MEDIJSKA ŠOLA

buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
MEDIJSKA ŠOLA 7.3.2011 16:28
heej, js sm se odločla da grem naprej ( u sredno šolo) na medijsko u celje! Very Happy ali še gdo gre tja? mislite da bojo vlke omejitve? ali ponavadi so? naj pove tud kej o tem tist k tja hodi Smile
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: MEDIJSKA ŠOLA 8.3.2011 19:02
js sm na mediski zj 1 letnik
so ble kr omejitve in letos je baje še večji upis. sprejmejo jih pa 64....(2 razreda po 32 učencev) tam pa vam piše da je razpisanih mest 56.... Smile

drgač pa kr pridte...se mamo fajn ful! Very Happy
buba6 • Od: 4.3.2011 • Prispevkov: 71
Re: MEDIJSKA ŠOLA 8.3.2011 21:07
aha s kakšnim povprečjem pa hodijo na to šolo? koliko točk približno je potrebnih?
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: MEDIJSKA ŠOLA 8.3.2011 22:11
1995 smo prva generacija prenovljenega programa, pa nova oprema je zej, studio in podobno zato je vpis veliko večji. Predlani so se lahko vpisali usi, ker ni bilo omejitev...

Zj nevem točno kolk točk sem imel vem pa da:
- se nas je vpisalo 90
- nas je bilo 60 sprejetih
- sem imel povprečje ocen čez usa tri leta nekje 3,5
- sem bil od 90tih 27
- sem bil sprejet na 11 tem mestu
- je letos večji vpis!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.