Anoreksija• scartissuee
• Od: 4.2.2011
Anoreksija
4.2.2011 20:19
Je mel/a ker/a tle anoreksijo?
Če vam ni smotan o tem govort se razpište • Rocafella
• Od: 24.1.2010
Re: Anoreksija
4.2.2011 21:38
jaz sem mela (oz. mam) ortoreksijo, se pa kolikor se da trudim živet normalno • scartissuee
4.2.2011 21:42
kko pa si pred starši prekrivala?
• Rocafella
4.2.2011 22:00
nisem vsak dan sem jim dopovedovala kak je ta pa ta hrana nezdrava pa kolk je tu pa tu strupov, da določene hrane zarad tega ne bom jedla in da itak vedno zaužijem vse potrebne snovi (no, to je blo tudi res večinoma) in tak dalje.. pa so popustili in kuhali tak kot sem htela. sej itak samo kosilo • scartissuee
4.2.2011 22:15
aja • Rocafella
4.2.2011 22:18
mja, sej meni tud občasno nekaj težijo ker se mi vrti pa skup padam (okej, ne tak redno xD) zarad nizkega krvnega tlaka in pol ma mama neko predstavo v glavi da je to povezano z mojim prehranjevanjem pa sploh ni xD ampak okej, naj ji bo..
kolk pa si shujšala ? • scartissuee
4.2.2011 22:32
aja haha • Rocafella
4.2.2011 22:50
a tiko ah ja, mame pač xD • fallenANGEL666
• Od: 18.4.2010
5.2.2011 18:49
ja no jst lahko rečem d sm mela lajk leto in pu nazaja anoreksijo (pač začetna faza)....
Mela sm tko...na začetku lajk 61 kg...in sm pač tel ČIMPREJ SHUJŠATi in me je prou bolu kurac za posledice....:S in sm enostavno NEHALA JEST samo en deci vode sm spila na dan...:S in telovadla ku **** (1000 trebušnjakov, 1h sobnega kolesa in še 1 h rolanja) in to je tko trajala lajk 1 mesec....al pa še kej več in sm pršla na 48 kg... pole sm začela "normalno" jset ( zajtrk: 1 biškot, malca: 5 arašidov, kosilo: dva griza mesa in malo malo pač riž al neki...., malca: en kvadratek čokolade, večirja: jogurt) in to prbližno dva mesca aja in telovadla še vedno full.....in pole sm na koncu mela 36 kg....in sm bla pred dejstvom al zaćnem normalno jest al pa bolnica...(pr 34 kg je to nujno)...aja in menstra mi je tui izostala...:/ in ja pole sm začela normalno jest in zdej ma tko lajk 50 kg--- • scartissuee
5.2.2011 22:24
ooojeej :O no sam da si zdej uredu. kaj pa tastari aniso nč porajtal?
• makotejebe
• Od: 30.8.2010
6.2.2011 18:26
fallenANGEL666 pravi:ja no jst lahko rečem d sm mela lajk leto in pu nazaja anoreksijo (pač začetna faza)....
Mela sm tko...na začetku lajk 61 kg...in sm pač tel ČIMPREJ SHUJŠATi in me je prou bolu kurac za posledice....:S in sm enostavno NEHALA JEST samo en deci vode sm spila na dan...:S in telovadla ku **** (1000 trebušnjakov, 1h sobnega kolesa in še 1 h rolanja) in to je tko trajala lajk 1 mesec....al pa še kej več in sm pršla na 48 kg... pole sm začela "normalno" jset ( zajtrk: 1 biškot, malca: 5 arašidov, kosilo: dva griza mesa in malo malo pač riž al neki...., malca: en kvadratek čokolade, večirja: jogurt) in to prbližno dva mesca aja in telovadla še vedno full.....in pole sm na koncu mela 36 kg....in sm bla pred dejstvom al zaćnem normalno jest al pa bolnica...(pr 34 kg je to nujno)...aja in menstra mi je tui izostala...:/ in ja pole sm začela normalno jest in zdej ma tko lajk 50 kg--- Ok......like uporabt vsake 3 besede je blo moderno pred 5 leti, nauč se pisat baba munjena. • fallenANGEL666
6.2.2011 23:09
lej k sm tvoj koment prebrala sm bla LAJK kej d fak temu kmetu ni jasno??'
Tko d se strašno močno opravičavam k sm te uznemirla z mojim načino pisanja......hahahaha NOOOOT boli me kurac lej kej je moderno, kej je blo moderno itd....jst bom pisala/ govorila tko ku bom jst tela in ne tko ku si boš ti želew.... in ja lej se ne mislim tle kregat....zto k en nima kej delat ku komentirat pisanje drugih....wtf?? :O ps..: poglej naslow---->ANOREKSIJA in ne PRAVILA MODERNEGA PISANJA.... • LittleIdiot
• Od: 24.1.2011
6.2.2011 23:27
**** pravi:
fallenANGEL666 pravi:
ja no jst lahko rečem d sm mela lajk leto in pu nazaja anoreksijo (pač začetna faza)....
Mela sm tko...na začetku lajk 61 kg...in sm pač tel ČIMPREJ SHUJŠATi in me je prou bolu kurac za posledice....:S in sm enostavno NEHALA JEST samo en deci vode sm spila na dan...:S in telovadla ku **** (1000 trebušnjakov, 1h sobnega kolesa in še 1 h rolanja) in to je tko trajala lajk 1 mesec....al pa še kej več in sm pršla na 48 kg... pole sm začela "normalno" jset ( zajtrk: 1 biškot, malca: 5 arašidov, kosilo: dva griza mesa in malo malo pač riž al neki...., malca: en kvadratek čokolade, večirja: jogurt) in to prbližno dva mesca aja in telovadla še vedno full.....in pole sm na koncu mela 36 kg....in sm bla pred dejstvom al zaćnem normalno jest al pa bolnica...(pr 34 kg je to nujno)...aja in menstra mi je tui izostala...:/ in ja pole sm začela normalno jest in zdej ma tko lajk 50 kg--- Ok......like uporabt vsake 3 besede je blo moderno pred 5 leti, nauč se pisat baba munjena. Wtf.?? ona lah govuri kokr njej paše. pa če ti 10 vrstic sam LAJK piše.! + tis munjen. -.- • pk4life
• Od: 20.7.2010
7.2.2011 14:08
pa faq zkj si to delate sploh??? tega prou nikol nbom kontu ej_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • BlondieXs
• Od: 19.2.2011
-.-
19.2.2011 14:37
jst sm jo mela-
s 70 kg. sm šla na 45 :/ pa še zmer jo mam samo se trudim da bi se zvlekla wn- k sm zgubla menstro pa sm reprezentantka & me bojo vrgli wn če bom še shujšala in še u bolnico bi mogla it :S • Cocos
• Od: 30.11.2009
:)
28.2.2011 21:03
Čaw usem skupi Pol pa nism vedla kam bi to objavla pa sm tle vidla temo na anoreksijo... No tisti, ki ste se že srečali s tem bi mi bili pripravljeni pomagati pri moji seminarski nalogi... to vam ne bo vzelo veliko časa le 5 minut... zelo vam bi bila hvaležna saj je anketni vprašalnik del seminarske naloge, ki je pa del maturitetne ocene Vsi odgovori ki bi jih napisali bi bili anonimni in bi jih uporabila zgolj za statistično obdelavo ankete in primerjavo rezultatov.... Upam da boste tako prijazni... računam na vaš odziv Hvaaaaaaaaalaaaaaaaaaa že vnaprej • Rocafella
28.2.2011 21:56
men ni problema, itak ni več skrivnost pa še tak sem dala 2 taki anketi skoz x)
• Cocos
2.3.2011 18:29
Fuuuul hvala od tebe Drgač pa ti posredujem anketo In še neki prašam, kej mogoče veš na kakem forumu bi lohk še prašala da bi dobila čim več ljudi, da mi bi rešlo anketo ??? Hvala že vnaaaaaaapreeej • fallenANGEL666
2.3.2011 18:43
lej pač če rabiš za ankete rešit.....meni ni problema.....pisat o tem.....=//
amm drgač bi pa mejbi znala kake podatke al neki najdit....na proana forumu..... (forum za podporo anoreksični in .......) nevem poglej malo....pa mejbi tm anketo objavi.... • Cocos
4.3.2011 19:54
Ooooi ful hvalaa za forum In bi vaju prosila če me lahko glede ankete kontaktirata na fake.vans@hotmail.com Pa vam tam pošljem anketo in to Če lahko ? Če se pa pojavi še katera ki bi hotela in bila pripravljena rešit anketo pa naj kr pišee mi al pa tle napiše Hvalaaaaaaaaa • anchika96
• Od: 10.4.2009
4.3.2011 20:27
ne niam anoreksije. mam normalno telesno težo, pa normalno se prehranjujem, ne ukvarjam se neki ful z športom [amaterska odbojka] in sm zadovoljna s svojo težo. učas se mi zatakne kei, ampk sei jbg normalno je. xD
in zdle glihkar jem OMAMNO DOBER KROF <3 in tega naibolšga okusa nebom nikol zamenjala za okus shujševalnih tablet al pa bruhanja. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.