Zaključni izlet :D

zvezdicaa • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 115
Zaključni izlet :D 5.8.2010 23:48
Naiprei se opravičujem, če je že bila takšna tema.

No sei vem da še ni začetek nouga šolskega leta jst pa že študiram na konec k grem zdei u 9. class. Pač že mau razmišlam kam bi lohk šli na končni izlet, ker mormo mau vedet, da vemo kok denarja bomo mogl zbrat ker bomo že na začetku šolskega leta začel zbirat in iskat sponzorje itd. da nam bojo mau pomagal.

No proosim, če mi lohk date kakšne ideje kam bi lohk šli oz. kam bote vi šli oz. ste šli.

Hvala usem k boste dali predloge! Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Zaključni izlet :D 5.8.2010 23:57
gardaland.. mi nj bi šli šica je oblublala ne glede n to kar ostali rečejo d ne ipd pa da čene bomo pa posebi izwn sql šli ipd ipd nkonc so ns use ****.. kukrkol gardaland če wm pustijo je najbolš walda.. alpa kšn adrenalinski park..
Re: Zaključni izlet :D 6.8.2010 14:35
noo jaz sem zaj zklučla deveti razred Very Happy
in naš končni izlet je trajal dva dni prvi daan smo šli na raftanig po soči na kosilo pa na neko predstavo zvečer pa smo še plesal kar dougo u noč no prespal smo u hotelu drug dan pa smo šla na morje tam smo se kopal pa soline smo si šli pogledat ni blo tko tečen kot sem si predstavlala da bo ampak je blo ful zakon
Jucek • Od: 1.3.2011 • Prispevkov: 2
Končni izlet 1.3.2011 13:32
Mi smo šli z agencijo FunTura na končnega in je bilo zakon. Šli smo na Primorsko. Ful so face iz agencije, zelo ugodno, veliko aktivnosti,... baje imajo tudi dvodnevne izlete.

Jih priporocam, mislm da je to njihova stran [link]

Čaw, Jure
Jucek • Od: 1.3.2011 • Prispevkov: 2
Končni izlet 1.3.2011 13:32
Mi smo šli z agencijo FunTura na končnega in je bilo zakon. Šli smo na Primorsko. Ful so face iz agencije, zelo ugodno, veliko aktivnosti,... baje imajo tudi dvodnevne izlete.

Jih priporocam, mislm da je to njihova stran [link]

Čaw, Jure
annie15 • Od: 26.2.2011 • Prispevkov: 30
Re: Zaključni izlet :D 1.3.2011 19:04
mi gremo vrjetn u gardaland.. ceprou js bi sla raj na morje za 2dni al pa vec..najbols je it km tko k bi cimvec casa prezivel skupi kr pa u gardalandu ni tok mozn an.? tko da js priporocam morje.! al pa smucanje.? hehe..[/url][/list][/list]
kukuc • Od: 27.9.2010 • Prispevkov: 54
Re: Zaključni izlet :D 1.3.2011 20:32
mi gremo pa na Bled, v adrenalinski park v Avstrijo pa disko zvečer ((;

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.