MILEY U SLOVENIJI!!!!
• mata
• Od: 7.11.2010
MILEY U SLOVENIJI!!!!
23.3.2011 15:30
na tocnoto teens sm vidla da naj bi miley cyrus pršla tud u slovenijo,ka ma turnejo.
mislte da je kej možnosti da pride? če pride,a bi šli? • zebraxD
• Od: 3.1.2011
Re: MILEY U SLOVENIJI!!!!
23.3.2011 22:38
BOG NE DEJ. Najprej rbd zdej p še ona. ne mi tega delat.
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
24.3.2011 11:23
****, še tega mi manjka • 30stm
• Od: 31.10.2010
24.3.2011 18:15
ja mugoče se ti pa sanje (al pa kej tazga) uresničjo.....men usebno je čist kul...pa tut muske nima slabe in bom rekla da je supr igralka.....pa če bi pršla bi vrjetn šla....pa mislm da ni treba tko u nulo skritizirat enga sam zto kr vm ni ušeč....sej to je prublem današne družbe...sory sam enmu je ušeč ona drugmu neki druzga....pač usak ma svoje....pa prosm ne mi s tem sranjem da mamo pravico govora....ja sej jo mamo sam do neke meje.....mislm da ni putrebe žalt....pač usak se ublač pu svoje pa pu svoje ubnaša...sam puglej kok je teh čefurk ke se ubnaša k ta velka k....sej zdej pa mislm da smo si usi na jasnem...usak ma svoje in se nej to usaj mau spuštuje
• mata
24.3.2011 19:24
30stm pravi:ja mugoče se ti pa sanje (al pa kej tazga) uresničjo.....men usebno je čist kul...pa tut muske nima slabe in bom rekla da je supr igralka.....pa če bi pršla bi vrjetn šla....pa mislm da ni treba tko u nulo skritizirat enga sam zto kr vm ni ušeč....sej to je prublem današne družbe...sory sam enmu je ušeč ona drugmu neki druzga....pač usak ma svoje....pa prosm ne mi s tem sranjem da mamo pravico govora....ja sej jo mamo sam do neke meje.....mislm da ni putrebe žalt....pač usak se ublač pu svoje pa pu svoje ubnaša...sam puglej kok je teh čefurk ke se ubnaša k ta velka k....sej zdej pa mislm da smo si usi na jasnem...usak ma svoje in se nej to usaj mau spuštuje
usaj ena pametna hahhaha • 30stm
24.3.2011 19:33
mata pravi:
30stm pravi:
ja mugoče se ti pa sanje (al pa kej tazga) uresničjo.....men usebno je čist kul...pa tut muske nima slabe in bom rekla da je supr igralka.....pa če bi pršla bi vrjetn šla....pa mislm da ni treba tko u nulo skritizirat enga sam zto kr vm ni ušeč....sej to je prublem današne družbe...sory sam enmu je ušeč ona drugmu neki druzga....pač usak ma svoje....pa prosm ne mi s tem sranjem da mamo pravico govora....ja sej jo mamo sam do neke meje.....mislm da ni putrebe žalt....pač usak se ublač pu svoje pa pu svoje ubnaša...sam puglej kok je teh čefurk ke se ubnaša k ta velka k....sej zdej pa mislm da smo si usi na jasnem...usak ma svoje in se nej to usaj mau spuštuje
usaj ena pametna hahhaha ja hvalla ane....hec hec.... • mata
24.3.2011 19:36
a greva pol skupi?
hahhahahhahaha • 30stm
24.3.2011 20:15
mata pravi:a greva pol skupi?
hahhahahhahaha ej če pride...pa da karte noujo prou drage....mogoče.....hahh.. • mata
24.3.2011 20:51
karte bojo sigurna drage fuuul
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
24.3.2011 22:47
to bi mogli vsi it jas že šparam joj komaj čakam da jo vidim v živo nemorem verjet vejic mi primajkuje mileeeeeeeeeey mileyyyyyy vrni seeee hirošimaaaaaa nagasaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! izvini_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • SeeMeSmile
• Od: 5.11.2010
25.3.2011 14:45
Okej Folk! da naprej razčistmo!! Hanna Monntana al kaj je ni isto kr miley Cyrus... Je ista oseba sam muske pa niso istee !! SPLOH ! Peite na youtube pa utipkite Miley Cyrus ! Pa boste vidl. Da je to čist drugaač ! Uglavnem men ma hude komade in tuut mislm da bi šla ! Sm pa 80% da ona ne bo pršla • Jok3r
• Od: 22.7.2009
25.3.2011 15:12
PorceLan pravi:to bi mogli vsi it jas že šparam joj komaj čakam da jo vidim v živo nemorem verjet vejic mi primajkuje mileeeeeeeeeey mileyyyyyy vrni seeee hirošimaaaaaa nagasaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! izvini
tko drugač, si bla trezna ko si ta post pisala? • missvampire
• Od: 15.11.2010
25.3.2011 18:58
haha. ! ma isto je z Đstinom Boberjem. tist k ga ''sovražjo'' pogledajo in komentirajo vse njegove videje. in on s tem dobi keš. ?? sry. sam meni sta Miley in Bober al watevr bedna • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
25.3.2011 20:25
Jok3r pravi:
PorceLan pravi:
to bi mogli vsi it jas že šparam joj komaj čakam da jo vidim v živo nemorem verjet vejic mi primajkuje mileeeeeeeeeey mileyyyyyy vrni seeee hirošimaaaaaa nagasaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! izvini
tko drugač, si bla trezna ko si ta post pisala? šur, čisto res mislim joj veš kaj to zamudiš, največjo POP zvezdo če nea greš na njen koncert, pa to je že skoraj smrtni greh, ONA ko je tak dobra, ONA !! lepi, lepši, najlepši, MILEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ! gooooo miley peče peče aleluja juj miley ljubim te prosim usliši mojo ljubezen moje srce si rada te mam iz dna srca do krištofa pa nazaj :* .im out of this conversation. cuz im sick bruhaaaaaaaaaam ::ni smešnota ko mu je slabo, včasih je bil:: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.