Kakšno musko poslušate?<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5• light
• Od: 5.1.2010
Re: Kakšno musko poslušate?
4.4.2010 14:49
rock and metal<3 drugč pa odvisn od banda in komada • iphone
• Od: 19.12.2009
17.6.2010 19:45
dimmu borgir, children of bodom,cradle of filth,immortal,rhapsody of fire,iron maiden,metallica,slipknot,pa neki kumodu ud guns n roses.....drgač pa metal na sploh
• iphone
• Od: 19.12.2009
17.6.2010 19:47
[quote="iphone"]dimmu borgir, children of bodom,cradle of filth,immortal,rhapsody of fire,iron maiden,metallica,slipknot,pa neki kumodu ud guns n roses.....drgač pa metal na sploh[/quo
aja pa ensiferum • darksideofthemoon
• Od: 14.2.2010
:)
18.6.2010 23:00
js poslušam blues,jazz,space rock,art rock .. staro muziko iz 60s • loveyou
• Od: 20.7.2009
19.6.2010 11:00
am...30 seconds to mars <3, Muse, Green Day, Black Eyed Peas, Kings of Leon, Nickelback, učasih AC DC, Simple Plan, Kids in Glass Houses, Guns'n'roses, Stanfour, Far East Movement, Lady GaGa (muzika je dobra, ona pa mi gre na jetra), Leona Lewis, Alicia Keys, Snow Patrol, Red Hot chilli Peppers, Pinkl, Plain white T's, The Fray, Kelly Clarkson, Paramore <3, Amy MacDonald, Coldplay, Toto, Noisettes, One Republic, The Script, Hoobstank, ..
poslušam večinoma pop, rock, pa tudi techno al pa kei takega to ni tak važno kake zvrsti je komad, sam da mi je ušeč • Boris
• Od: 17.4.2010
19.6.2010 11:16
Hardstyle, Dance, Trance, Pop • iasnaaa
• Od: 21.1.2010
19.6.2010 12:06
js posŁuušam usee. usazgaa pu maŁeem. [:
edin čefurjade, metaŁa, punka, emo muske, pa takih, kjer se dereioo, ne maraam. ne maram pa tut musk u stiŁu oŁiveerja dragojeeviča, jasmina staaurosa, gorana karana, pa takih. najraaj mam pa punk-rock. <33 moja 2 najŁubšaa benda pa sta: Green Day [<3] pa Sum 41 [<3]. najŁubšee pesmi pa so mi: Green Day - BouŁevard of Broken Dreams. in pa Sum 41 - Pieces. [: • Soundbox
• Od: 23.11.2009
19.6.2010 12:22
punk-rock is gay/pussy punk
• Rexona
• Od: 18.4.2010
19.6.2010 12:42
Poslušam vse! Od Balkan do rock, od domačih do techno =) vse mi leži, sam da je muska. mogoč mal manj hiphop, drgač pa tut kaki dobri hiti iz 80ih.<3
• Rjavolasaa
• Od: 25.6.2010
26.6.2010 16:14
balkaan & hip hop & včasih sem tud rock ..zdej skoro nič & raap. drgaač pa vsega po maleem. • valentix
• Od: 21.3.2010
30.6.2010 15:07
Poslušam usega po malem xD najbolj pa poslušam metal,emo,rock...to je lajf xD
• cokoholik
• Od: 21.12.2008
30.6.2010 15:49
Slipknot, Three Days Grace, Breaking Benjamin, Simple Plan, Evanescence, P!nk, Blood On The Dance Floor, BrokeNCYDE, Escape The Fate itd.
• B-Girl Tya
• Od: 23.8.2010
23.8.2010 22:33
js puslušam david guetta k je itk najbolši xDxD ajaa....pa še za brejkat musko xP
• soonck
• Od: 16.2.2010
23.8.2010 22:37
js poslušam rap, pop, rnb, raggae <3 js sm taka multi.. • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
24.8.2010 0:24
85% časa poslušam Trance. Že samo ime pove za kaj se gre - trans.
Zelo pomirja, pure trance pa sploh oh in ah. Vokala pa je pravi uhorgazem. Oldschool je tudi kul Takih, ki poslušajo vsega boga, pa nimam rad. Poslušajo vsega in svašta, o glasbi, ki jo poslušajo pa vedo nič. • loveyou
• Od: 20.7.2009
31.10.2010 18:33
Avenged Sevenfold, AC/DC, Guns'n'roses, Slash, Slayer, Three days grace, Metallica, Dragonforce, Linkin park, Nirvana, Foo fighters, Led zeppelin, Deep purple, Pearl Jam, Whitesnake, Alice cooper, Creed, The rolling stones, Motorhead, Black Sabbath, Aerosmith, Poison, ZZ Top, Korn, Lenny Kravitz, Nickelback, Pantera, Scorpions, Faith no more, Stone sour, Van halen, The white stripes, Twisted sisters, Daughtry.................................
rock&metal • Soundbox
1.11.2010 3:44
Progressive house, trance, electro house, jazz, rock, techno, house, drumnbass, funk, nudisco, svašta kar sede
• Soundbox
1.11.2010 3:46
B-Girl Tya pravi:js puslušam david guetta k je itk najbolši xDxD ajaa....pa še za brejkat musko xP
David Guetta niti podrazno ni najboljši, je pa največja komercialna ikona tega časa. On je samo najbolj popularen, ni pa popularen zato ker je dober. ampak je popularen zarad marketinga in nategovanja ovc. • Lizzie♥
• Od: 9.12.2010
10.12.2010 18:04
Barby pravi:Tle pa naštejte pevce/pevke, skupine... Da vidmo kak smo si različni.
Js osebno najrajš poslušam tele skupine: AC/DC, Aerosmith, Alice Cooper, Amon Amarth, Amorphis, Apocalyptica, Arch Enemy, Behemoth, Big Foot Mama, Black Label Society, Black Sabbath, Blind Guardian, Bob Marley, Burzum, Box T0Ps, Carnal Forge, Children Of Bodom, Cindy Lauper, Cradle Of Filth, Cranberries, Creed, Creedence Clearwater Revival, Dan D, Deff Leppard, Dire Straits, Dimmu Borgir, Disturbed, Dissection, DragonForce, Elvis Jackson, Eric Clapton, Ensiferum, Epica, Finntroll, Foo Fighters, Flyleaf, Guns'n'Roses, Gorgoroth, Hammerfall, Heaven Shall Burn, Immortal, Iron Maden, Janis Joplin, Jefferson Airplane, Jimi Hendrix, Judas Priest, Kalmah, Kataklysm, Kiss, Korpiklaani, Keep of Kalessin, Lacuna Coil, Led Zeppelin, Leaves' Eyes, Light This City, Machine Head, Marduk, Metallica, Nickelback, Nightwish, Noctiferia, Nude, Opeth, Old mans child, Off Spring, Ozzy Osbourne, Pantera, Pink Floyd, Pomaranča, Poison, Queen, Quiet Riot, Rainbow, Red Hot Chilli Peppers, Res Nulius, Rolling Stones, Sabaton, Satyricon, Sepultura, Sentenced, Sex Pistols, Siddharta, Sirenia, Slayer, Sonata Arctica, Status Quo, Suzy Quatro, Tarja Turunen, The Eagles, The Killers, The Beatles, The Sweet, The Who, Twisted Sisters, Turisas, Tyr, Uriah Heep, U2, Van Halen, Warrant, White Snake, Whitin Temptation, Wintersun, Zaklonišče Prepeva, Zmelkoow... OMG i love your music;)) eni mojih najljubših _________________ Če ne preneseš mojih slabih lastnosti, zihr nis vredn mojih dobrih • Lizzie♥
• Od: 9.12.2010
10.12.2010 18:06
sicr poslušam vse, ampak NAJLEPŠI IN NAJBOL KONC IN RAZTUR KOMADI IN BALADE, pa so nastale v 80ih Kiss, whitesnake, def leppard, warrant, pretty boy floyd, gnr, acdc, motley crue, l.a. guns, dangerous toys, damn yankees, wasp, van halen, bon jovi..♥ _________________ Če ne preneseš mojih slabih lastnosti, zihr nis vredn mojih dobrih • mata
• Od: 7.11.2010
10.12.2010 20:37
jonas brothers!!!!!! • Jok3r
• Od: 22.7.2009
10.12.2010 21:38
[link]
tole poglejte pa vam bo jasno kam pes taco moli.. čefurjada naj gre pa tri **** materine • mata
• Od: 7.11.2010
10.12.2010 22:14
a se je teb mau skeglal?1 pa dobr,se ni tkw grozno |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.