GMPS ---> klikn :)• AnnaJaa
• Od: 28.9.2010
GMPS ---> klikn :)
29.12.2010 17:38
hellou
no mene p zanima če ste mogoč gledal film gremo mi po svoje in kak se vam je zdel p če vam je biu kak igrauc še posebi faini aia p če nameravate sam šimfat p nubene lepe normalne besede povedat nerabte pisat ----------------------------------------------------------------- glede na to da sm temo odprla bom js pč prva napisala men osebno je biu film fuul faini še posebi zto kr je pč tak mladinski.. edin kak del umes mi je biu tak mal dougucaitn drgač pa prvi slovenski film k mi je dejansko ušeč.. pa un k alexa igra (tadej koren šmid) mi je biu p nekak naibl faini igrauc... • LovelyNina
• Od: 26.9.2010
Re: GMPS ---> klikn :)
4.3.2011 20:39
AnnaJaa pravi:hellou
no mene p zanima če ste mogoč gledal film gremo mi po svoje in kak se vam je zdel p če vam je biu kak igrauc še posebi faini aia p če nameravate sam šimfat p nubene lepe normalne besede povedat nerabte pisat ----------------------------------------------------------------- glede na to da sm temo odprla bom js pč prva napisala men osebno je biu film fuul faini še posebi zto kr je pč tak mladinski.. edin kak del umes mi je biu tak mal dougucaitn drgač pa prvi slovenski film k mi je dejansko ušeč.. pa un k alexa igra (tadej koren šmid) mi je biu p nekak naibl faini igrauc... Men je biu film res full fajni, pa smešn ... Najjači mi je biu pa Tadej (Aleks ...) Ene z naše šole iz 4. razreda so šle tud gledat pa so se zaluble v Aleksa ... Pa majo njegov mejl pa mu pišejo/lažejo, d so dvojčice pa to ... Pa moji sošolki je Matevž (Jaka) full podobn, kt, d bi bla brat pa sestra ... • zebraxD
• Od: 3.1.2011
5.3.2011 1:13
The best slo. film! ful dobr predstav tabornike take kot res smo (no usaj mi xD) Lajk,lajk,lajk • Mojchq
• Od: 27.7.2009
5.3.2011 22:59
K gdu ve, če se da ta film kje na netu gledat?• pk4life
• Od: 20.7.2010
6.3.2011 1:52
zakon je biu pa čiz vredn ogleda u kinu.. XD edn bolših slo filmou_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • tjasalala
• Od: 15.1.2011
6.3.2011 20:18
Mi smo ga šli gledat s šolo, pa so bli tut usi igrauci tam..razn jurija..film se mi je zdeu še kr ok smešn...sam un ko je igrau glauno vlogo je biu pa prau tk samoušečn da....pa usi taki wanabiji ey da...razn un ko je meu tako skraužlano čupo , un je še biu najbol normaln |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.