VZGOJITELJSKA SREDNJA ŠOLA• saaaraaa
• Od: 5.9.2010
VZGOJITELJSKA SREDNJA ŠOLA
12.2.2011 18:35
mene zanima če kdo hodi na to šolo in mi lahko kej pove o programu, predmetih in tem..
pa za naprej lahko greš študirat samo za bit uzgoitelca in to al tut kako drugo področje? • FrixieThin
• Od: 25.9.2010
Re: VZGOJITELJSKA SREDNJA ŠOLA
13.2.2011 0:33
predmeti so podobni kot v gimnaziji, samo lažji, potem pa imaš še posebne predmete (likovni, glasba, pedagogika..) ki so samo za vzgojitelsko..
če narediš vsa 4 leta si lahko pomočnik vzgojiteljice, če greš naprej na pedagoško fakulteto si vzgojiteljica, lahko pa tudi narediš na koncu gimnazijsko maturo in se vpišeš naprej kamor želiš • saaaraaa
13.2.2011 14:13
aaha hvala ti.. sej more bit zanimiva šola • nikkka
• Od: 8.4.2010
13.2.2011 19:34
sej je zanimiva šola.. jaz hodim v mb, 1 letnik.Pa zaj mamo lih en tedn prakse- jutri se nam začne...
ni lih težka šola. pa en inštrument se v šoli učiš po novem je zaj (v mb) prvi dve leti klavir pol pa kitara naslednji leti pa če te kaj posebnega zanima kr vprašaj lepo se mej... P.S pa nebo ti žal če se boš za to šolo odločla... • saaaraaa
15.2.2011 17:27
ja vrjetno je res uredi samo me moti k ni u mojem kraju in pol bi mogla bol zgodi ustat za na autobus it in pol za domou..
• nikkka
• Od: 8.4.2010
15.2.2011 20:29
ja, sej je problem
jaz sem ok. 20 km iz maribora(to ni tak daleč, eni sošolci se še dalje vozijo) pa se ob 5 vstanem ob 5:20 pa grem od doma pa sem pol ob 6 v šoli ob 7 pa se nam pouk začne • 3butterfly3
• Od: 6.8.2010
24.3.2011 15:08
Jst pa zdele zarad enih problemov ne bom nardila 1.letnika, in se bom mogla prepisat na drugo šolo. Razmišljam o vzgojiteljski v ljubljani, sam sem doma kakšne 10 minut iz kranja, pa bi se pol vrjetn doug vozila pa to. Pa u kranju ni nobene več take šole, tko da se bom vrjetn mogla odločit za lj. Zanima me pa če bo šou kdo na to šolo, pa kakšna je, pa če mate kakšne informacije(če je težka,...) !!
PLIZZ HELP ME! Katja. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.