3.gimnazija - Maribor (PROSIM poglej)

sisly • Od: 2.4.2011 • Prispevkov: 10
3.gimnazija - Maribor (PROSIM poglej) 10.5.2011 13:36
HEI zanima me kdo vse gre na tretjo gim. in kolko točk maste. jas jih bom mela 157 , mislite da bom sprejeta? ker me je ful strah

hvala za odgovore Smile
Re: 3.gimnazija - Maribor (PROSIM poglej) 10.5.2011 15:39
proooosim kdo , bilokdo? Sad
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: 3.gimnazija - Maribor (PROSIM poglej) 10.5.2011 18:28
ja sj veš na kerem mestu si pa kok točk maš zdaj, pol pa si glede na to preračunaj... sicr pa kok vem zdj tk ne morš več nič naredit. do pač drugega kroga. ( im i right? xD)
drugač pa jaz mogoče, čeprav upam da mi ne bo treba, če ne bom sprejeta na tisto gim, kam sem se upisala.
Re: 3.gimnazija - Maribor (PROSIM poglej) 10.5.2011 18:29
ja veem vse to samo pač zanima me od drugih če mislijo da bom sprejeta.. ker mi vbistvu zdaj na kerem mestu sem še nič ne pove
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: 3.gimnazija - Maribor (PROSIM poglej) 11.5.2011 21:35
kak ne? sj pa te če si tam nad 100 pol boš 95% sprejeta, če bi pa tam okoli 140 mesta, 150 pa je pač malo vprašljivo. Smile

PS : če te ne moti, povej kok točk maš pa na katerem mestu si, da si drugi sploh lahko ustvarijo/mo mnenje...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.