lasje-plis help(obupana sem)!!!!• LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
lasje-plis help(obupana sem)!!!!
6.5.2011 18:07
Ok pa tak je...kolegice so me dolgo prepričavale naj rem na kratko in zaj sn tud šla....samo me je frizerka totalno **** ker mi jih je prekratko porezala...mogla bi jih met do ramen mam pa jih do pol vratu...zgleam ko kaka mala deca (nism edina ki tko mislim).
Zaj pa plis če bi mi dali kake nasvete da bi mi lasje začel bole hitro rast pa kak dolgo bi trajal to približn...mislim če obstaja kaki šampon ali pa kaj takega...? Hvala že v naprej _________________ LonelyGirl xD • loXX
• Od: 16.7.2010
Re: lasje-plis help(obupana sem)!!!!
6.5.2011 21:26
nne vrjamm da je kk šampon s katerim bi ti lasje bol rasstle xD
mord pa bi si ji lohk mal speglala pa bi ti bli bol rauni pa mal dalši,čeprou s tm si tud uničš lasi.drgač pa ne skrbi preveč,sej bojo že zrasle, • Eay
• Od: 25.4.2010
6.5.2011 22:49
manj je več ...:)drži očitno kot pribito
pobrski mal na internetu pa poglej lepe kratke frizure pa poskusi sama mal spremenit svojo pričesko..a maš tko na paž?kolk maš pa spredaj dovge? • PinkFlower
• Od: 5.1.2011
• Kraj: Kamnik
7.5.2011 12:50
Isto se je men zgodil pred pou leta -.-" ;
Obstajajo preparati za lase Fitoval...šampon,kapsule,...(K JIH DUBIŠ U dM) Js sm uporablala šampon in po enem tednu sm mela gostejše lase pa ful je bla očitna sprememba,poll k so mi pa mal zrastle je pa zgledal k da ne deluje več..pa likat si morš tut lase,da pol lepš zgleda..xD ; • GoBiCa
• Od: 27.4.2009
7.5.2011 14:11
lasje zrastejo pribilžno 1cm na mesec in rasti las NI MOGOČE pospešiti in tisto, kar so govorili, da če lase pogosto strižeš, da potem bl rastejo ni res
tako, da boš mogla mau počakat • LonelyGirl
7.5.2011 14:52
manj je več ...:)drži očitno kot pribito
pobrski mal na internetu pa poglej lepe kratke frizure pa poskusi sama mal spremenit svojo pričesko..a maš tko na paž?kolk maš pa spredaj dovge? ne nimam na paž....od spredi mam postopoma...vačk pa mam dolge 5-6 cm(od spredi) _________________ LonelyGirl xD • LonelyGirl
7.5.2011 14:58
kaj pa oni šampon od nivea(long riper,ali neki takega)??tisto pravijo da bi ti koa pospešilo rast..._________________ LonelyGirl xD • annabelle
• Od: 20.3.2011
7.5.2011 20:56
seveda obstajajo stvari ki ti posprešijo las sam eni nevedo, da obstajajo zto govorijo, da ne.
Prvo, ki je men najbolša in jo uporablam tut sama je: kokosovo olje. Ja, ful pomaga. Moji frendici so lase zrasli v pol leta 20cm in še bolj zdravi, gosti so bli. Še soseda jo uporabla ene 14dni in razlika je očitna, vidim jo vsak dan pa opazim kak so ji lasje zrasli še do pod jošk, pred 14dneh jih je mela še nad joške. Potem pa so še tablete za rasti las. In še domače stvari; prosena kaša, mleko pa še neke sam se ne spomnm.Ko si lase opereš jih ne fentaj a jih pusti posust na zrak, adijo likanje, pa ko jih krtačič jih krtaci tko pazljivo, da se ne laski strgajo. Lej piši na google; pospreševanje las pa maš tm forum na strani diva. Tam punce debitirajo o rasti las. Pa slike: [link] Poglej post od Summer. ko uporabla kokosovo olje. Pol pa poglej še od miss independent [link] Jas bi mela dooolge. Zej so mi že ful zrasl a fuuul uničeni k uporablam likanja vsakdan. odkar mam kokosovo olje so ful lepi pa še zrasli so če bom kokosovo olje uporablala še do septembra bom mela lepe doooolge lase wiwi:D se pa reees trudim odvatit likanja. • LonelyGirl
8.5.2011 10:01
tnx! _________________ LonelyGirl xD • nancy
• Od: 27.4.2010
8.5.2011 11:49
karrcy pravi:Ok pa tak je...kolegice so me dolgo prepričavale naj rem na kratko in zaj sn tud šla....samo me je frizerka totalno **** ker mi jih je prekratko porezala...mogla bi jih met do ramen mam pa jih do pol vratu...zgleam ko kaka mala deca (nism edina ki tko mislim).
Zaj pa plis če bi mi dali kake nasvete da bi mi lasje začel bole hitro rast pa kak dolgo bi trajal to približn...mislim če obstaja kaki šampon ali pa kaj takega...? Hvala že v naprej take it easy.. dokler maš lase je kul.. (: • LonelyGirl
8.5.2011 12:23
Hhhh...to je tud res _________________ LonelyGirl xD • LonelyGirl
8.5.2011 14:18
seveda obstajajo stvari ki ti posprešijo las sam eni nevedo, da obstajajo zto govorijo, da ne.
Prvo, ki je men najbolša in jo uporablam tut sama je: kokosovo olje. Ja, ful pomaga. Moji frendici so lase zrasli v pol leta 20cm in še bolj zdravi, gosti so bli. Še soseda jo uporabla ene 14dni in razlika je očitna, vidim jo vsak dan pa opazim kak so ji lasje zrasli še do pod jošk, pred 14dneh jih je mela še nad joške. Potem pa so še tablete za rasti las. In še domače stvari; prosena kaša, mleko pa še neke sam se ne spomnm.Ko si lase opereš jih ne fentaj a jih pusti posust na zrak, adijo likanje, pa ko jih krtačič jih krtaci tko pazljivo, da se ne laski strgajo. Lej piši na google; pospreševanje las pa maš tm forum na strani diva. Tam punce debitirajo o rasti las. Ok...sam ki se to olje dobi pa kok je prbližno cena? _________________ LonelyGirl xD • masaerror
• Od: 1.6.2010
8.5.2011 15:18
ka pa če si podalške kupiš?
• LonelyGirl
9.5.2011 15:48
Podalške?!?
mama mi niti v sanjah neb tega pustla... _________________ LonelyGirl xD • annabelle
• Od: 20.3.2011
9.5.2011 19:59
bio trgovina, pa morjo 100% deviško hladno stiskano. Cena se giblje od 8 do 20eu.
Aja..glede podalške. Zakaj pa bi ti prašala mamo za dovoljenje? Kup si jo na skrivaj, daj gor pa mama ne bo mogla nč narest • LonelyGirl
10.5.2011 19:30
ocky....ja sam bo pol kriza... _________________ LonelyGirl xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.