postava p to..
• riri004
• Od: 16.2.2011
• Kraj: Jesrenice
postava p to..
23.3.2011 20:48
js bi pa shujšala.. pa plz pumagite mi.. sj sam trebuh p to če veste kšne vaje za to razn trebušnh.._________________ Timi..p to..luv ya <3 • soonck
• Od: 16.2.2010
Re: postava p to..
23.3.2011 23:14
no js nism bla nikol debela, mela sm pač tko mal več riti in bokou nism stradala, al pa probavala nahitr neki shujšat.. pač držala sm se ush nasvetou in počas mi je vso to hujšanje kr pršlo v kri. torej: zjutri pojem namest kšnga belega kruha z nutelo kosmiče z jogurtom pa kakšno sadje... za kosilo normalno jem, popoldan pa grem vsak dan laufat v hrib in gibam približno eno uro pa 15 min. na začetku sm usak dan samo laufala pol ure, s časoma pa sm pač povečala intenziunost vadbe. skratka.. jej večkrat po malem in čim več polnozrnate hrane.. npr. zamenjaj bel kruh za ajdov. in pij zeleni čaj, ker ti bo pospešil presnovo). tut če maš tak dan, da bi najrajš kr obupala in se ti DONS PA RES NEDA telovadt, pejt! enostavno ne razmišljaj, imej v glavi samo to, da morš it in ti povem, da se boš počutla pol odličnooooooo po kšnem letu pa pol, mam js zdej veeeeelik bolj suhe noge, napeto in manjšo rit, obseg pasu ozek, skratka shujšala sm pač. imam pa še vedno široke boke in tega se ne da spremenit. ampak js sm zadovolna sama s sabo in se počutm supr. (: • pk4life
• Od: 20.7.2010
23.3.2011 23:28
[link] sam najlažji je pa shujšat če se simpl nehaš sekirat.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • soonck
• Od: 16.2.2010
23.3.2011 23:32
haha ma ti si prepametn pa zakaj bi se nehu sekirat če loh shujšaš in se dobr počutš v svoji koži? dobr drugo je če si obsedn, če pretiravaš in če si že bolan od tega .. ampak u mejah normale je pa kul. • pk4life
• Od: 20.7.2010
24.3.2011 0:30
to je hitrejš bl pocen pa lažji XD_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • mravljica1
• Od: 9.3.2011
3.4.2011 22:38
Pozdrav. Sem se odločla pisat še sem. Tud jaz imam problem s postavo, ki mi je sicer po večini všeč, a me nekaj moti. Motijo me spremembe in nikakor ne prenesem, da sem se za dve kili zredila :/ nekateri mi govoriji da sem nora, sesmejijo "mojem problemu" in se jim zdi nepomembno. Moj itm je namreč 16,3 kar pomeni prenizka telesna teža. Enostavno želim, da tako ostane. Nenadoma me je popadla želja po hujšanju in prijemam se za špeh. Krivo se počutim, če jem. Bedno. Sama sem nekoč reševala prijateljico pred anoreksijo, kaj če sem zdaj jaz zapadla v njo ? • lucya
• Od: 2.9.2009
4.4.2011 19:26
lahko shujšaš tudi s kakim plesom recimo zumba, ful je fajn pa še shujšaš či redn plešeš [link] =D, men se ful pozna heh
• annabelle
• Od: 20.3.2011
5.4.2011 19:05
Js morm tut neki tko mal shujšat v trebuhu k ko sedim mi je bed k se vid špeh sam ne kr fuul ampak ful malo a js hočm ravn trebuh in pika • maliislatkii
• Od: 10.11.2010
• Kraj: Łublanaa*
5.4.2011 23:04
js sm se zdej odlocla da morm shujsat ceprou nism predebela sam pac ucvrstit se morm in pol k grem laufat kr nimam velik kondicije sploh nism zagreta za tek :/ shujsat pa morm usaj 4kg_________________ I'm sweet, I'm hot, I'm everything you're not* Beauty+ Danger= ME* |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.