EMA 2011

Kdo upaš da bo zmagal na EMI 2011?
Maja Keuc
57%
 57%  [ 30 ]
Omar Naber
7%
 7%  [ 4 ]
Leeloojamais
3%
 3%  [ 2 ]
Tabu
5%
 5%  [ 3 ]
Nina Pušlar
5%
 5%  [ 3 ]
Time to Time
0%
 0%  [ 0 ]
Rock Partyzani
3%
 3%  [ 2 ]
Feliks Langus
1%
 1%  [ 1 ]
April
13%
 13%  [ 7 ]
Skupaj glasov : 52

tjasalala • Od: 15.1.2011 • Prispevkov: 92
EMA 2011 18.2.2011 22:07
Heya kkr vrjetn vete je ema 27.2 o.O hmm ker mislite da bo zmagu?

tu mate neki pesmi od letos:

Maja Keuc- Vanilija
[link]

Omar Naber - Bistvo skrito je očem
[link]

Nina Pušlar - Bilo lepo bi
[link]

EMA 2011 - April - Ladadidej
[link]

TABU-MOJE LUČI
[link]

Nazadnje urejal/a tjasalala 22.2.2011 10:46; skupaj popravljeno 2 krat
naruto • Od: 28.12.2009 • Prispevkov: 4
Re: EMA 2011 18.2.2011 22:16
upajmo, da Maja a ne Razz
sebiixx • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 88
Re: EMA 2011 18.2.2011 23:52
Maja mi ma najbolso od teh tuki...
sj od Nine tut pricakovala en dobr komad, sam mi tale ni kej prevec usec,alpa ga morm se mal veckrat slisat.
me zanima se od Tabu ka bo meu vrjetn tut dobrga.
April mi je pa tut dobr, sam za na eurovizijo je od Maje pomoje njbolš od telih tu.
onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: EMA 2011 19.2.2011 0:46
Pomoje sta najbol za na evrovizijo od Nine in April Wink
nikkka • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 59
Re: EMA 2011 19.2.2011 13:00
maja keuc bo zmagala po mojem
navijam za njo
Re: EMA 2011 19.2.2011 13:26
da še js oddam svoje mnenje Very Happy men se tut zdi da bo Maja zmagala, kr ma še ful vlk oboževauceu od talentou.sam je pa tta njena pesm taka čudna vanilja JeZz..najbolš bi blo če bi Tabu zmagali..Oni majo tut take najbolše pesmi od ttih tu..April mi je pa bol tk..ful me na Lady Gaga spominja..Mislim ne rabimo dveh Razz
vampirediaries • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 28
Re: EMA 2011 19.2.2011 13:36
navijam za Majo Keuc Very Happy
men je njena pesm najbolša... Very Happy
Re: EMA 2011 20.2.2011 13:14
Sm dala še anketo zraun Very Happy Very Happy Wink Smile
hoTdeviLgirL • Od: 13.8.2009 • Prispevkov: 69
Re: EMA 2011 21.2.2011 3:45
meni ni nobena posebej všeč. KDAJ BOJO SLOVENCI RAZUMELI, DA MI S SLOVENSKIMI PESMIMI NE BOMO PRIŠLI DALEČ NA EVROVIZIJI? očitno še dolgo ne. in bomo še naprej sramotili državo. -.-
BloodyKitty • Od: 19.7.2010 • Prispevkov: 120
Re: EMA 2011 21.2.2011 15:39
če bi že mogla izbrat, bi izbrala Tabu, al pa Omarja. Smile
mislm sj nekak je usak kumad (k bo na letošni Emi), bolši od lanske katastrofe k ns je osramotla >.<
January • Od: 11.2.2011 • Prispevkov: 70
Re: EMA 2011 21.2.2011 20:19
letošnja ema je polom :S
najprej oni izberejo in povabijo 10 skladateljev, pol bodo oni izmed teh desetih izbral dva in mi se bomo lahko odločal med temi dvemi.
beda!!!!! pa kaj ma severina za delat na slovenski emi, mi pa tut ni jasn O_o

pa muska je tut kr neki, prejšna leta je bla bolša izbira. osebno mi je najboljša maja keuc, sam sploh ne razumš besedila, pa pesem ni niti spevna
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: EMA 2011 22.2.2011 20:52
definitivno nawijam za majo keuc !Smile ali pa tabu, no... ampak se nikakor ne morem nawadit na to nowo pevko :S pa tudi toti komad mi ni nekak všeč. ostali so mi ful boljši...

april ali watafak --- > Shocked katastrofa a Very Happy
piercingi • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 6
Re: EMA 2011 24.2.2011 12:27
MAJA Keuc Smile
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: EMA 2011 24.2.2011 12:49
se strinjam z hotdevilgirl.ne znam skombinirat črk,pa tud neda se mi,oprosti Very Happy

mislim,ja,pesm je čist lepa,sam ka nam to ku*c nuca,ČE NOBEN NE ZASTOPI SLOVENSK RAZN SLOVENCOV?

mislim,HALO,da ljudje nebojo voll za nas sam zarad glasa pevke al pa melodije.?
ko sn poslušala kevc majo,sn prvo misla,da poje v angleščini,ker v slovenščini se mi je zdel
besedil praktičn nerazumliv...vse kar sn razumela je blo da se dere v refrenu neko vanilijo.

mislim,vredu,kur* gleda slovenski narod,če nam niti ne potegne,da moremo prevedit bessedil v angleščino? tko ko da slovenija še ni opazla,da noben ne zastopi slovenščine,razn slovencov.
še hrvati ne zastopjo,pa so naši sosedi...-.-

mislim,naj prevedejo v angleščino,naj gre maja naprej,naj odpoje v angleščini z svojim glasom,pa bomo pršl dauč.
če bo pa v slvoenščini nebomo pršl niti skoz prvi krog eurovizije,tko ko vedn...
piercingi • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 6
Re: EMA 2011 24.2.2011 13:07
ImmortalLea pravi:
se strinjam z hotdevilgirl.ne znam skombinirat črk,pa tud neda se mi,oprosti Very Happy

mislim,ja,pesm je čist lepa,sam ka nam to ku*c nuca,ČE NOBEN NE ZASTOPI SLOVENSK RAZN SLOVENCOV?

ko sn poslušala kevc majo,sn prvo misla,da poje v angleščini,ker v slovenščini se mi je zdel
besedil praktičn nerazumliv...vse kar sn razumela je blo da se dere v refrenu neko vanilijo.

mislim,vredu,kur* gleda slovenski narod,če nam niti ne potegne,da moremo prevedit bessedil v angleščino? tko ko da slovenija še ni opazla,da noben ne zastopi slovenščine,razn slovencov.

mislim,naj prevedejo v angleščino,naj gre maja naprej,naj odpoje v angleščini z svojim glasom,pa bomo pršl dauč.
če bo pa v slvoenščini nebomo pršl niti skoz prvi krog eurovizije,tko ko vedn...

sej so povedal d če maja zmaga bojo najverjetnej angleško verzijo pesmi zbral, ker jo majo že posnetoo..
ImmortalLea • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 196
Re: EMA 2011 24.2.2011 13:09
piercingi pravi:
ImmortalLea pravi:

sej so povedal d če maja zmaga bojo najverjetnej angleško verzijo pesmi zbral, ker jo majo že posnetoo..

aja,HAHAHA,sori,nisn vedla (:
ker v slovenščini nebomo nikol davč pršl...tako lani,narodnozabavni rok...katastrofa,mene je blo sram...
upam,da bo maja letos popravla naš lanskoletn fail...
simonciika • Od: 15.4.2010 • Prispevkov: 9
Maja 24.2.2011 19:10
Dajmo,Maja naj zmaga, ima dobesedno perfekten glass <3 Embarassed proti njej doben nima šans! moii glas seveda pripada njej!! ~slovenska Christina Aguilera! Wink <3
lolixlolloli • Od: 23.2.2011 • Prispevkov: 64
Re: EMA 2011 26.2.2011 11:35
maja keuc- katastrofa. js sm res misla da na začetku poje u angleščini kr se čist nč ne zastop kua govori. in sm šla poslušat posnetk ko je lyrics.
kr neki res. pa sam dere se skos neki.

april je men kr uredu noo.

nina pa sploh nima fajne pesmi.

drgač sm pa sam tte 3 poslušala ker me je minal. Exclamation
jeeny • Od: 13.12.2009 • Prispevkov: 12
Re: EMA 2011 26.2.2011 19:36
hurley pravi:
Ko vsi tak zagovarjate majo, men njena pesm sploh ne potegne. Poje pa tud tko k da ma pouna usta pene lol. Pomoje bi lahko zmagali tabujevci al pa tale April, ker folk tako musko pač v današnjem času posluša.

se strinjaaam Smile
Evita • Od: 26.11.2009 • Prispevkov: 87
Re: EMA 2011 27.2.2011 11:51
jaz navijam za majo keuc in april, upam da bo katera od njiju zmagala.

Res sta najboljšivi !!! Very Happy Cool
nikkka • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 59
Re: EMA 2011 28.2.2011 18:00
Rock Partyzani al pa omar naber bi mogli zmagat
FrixieThin • Od: 25.9.2010 • Prispevkov: 30
Re: EMA 2011 28.2.2011 22:12
Maja Keuc je zmagala in mi je tud drgač full fajn Very Happy
Ma tak posebn glas k si ga bo folk definitivno zapomnu Smile
Mi gre pa n žiwce April, k preuč očitno kopira lady gaga >.<
onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: EMA 2011 1.3.2011 1:26
Maja Keuc ma ful dobr glas,sam tale pesm je pa...........................................*********
hoTdeviLgirL • Od: 13.8.2009 • Prispevkov: 69
Re: EMA 2011 2.3.2011 17:52
ImmortalLea pravi:

men tut ni bla ušeč. in mi še kr ni. ne gre tak v uho no. lahk bi maja z april zamenjala. pesmi. ker njej se ne paše takšna zvrst glasbe. lepše poje v angleščini.
ja pesem bodo/so že prevedli.
tole je nekaj verzov:
[povezava]
veliko bolše se sliši.
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: EMA 2011 11.3.2011 22:52
**** pravi:
definitivno nawijam za majo keuc !Smile ali pa tabu, no... ampak se nikakor ne morem nawadit na to nowo pevko :S pa tudi toti komad mi ni nekak všeč. ostali so mi ful boljši...

april ali watafak --- > Shocked katastrofa a Very Happy

wzamem besede nazaj Very Happy ta pesem od april mi je potem postala okej in sm si jo še 1 tedn pela xD pesem je kul ampak se mi ne zdi primerna za eurosong, ker bi se werjetno goworilo da fejka.. majina pesem mi ni bla lih kul. ne gre takoj v uho Smile drugače pa je angleška verzija ful boljša in držim pesti za majo!! Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.