PREBER! O B U P A N A S sm• bad0girl
• Od: 17.8.2009
PREBER! O B U P A N A S sm
7.4.2011 14:05
heejla!
Js nwm kaj naj nardim ful sm obupana :// pač men se zdi na trenutke kda sploh življenje nima pomena. recimo pač k bom končala šolo bom šla na gimnazijo in pol na fax in pol u službo in pol umrla al kaj haha ja mau sm čudna sorri. No pač mam en problem ane js nekak neznam bit ful odprta do drugih ljudi pa bl težko sm priljubljena :/ pa me je ful strah zdej k grem j gimnazijo da me noben nebo maru pa to. pa zdej se mi ful zdi da me usi sam iskoriščajo pa ful zadne čase razmišlam da sploh nimam nobene res uno prave FRENDICE k gledam folk usi čis srečni usi majo na tone frendou a js nobenga :/ pa še neki me je ful strah zdej k grem u sredno ane pa bojo usi začel ful uno vn hodt pa kadit pa piit mene je pa tega ful strah pa recimo če nebom hotla tok pit kokr recimo drugi a me bojo useen sprejel u družbo al bojo rekl da sm bedna? mislm res ful me skrbi to use pa to ;/ aja pa še neki me zanima kako naj si nardim poletje tko bl zanimivo kako naj spoznavam folk jooj js tok hočm bit kšna odprta pa komunikativna punca k zdej se sama seb že zdiim bedna :/ pliis dejte mi kej odgovort pa če ma e gdo take kšne probleme napište spodi plis k se mi fuul zdi da sm sama :SS <3 • yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
Re: PREBER! O B U P A N A S sm
7.4.2011 15:32
bad0girl pravi:heejla!
Js nwm kaj naj nardim ful sm obupana :// pač men se zdi na trenutke kda sploh življenje nima pomena. recimo pač k bom končala šolo bom šla na gimnazijo in pol na fax in pol u službo in pol umrla al kaj haha ja mau sm čudna sorri. No pač mam en problem ane js nekak neznam bit ful odprta do drugih ljudi pa bl težko sm priljubljena :/ pa me je ful strah zdej k grem j gimnazijo da me noben nebo maru pa to. pa zdej se mi ful zdi da me usi sam iskoriščajo pa ful zadne čase razmišlam da sploh nimam nobene res uno prave FRENDICE k gledam folk usi čis srečni usi majo na tone frendou a js nobenga :/ pa še neki me je ful strah zdej k grem u sredno ane pa bojo usi začel ful uno vn hodt pa kadit pa piit mene je pa tega ful strah pa recimo če nebom hotla tok pit kokr recimo drugi a me bojo useen sprejel u družbo al bojo rekl da sm bedna? mislm res ful me skrbi to use pa to ;/ aja pa še neki me zanima kako naj si nardim poletje tko bl zanimivo kako naj spoznavam folk jooj js tok hočm bit kšna odprta pa komunikativna punca k zdej se sama seb že zdiim bedna :/ pliis dejte mi kej odgovort pa če ma e gdo take kšne probleme napište spodi plis k se mi fuul zdi da sm sama :SS <3 o fakk to je pa cist isto ko da bi mene opisovala tok da te lahk potolažm da nisi edina ;o na kero gimnazijo pa greš?? _________________ NO RISK NO FUN^^ • bad0girl
7.4.2011 15:44
yourlove pravi:
bad0girl pravi:
heejla!
Js nwm kaj naj nardim ful sm obupana :// pač men se zdi na trenutke kda sploh življenje nima pomena. recimo pač k bom končala šolo bom šla na gimnazijo in pol na fax in pol u službo in pol umrla al kaj haha ja mau sm čudna sorri. No pač mam en problem ane js nekak neznam bit ful odprta do drugih ljudi pa bl težko sm priljubljena :/ pa me je ful strah zdej k grem j gimnazijo da me noben nebo maru pa to. pa zdej se mi ful zdi da me usi sam iskoriščajo pa ful zadne čase razmišlam da sploh nimam nobene res uno prave FRENDICE k gledam folk usi čis srečni usi majo na tone frendou a js nobenga :/ pa še neki me je ful strah zdej k grem u sredno ane pa bojo usi začel ful uno vn hodt pa kadit pa piit mene je pa tega ful strah pa recimo če nebom hotla tok pit kokr recimo drugi a me bojo useen sprejel u družbo al bojo rekl da sm bedna? mislm res ful me skrbi to use pa to ;/ aja pa še neki me zanima kako naj si nardim poletje tko bl zanimivo kako naj spoznavam folk jooj js tok hočm bit kšna odprta pa komunikativna punca k zdej se sama seb že zdiim bedna :/ pliis dejte mi kej odgovort pa če ma e gdo take kšne probleme napište spodi plis k se mi fuul zdi da sm sama :SS <3 o fakk to je pa cist isto ko da bi mene opisovala tok da te lahk potolažm da nisi edina ;o na kero gimnazijo pa greš?? ooh hvala..am na šubo ti? <3 • yourlove
• Od: 11.4.2010
• Kraj: HEAVEN^^
7.4.2011 15:58
bad0girl pravi:
yourlove pravi:
bad0girl pravi:
heejla!
Js nwm kaj naj nardim ful sm obupana :// pač men se zdi na trenutke kda sploh življenje nima pomena. recimo pač k bom končala šolo bom šla na gimnazijo in pol na fax in pol u službo in pol umrla al kaj haha ja mau sm čudna sorri. No pač mam en problem ane js nekak neznam bit ful odprta do drugih ljudi pa bl težko sm priljubljena :/ pa me je ful strah zdej k grem j gimnazijo da me noben nebo maru pa to. pa zdej se mi ful zdi da me usi sam iskoriščajo pa ful zadne čase razmišlam da sploh nimam nobene res uno prave FRENDICE k gledam folk usi čis srečni usi majo na tone frendou a js nobenga :/ pa še neki me je ful strah zdej k grem u sredno ane pa bojo usi začel ful uno vn hodt pa kadit pa piit mene je pa tega ful strah pa recimo če nebom hotla tok pit kokr recimo drugi a me bojo useen sprejel u družbo al bojo rekl da sm bedna? mislm res ful me skrbi to use pa to ;/ aja pa še neki me zanima kako naj si nardim poletje tko bl zanimivo kako naj spoznavam folk jooj js tok hočm bit kšna odprta pa komunikativna punca k zdej se sama seb že zdiim bedna :/ pliis dejte mi kej odgovort pa če ma e gdo take kšne probleme napište spodi plis k se mi fuul zdi da sm sama :SS <3 o fakk to je pa cist isto ko da bi mene opisovala tok da te lahk potolažm da nisi edina ;o na kero gimnazijo pa greš?? jesenice.. ooh hvala..am na šubo ti? <3 _________________ NO RISK NO FUN^^ • saaaraaa
• Od: 5.9.2010
7.4.2011 17:17
omg! sej nemorem vrjet, je ku da bi jst to napisala..
lepo je vedet da nism edina k se tko počuti sorry ti nemorem pomagat lahko ti samo povem da nisi edina upam da ti bo naslednje leto na gimnaziji bolše • SexyNinx
• Od: 5.4.2011
• Kraj: Jesenice
7.4.2011 18:49
ei.. js sm bla na istmu.. po sm se pa mal bl sprustila.. če hočeš ljudi spuznt se pa pač mal sprost p če hočeš tipa dubit npr. sam u uči mu glej na fb ga dudej pa mu neki napiš na ZS.. če ti to ne gre tko dobr če se z njemu tko puguvarjaš.. sj boš že do tega pršla
zarad unga alkohola p to.. sj te bojo u družbo sprejel k če mal piješ je še uredu sam ne peveč kadit pa raj ne k pol boš od tega pač zasvojena.. če pa ni prava družba zate si pa drugo puiš.. ni tko težko _________________ Give peace a chance !! <3 • someb0dy
• Od: 29.9.2010
7.4.2011 18:53
sredna šola use spremeni. šuba je itak zakon:D. zihr boš našla kkšno osebo s kere se boš štekala, pa na začetku boš mela mau problemov k novš nobenga poznala, sam pol pa spoznaš ludi pa je. sam ne se pretvarjat da si druga oseba kt v resnici. pa tud če maš sam 1 prjatlco/prjatla ni važn, važn je to da je ta taprav. brezveze met ne vem kok prjatlov pa te usak ob prvi prilki ****. boš vidla, sredna šola je čist drgač k osnovna.
• 30stm
• Od: 31.10.2010
7.4.2011 19:00
ooo a na šubo greš...tm sm jst....ej itak če greš zdej u gimnazijo je use čist drgač....jst sm tut tko mislna pa je blo pr men še hujš sam k sm sm pršla se mi je lajf ful spremenu....zdej mam nove frende....mislm itak boste usi novi...eni si bojo ful upal drugi pa čist nč...aja glavn pa je to da boš bla to kar si kr vrjamem da si uresnic čist vesela pa komunikativna oseba (upam da je prou napisan..če je narobe pol sory:))...sam da te je tole mau dol potolkl....ne skrbet kr men se zdi da je na šubi folk čist uredu...aja alko pa to...lej če ti ne paše pol tega pač ne delat....tist k ti trenutno ne paše ne pučni...to je brezveze...ej vrjem da boš našla seb primerno družbo...+lahk je mau bol umirjena pa že mau odraslo deluje...al pa kokr kol....ne skrb sigurn si kul in boš najdla ljudi zase......:)hf
• 30stm
• Od: 31.10.2010
7.4.2011 19:01
someb0dy pravi:sredna šola use spremeni. šuba je itak zakon:D. zihr boš našla kkšno osebo s kere se boš štekala, pa na začetku boš mela mau problemov k novš nobenga poznala, sam pol pa spoznaš ludi pa je. sam ne se pretvarjat da si druga oseba kt v resnici. pa tud če maš sam 1 prjatlco/prjatla ni važn, važn je to da je ta taprav. brezveze met ne vem kok prjatlov pa te usak ob prvi prilki ****. boš vidla, sredna šola je čist drgač k osnovna.
eno uprašanje...a si na šubi....pa ušeč mi je razmišlanje:) • someb0dy
• Od: 29.9.2010
7.4.2011 19:56
30stm pravi:
someb0dy pravi:
sredna šola use spremeni. šuba je itak zakon:D. zihr boš našla kkšno osebo s kere se boš štekala, pa na začetku boš mela mau problemov k novš nobenga poznala, sam pol pa spoznaš ludi pa je. sam ne se pretvarjat da si druga oseba kt v resnici. pa tud če maš sam 1 prjatlco/prjatla ni važn, važn je to da je ta taprav. brezveze met ne vem kok prjatlov pa te usak ob prvi prilki ****. boš vidla, sredna šola je čist drgač k osnovna.
eno uprašanje...a si na šubi....pa ušeč mi je razmišlanje:) jap:) • scartissuee
• Od: 4.2.2011
7.4.2011 20:15
sredna te bo spremenila . pru dan se probi s čim več folka pogovarjat. če te je res sram pa si zaprta nwm vad doma pred špeglom. res nj te ne bo strah z unmu k se boš pač ujela ti bo teku pogovor sam od sebe • Sannie
• Od: 7.4.2011
7.4.2011 20:21
Nesmeš tko gledat na živlejne! Pa ne gledat na tu, de boš prlublena.. ker tisti, k so najbl prlubleni, majo velikkrat najmanj tapravih prjatlou, ampak same fejk!.. Pa zihr maš kejšnga frenda, sam ne opaziš jih. Itak, da te bojo sprejel! Kj pa je važn, če piješ pa kadiš al pa ne? Že zdej se začni bl pogovarjat s sošolkam, bod zunaj z njimi.. pa se bo to nadaljeval tut polet, pa prek teh ljudi boš spoznala še nove in tko naprej! Če ti pa to ne uspe, je pa najlažje najdit nove prjatle, če greš na kakšn jezikovn potovanje, u kašno kolonijo.. kj takga. Ne gledat sama nase kt na bedno osebo, poiš svoje dobre lastnosti in jih pokaž! • bad0girl
8.4.2011 21:34
omoojbog kok ste mi zdej petk pobolšal :O |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.