Prva Gimnazija MB• Peinchy
• Od: 5.3.2011
Prva Gimnazija MB
24.3.2011 21:30
Helou!
Jaz nameravam prit na prvo pa me zanima: 1. Kaki so učitli in učenci? 2. Kolko točk je ponavadi treba imet da prideš not? Splošna? Klasična? 3. Ali ste bili/ste zadovoljni s to šolo Pišite tudi tisti ki bi boste šli letos! Pa povejte keri jezik ste si izbrali, jaz sem vzela frnacoščino Pa če že hodite povejte al na splošno al na klasično!! • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: Prva Gimnazija MB
24.3.2011 23:49
jaz sem evropski, 4.letnik, samo zdaj tak ni več tega pa na točke se tud ne spoznam (ni blo omejitve pri nas) tak da ti lahko samo o učitlih povem pa o francoščini, ker sem jo izbrala in jo mam tud na maturi če te taki jeziki zanimajo in imaš posluh za to pol ne bo problema, drugače pa proti koncu 3.letnika in v 4. postane kr težka učitli pa tak.. eni so kul, malo čudni, ampak na dober način, eni pa niso glih neke cvetke, z večino pa imam dobre izkušnje pa tud nasplošno sem zadovoljna z izbiro in če bi se še enkrat vpisovali bi se na prvo vpisala • Ally14
• Od: 6.12.2010
25.3.2011 15:57
hej,
jaz grem tud na prvo v mb... grem pa splošna-francoščina lep pozdravček... • Peinchy
25.3.2011 22:49
Thankies za odgovore! • littlevampire
• Od: 5.11.2009
26.3.2011 22:43
jaz grem klasična -> španščina. upam tko no, da bom prišla. • Peinchy
26.3.2011 23:17
littlevampire pravi:jaz grem klasična -> španščina.
upam tko no, da bom prišla. kolko točk boš pa imela?? • littlevampire
• Od: 5.11.2009
27.3.2011 17:40
Peinchy pravi:
littlevampire pravi:
jaz grem klasična -> španščina.
upam tko no, da bom prišla. kolko točk boš pa imela?? med 150- 160 i guess. ne vem. nad 166 ne. • Peinchy
27.3.2011 17:54
littlevampire pravi:
Peinchy pravi:
littlevampire pravi:
jaz grem klasična -> španščina.
upam tko no, da bom prišla. kolko točk boš pa imela?? med 150- 160 i guess. ne vem. nad 166 ne. Držim pesti! • myselfime
• Od: 12.5.2009
28.3.2011 16:04
Peinchy pravi:Helou!
Jaz nameravam prit na prvo pa me zanima: 1. Kaki so učitli in učenci? 2. Kolko točk je ponavadi treba imet da prideš not? Splošna? Klasična? 3. Ali ste bili/ste zadovoljni s to šolo Pišite tudi tisti ki bi boste šli letos! Pa povejte keri jezik ste si izbrali, jaz sem vzela frnacoščino Pa če že hodite povejte al na splošno al na klasično!! jas sem dala prijavo za klasicni oddelek,samo nevem ce bom sprejeta sploh mela pa bom 164 tock..ce pa se mi bo dalo pa 166. klko tock pa bos ti mela?? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.