JEZIKOVNO POTOVANJE<< | 1 | 2
• kravadelamu
• Od: 16.3.2011
Re: JEZIKOVNO POTOVANJE
10.5.2011 17:53
[quote="Sannie"][quote="kravadelamu"][quote="Sannie"][quote="kravadelamu"][quote="Sannie"]
kravadelamu pravi:
Sannie pravi:
kravadelamu pravi:
Sannie pravi:
ahaaaaaaam, to je pol dokaj kul :P delaš kar hočeš -> zakon družina! :D St Julians mi je čist všeč, čeprou nimam blagega pojma kje je to! xD važn da se kej dogaja & to :)) misnla sm bit pr družini, vsaj zaenkrat. al drugač je bolš v hotelu? prijazno od tebe ;D Več kot sam dokaj kul! :P Oja! Če boš pr družin ti lohk dam naslov od te družine, pa jim napišeš mejl pa se z njimi zmeniš, da bi bla pr njih..pa ti pride cenejš, pa še veš, da boš bla pr uredu družin! ;) Ma 24 ur na dan se tam kj dogaja! :D In tu dobesedn. ;D Če si u družin & maš frende k so u hotelu si itak lohk u hotelu kadar hočeš bit.. :) Pomoje je bolš pr družin no.. :) Itak! ;Đ FAAAAAAAAAAAAAAAAAAJN ;D sam zdej se je še mami začela zanimat za ta potovanja, tko da je ugutovila da je EF najbolš -- da se ajveč lah naučiš. alneki. pa sm pol tut sama gledala in res tut nimajo tolk drago pač, sam men se tega ni dal vsega brat v angleščini. tko da ja, če bom rabla naslov ti bom rekla ampak zaenkrat spreminjam destinacijo (Anglija) :P hvala useen! EF..ufff. tam majo pa use fuuuuuuuuul strog.. ampak ja, naučiš se pa mejbi res več. :) Nizakej. ;) arees? kam u Anglijo pa greš? k jz grem mogoče isto ke. :) no ubistvu jst nč nevem kakšni so, sam en je biu z njimi v Angliji in jih je priporočiu..verjetn ker se je velik nauču + bla sta samo 2 slovenca. sam men je zdej ta EF čist všeč postou ker mi tko delujejo ok! :D sam nevem še točn kam bi šla..prjatu je priporoču nekam kjer je morje, sam mene pa ostalo tut zelo mika. tko da še nevem kam bom šla. kam greš ti? mal se morm še razgledat po katalogu pa to. če mogoče ti veš: a morš letalski prevoz sam plačat - pač še dodatno? mal se mi čudn zdi k je v vse kraje PRIBLIŽN enaka cena -> tko da sklepam da ja :P • kravadelamu
• Od: 16.3.2011
Re: JEZIKOVNO POTOVANJE
10.5.2011 17:53
[quote="Sannie"][quote="kravadelamu"][quote="Sannie"][quote="kravadelamu"][quote="Sannie"]
kravadelamu pravi:
Sannie pravi:
kravadelamu pravi:
Sannie pravi:
ahaaaaaaam, to je pol dokaj kul :P delaš kar hočeš -> zakon družina! :D St Julians mi je čist všeč, čeprou nimam blagega pojma kje je to! xD važn da se kej dogaja & to :)) misnla sm bit pr družini, vsaj zaenkrat. al drugač je bolš v hotelu? prijazno od tebe ;D Več kot sam dokaj kul! :P Oja! Če boš pr družin ti lohk dam naslov od te družine, pa jim napišeš mejl pa se z njimi zmeniš, da bi bla pr njih..pa ti pride cenejš, pa še veš, da boš bla pr uredu družin! ;) Ma 24 ur na dan se tam kj dogaja! :D In tu dobesedn. ;D Če si u družin & maš frende k so u hotelu si itak lohk u hotelu kadar hočeš bit.. :) Pomoje je bolš pr družin no.. :) Itak! ;Đ FAAAAAAAAAAAAAAAAAAJN ;D sam zdej se je še mami začela zanimat za ta potovanja, tko da je ugutovila da je EF najbolš -- da se ajveč lah naučiš. alneki. pa sm pol tut sama gledala in res tut nimajo tolk drago pač, sam men se tega ni dal vsega brat v angleščini. tko da ja, če bom rabla naslov ti bom rekla ampak zaenkrat spreminjam destinacijo (Anglija) :P hvala useen! EF..ufff. tam majo pa use fuuuuuuuuul strog.. ampak ja, naučiš se pa mejbi res več. :) Nizakej. ;) arees? kam u Anglijo pa greš? k jz grem mogoče isto ke. :) no ubistvu jst nč nevem kakšni so, sam en je biu z njimi v Angliji in jih je priporočiu..verjetn ker se je velik nauču + bla sta samo 2 slovenca. sam men je zdej ta EF čist všeč postou ker mi tko delujejo ok! :D sam nevem še točn kam bi šla..prjatu je priporoču nekam kjer je morje, sam mene pa ostalo tut zelo mika. tko da še nevem kam bom šla. kam greš ti? mal se morm še razgledat po katalogu pa to. če mogoče ti veš: a morš letalski prevoz sam plačat - pač še dodatno? mal se mi čudn zdi k je v vse kraje PRIBLIŽN enaka cena -> tko da sklepam da ja :P |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.