Kako se znebiti mašobe na nogah?• Ursxx
• Od: 6.12.2009
Kako se znebiti mašobe na nogah?
24.4.2011 19:43
Od 1. januarja dalje delam 3 x ali pa usak dan vaje za noge, hrbet, trwebuh pa roke. Use vaje sm nekak zmešala k sm jih najdla na netu al jih pa že tk vem ane. In do zdej se je sm mal na hrbtu pa rokah pa trebuhu začel poznat, na nogah pa nič. In nasledn tedn sm se odločla da začnem tečt, pa ful več vode moram spit k zj spijm 2-3 kozarce :/
+ zanima me kako ste se odvadl od sladkarij (k me velikrat ''prime'' sladko in nevem kako naj se premagam, da jih ne bi jedla, ker pol bi že zarad tega k bi manj sladkarij jedla, shujšala-saj mau) + kako bi se prsilla da bi več vode pila + mate kkšne učinkovite vaje kako shujšat razn z kolesarjenjem, tekom, rolanjem ... ? Help me please! • Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
Re: Kako se znebiti mašobe na nogah?
24.4.2011 23:45
Ursxx pravi:Od 1. januarja dalje delam 3 x ali pa usak dan vaje za noge, hrbet, trwebuh pa roke. Use vaje sm nekak zmešala k sm jih najdla na netu al jih pa že tk vem ane. In do zdej se je sm mal na hrbtu pa rokah pa trebuhu začel poznat, na nogah pa nič. In nasledn tedn sm se odločla da začnem tečt, pa ful več vode moram spit k zj spijm 2-3 kozarce :/
+ zanima me kako ste se odvadl od sladkarij (k me velikrat ''prime'' sladko in nevem kako naj se premagam, da jih ne bi jedla, ker pol bi že zarad tega k bi manj sladkarij jedla, shujšala-saj mau) + kako bi se prsilla da bi več vode pila + mate kkšne učinkovite vaje kako shujšat razn z kolesarjenjem, tekom, rolanjem ... ? Help me please! vaje za trebuh roke. dej na ZS napiš kake waje to.? k jz na netu nenajdn nč. poweš pLis.! ;D • new
• Od: 23.5.2009
25.4.2011 9:57
Dureex Skoos. ;P pravi:
Ursxx pravi:
Od 1. januarja dalje delam 3 x ali pa usak dan vaje za noge, hrbet, trwebuh pa roke. Use vaje sm nekak zmešala k sm jih najdla na netu al jih pa že tk vem ane. In do zdej se je sm mal na hrbtu pa rokah pa trebuhu začel poznat, na nogah pa nič. In nasledn tedn sm se odločla da začnem tečt, pa ful več vode moram spit k zj spijm 2-3 kozarce :/
+ zanima me kako ste se odvadl od sladkarij (k me velikrat ''prime'' sladko in nevem kako naj se premagam, da jih ne bi jedla, ker pol bi že zarad tega k bi manj sladkarij jedla, shujšala-saj mau) + kako bi se prsilla da bi več vode pila + mate kkšne učinkovite vaje kako shujšat razn z kolesarjenjem, tekom, rolanjem ... ? Help me please! vaje za trebuh roke. dej na ZS napiš kake waje to.? k jz na netu nenajdn nč. poweš pLis.! ;D Hej, dej prosm še men. Smile K te prime, da bi jedla sladkarije, popij kozarc vode, to mau pomaga..al pa pojej kako sadje namest tega. Jest zdej kr dost vode pijem, pa mi pomaga da mam vedn pr seb 2 plastenki vode 0,5l ..in k mi zmanka, grem prec natočt.. Če boš laufala vsak tedn vsaj 5x se bo po enih 2 mescih že kar lepo poznal..(deluje, sam men še ni uspel 5x na tedn laufat :$) ...čau • Ursxx
• Od: 6.12.2009
26.4.2011 11:05
new pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Ursxx pravi:
+ zanima me kako ste se odvadl od sladkarij (k me velikrat ''prime'' sladko in nevem kako naj se premagam, da jih ne bi jedla, ker pol bi že zarad tega k bi manj sladkarij jedla, shujšala-saj mau) + kako bi se prsilla da bi več vode pila + mate kkšne učinkovite vaje kako shujšat razn z kolesarjenjem, tekom, rolanjem ... ? Help me please! vaje za trebuh roke. dej na ZS napiš kake waje to.? k jz na netu nenajdn nč. poweš pLis.! ;D Hej, dej prosm še men. Smile K te prime, da bi jedla sladkarije, popij kozarc vode, to mau pomaga..al pa pojej kako sadje namest tega. Jest zdej kr dost vode pijem, pa mi pomaga da mam vedn pr seb 2 plastenki vode 0,5l ..in k mi zmanka, grem prec natočt.. Če boš laufala vsak tedn vsaj 5x se bo po enih 2 mescih že kar lepo poznal..(deluje, sam men še ni uspel 5x na tedn laufat :$) ...čau haah ;D dobr da ti raza saj laufat kej ;P Sicer pa če mi use od maja-junija kj shujšat sporočam, medtempa loh še kj poveste kkšn načih hujšanja. (; -- ker valeta, birma, morje-plaža-poletje, itd. In ja tastari so mi žiuce spral s tem da sm PREdebela in da moram shujšat, sam tk če me kot postavo pogledaš ni tk kritično in frendi tk praujo, sam tastare je pa očitn sram a majo tako hčerko -.- + ej vama bom sm linke poslala pa iz tam mal vaje vn spraskejta al mi dajte ma na zs msn al pa skajp pa vam pišlem k mam u wordu shranjen ok? (: • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
26.4.2011 21:28
Ursxx pravi:
new pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Ursxx pravi:
+ zanima me kako ste se odvadl od sladkarij (k me velikrat ''prime'' sladko in nevem kako naj se premagam, da jih ne bi jedla, ker pol bi že zarad tega k bi manj sladkarij jedla, shujšala-saj mau) + kako bi se prsilla da bi več vode pila + mate kkšne učinkovite vaje kako shujšat razn z kolesarjenjem, tekom, rolanjem ... ? Help me please! vaje za trebuh roke. dej na ZS napiš kake waje to.? k jz na netu nenajdn nč. poweš pLis.! ;D Hej, dej prosm še men. Smile K te prime, da bi jedla sladkarije, popij kozarc vode, to mau pomaga..al pa pojej kako sadje namest tega. Jest zdej kr dost vode pijem, pa mi pomaga da mam vedn pr seb 2 plastenki vode 0,5l ..in k mi zmanka, grem prec natočt.. Če boš laufala vsak tedn vsaj 5x se bo po enih 2 mescih že kar lepo poznal..(deluje, sam men še ni uspel 5x na tedn laufat :$) ...čau haah ;D dobr da ti raza saj laufat kej ;P Sicer pa če mi use od maja-junija kj shujšat sporočam, medtempa loh še kj poveste kkšn načih hujšanja. (; -- ker valeta, birma, morje-plaža-poletje, itd. In ja tastari so mi žiuce spral s tem da sm PREdebela in da moram shujšat, sam tk če me kot postavo pogledaš ni tk kritično in frendi tk praujo, sam tastare je pa očitn sram a majo tako hčerko -.- + ej vama bom sm linke poslala pa iz tam mal vaje vn spraskejta al mi dajte ma na zs msn al pa skajp pa vam pišlem k mam u wordu shranjen ok? (: um... jst bi se tut ''priporočla'' za une vajee drgač pa jst tut zdej neki ''aktivno-zdravo neki wnb'' preživljam prosti čs, če bi se lohka tko rekl laufam zju3i & zvečer + trebušnaki min 150 mal kil že gre dol, pa tko ... počas se daleč pride glede sladkarij je pa pr men tko... učasih sm največ čokolade možn pojedla... zdej pa ubistvu skor nč... use ''spravm'' za takrt k mi bo kokr res pasal xD potem je pa pr men tko, da use drugim dam, tko da je ql xD pa nwem... ubistvu si morš u glavo zabit, da si rečš, da morš seb dokazat da ne boš, in potem recimo lohka si čs za kei uzamš al pa recimo jst mam učasih take fore, da če se ''usega držim'' po kkšnmu tednu si grem kupt kkšno majčko/nakit/torbico pač neki k si že neki časa ugledujm pa velik vode to je tut full pomembn, jst mam tut skos eno flaško 0,75 l s sabo in jo dost hitr spijm, potem pa s5 napolnm... pa še tko mam usake neki časa ''vodni'' dan, to je tko, da ceu dan pijš sam vodo pa kkšn naravni sadni sok... jst ponavad 1x spijm pb. 0,5 l pomarančnga soka home made,+ limone, brez sladkorja, tok da dobim vitamine pa tut od laufanja dost kondicije dobiš, tko da je fino • pizamca
• Od: 26.4.2011
26.4.2011 22:19
Ursxx pravi:
new pravi:
Dureex Skoos. ;P pravi:
Ursxx pravi:
+ zanima me kako ste se odvadl od sladkarij (k me velikrat ''prime'' sladko in nevem kako naj se premagam, da jih ne bi jedla, ker pol bi že zarad tega k bi manj sladkarij jedla, shujšala-saj mau) + kako bi se prsilla da bi več vode pila + mate kkšne učinkovite vaje kako shujšat razn z kolesarjenjem, tekom, rolanjem ... ? Help me please! vaje za trebuh roke. dej na ZS napiš kake waje to.? k jz na netu nenajdn nč. poweš pLis.! ;D Hej, dej prosm še men. Smile K te prime, da bi jedla sladkarije, popij kozarc vode, to mau pomaga..al pa pojej kako sadje namest tega. Jest zdej kr dost vode pijem, pa mi pomaga da mam vedn pr seb 2 plastenki vode 0,5l ..in k mi zmanka, grem prec natočt.. Če boš laufala vsak tedn vsaj 5x se bo po enih 2 mescih že kar lepo poznal..(deluje, sam men še ni uspel 5x na tedn laufat :$) ...čau haah ;D dobr da ti raza saj laufat kej ;P Sicer pa če mi use od maja-junija kj shujšat sporočam, medtempa loh še kj poveste kkšn načih hujšanja. (; -- ker valeta, birma, morje-plaža-poletje, itd. In ja tastari so mi žiuce spral s tem da sm PREdebela in da moram shujšat, sam tk če me kot postavo pogledaš ni tk kritično in frendi tk praujo, sam tastare je pa očitn sram a majo tako hčerko -.- + ej vama bom sm linke poslala pa iz tam mal vaje vn spraskejta al mi dajte ma na zs msn al pa skajp pa vam pišlem k mam u wordu shranjen ok? (: a lah še men pliss.?? * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.