru dan šole, pa usak razred (lah tut kirga preskočiš).. nevem, de prej smo se družl usi, pol punce posebi, fanti posebi..pol zanimanje en za druzga... pač pa de se bomo pogrešel... no sej mam en primer-od lani- k je ena pol na valeti to prebrala..sam je problem, k je ista učitlca, pa una pa ve ka je mela una napisan, pa ka je prebrala..tak de glih nemorm kej kupirat.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.