Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma??<< | 1 | 2 | 3• blondi
• Od: 23.6.2009
Re: Kdaj so vam oz.bi vam pustili da tip prespi pr vs doma??
6.3.2010 17:17
blondi pravi:
Krissy pravi:
Ku maste doreee starše
Mi2 sva že 1 leto skup pa še ne pustijo....obup... hvala enako... ola pa je akcija uspela xD za novo leto sm jst pr njemu prespala [s tem tisti dan sm šele spoznala njegove xD ] in zdei je tui on pr meni že ene 3x spau ^^ • zoryca
• Od: 8.4.2010
...
9.4.2010 20:03
ja jst pa tip sva dost delč bla...pač k sm u domu in tko...in poj pač sm jst parkrat šla k nemu na obisk ampak jst sm u domu u temu kraju k on...in poj je enkrat mt sama rekla da če bo kj pršu..pa da se nebo vozu pou dneva loh tud prespi je tko al tko moj najbol prjatu...mt je tud fajn amapk ma ene svoje..ampak sm še useen srečna da mam take tastare ...in jh ne dam za nč na tem svetu..pa prvošm usakmu take k jh mam jst... • guppy
• Od: 25.7.2010
27.9.2010 21:58
hh pr men sploh ne pustijo da prjatlca prespala pr men kai šele tip
pfff.. :/ lucky you • sarcc
• Od: 29.4.2010
17.10.2010 22:18
Moj še pri men ni prespal, jaz pa pri njem ne Sma pa bla avgusta skupaj v Termah 3ooo, in ni blo tastarih od njega in ne od mene, pa sma spala skupaj pa vse Res pa je da ni lepšega koz zaspat & se zbudit ob osei ko jo maš rad • thsb
• Od: 24.4.2010
25.10.2010 21:53
jst sm pa do zdej sam enkrt pr fantu prespala..pa tud to je blo sam zato k smo bell doma in da nebi vohala tega sm rekla da greve s sestro h frendici prespat. v resnici sm šla pa jst h fantu sestra pa h frendici. in ja res je nalepš k zaspiš v fantovem objemu pa se tud zbudiš tko. pa k te lepo pokrije če se odkriješ. drgač sva pa zdj že 1let skupi. • Poloncek
• Od: 2.4.2010
13.3.2011 19:39
Jst moji mtki sploh ne upam povedat za tipa.ker me je ful preveč strah kako bo reagirala.in da bom mela hausiča do konca lajfa.in če bi hotla pr njemu prespat bi se mogla zlagt da bi pr frendici.sam k bi ona to use preverla.in če nebi zaupala njenim tastarim sploh nebi dovolila.
in mam ful občutk da mi hoče ona določt s kom se bom družla pa s kom ne.k ma kr tko ene par mojih frendic na piki.in k omenm da gremo vn al pa kej.me kr tko pogleda.kokr da sm ji kej nardila. pa res bi se rada z njo pogovarjala.pa se ne morm.ker mi ne zaupa.in pol jst tud njej nemorm. _________________ Poloncii. • Boris
• Od: 17.4.2010
13.3.2011 20:19
se ne upam še uprašat če bi lahko, zihr mi paneb pustil če b še tko prosu zmeri je tko: bomo vidl xD. • twix13
• Od: 6.10.2009
13.3.2011 23:55
hahahah...taborila na vrtu..xD
to sm js nazadnje ko sm biu ene 6 star xD mene bi mat uprašala če se vredu počutim xD • *đuly*
• Od: 27.12.2009
14.3.2011 0:20
mn so moji dovolil pr 13 prespat pr tipu .. oz. fotr mi je dovolu.. mt je bla pa zloo proti sam se je s casoma omehcala .. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.