Limona - klitje

Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Limona - klitje 25.3.2011 19:59
jst hočm pač limono met doma(pač velik stvari-dreves, rož,...- sm že sam uzgojiu, zdj pa k hočem še limono, pa mi noče pa noče nobena tista koščica na noben način vzklit.....če maybe kdo ve še kak bi loh probu? ful ad bi to naredu. Confused
Re: Limona - klitje 25.3.2011 20:03
Timi pravi:
jst hočm pač limono met doma(pač velik stvari-dreves, rož,...- sm že sam uzgojiu, zdj pa k hočem še limono, pa mi noče pa noče nobena tista koščica na noben način vzklit.....če maybe kdo ve še kak bi loh probu? ful ad bi to naredu. Confused

limono bi rad meu doma? Very Happy

POSEBEN SI! VŠEČ MI JE! Very Happy Very Happy

ammmm,ja.možno,da neboš mogu vzgojit limone,ker rahlo limone rastejo zlo na toplem? Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Limona - klitje 25.3.2011 20:19
^^ ubistvu tui limona tu uspeva, jo ma moja babica doma ;d samo zrastejo samo kake 4 na leto haha pa še to jih pes dol cukne Very Happy

drugač pa vrjetno na internetu kaj piše? (:
Re: Limona - klitje 25.3.2011 20:25
jap. Very Happy
ja ka pa... a pozna kera/ ker način kak bi še drugače dau limono klit? bi tiste ka so pač koščice al ka je tist.. bi jih prej posušo? pa bi te moglo klit? kaj mente? no sj sm meu že ananas u sobi pa mami ni vedla, pol pa k je lih začeu cvetet pa sm jst biu u šoli pa ga je stran vrgla... kao da to ne spada u hišo... Confused hehe jst sm POSEBN. Very Happy enako. Razz
Re: Limona - klitje 25.3.2011 21:41
haha limone.? k moja mami si xD

drgač moja mami je kupla limonono (in mandarino in nevem kuga vse še).
iz unih kupljenih sadežov ne moreš pomoje dobit rastline, ker je to dolgotrajen proces, pa še mal so gentsko spremnjene, da so lepše itd.
najbl se ti splaša kupt sadiko, pač mini limonco, pa ne prek kakega barkerja, ker tm je vse zanič.
je pa fajn limona, ker lepo cveti pa diši, pa še prave limone maš doma, na 2 leti.
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: Limona - klitje 25.3.2011 23:44
Kup si sadiko. brez veze se neki s pečkami mučt xD
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Limona - klitje 26.3.2011 0:22
rajš travo posadi.
boš mel saj kej profita od tega Smile
yourlove • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 86 • Kraj: HEAVEN^^
Re: Limona - klitje 26.3.2011 19:38
Timi pravi:

ljubitelj rastlin?......hh zanimivo
ja no baje mora bit limona, na suhem, svetlem prostoru
loh si kj s temu pomagaš:::::::::::::::
[link]

Smile)
riri004 • Od: 16.2.2011 • Prispevkov: 39 • Kraj: Jesrenice
Re: Limona - klitje 26.3.2011 20:30
oi.. puglej na ZS.. <3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.