Informativni :)<< | 1 | 2• pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: Informativni :)
12.2.2011 1:33
škg šentvid?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • January
• Od: 11.2.2011
12.2.2011 9:31
pk4life pravi:škg šentvid?
to je škofijska klasična gimnazija, sam jih je več maribor, vipava, želimle, pa še v šentivdu je ena • pk4life
• Od: 20.7.2010
12.2.2011 17:41
aaha thx _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
12.2.2011 20:45
js sm šla na vič, ledino, poljane
vič mi je tko fuuul uredu tko da mislm da bom kr na viču ostala • Rocafella
• Od: 24.1.2010
13.2.2011 0:23
a je kdo tukaj, ki je šel na fakultete? • teich1596
• Od: 1.2.2010
13.2.2011 19:31
kajuh¢er celje =)
• Natii93
• Od: 8.8.2010
14.2.2011 0:42
BloodyKitty pravi:oblikouna (tehnik oblikovanja) pa medijska.
ti je blo všeč kar si vidla na medijski (: • BloodyKitty
• Od: 19.7.2010
14.2.2011 14:39
Natii93 pravi:
BloodyKitty pravi:
oblikouna (tehnik oblikovanja) pa medijska.
ti je blo všeč kar si vidla na medijski (: ubistvu so mel zlo uredu prestaviteu in tt učitl so uredu delval, sam me usen šola ni 'prtegnila' (al kok se nei izrazm) • Natii93
14.2.2011 16:47
BloodyKitty pravi:
Natii93 pravi:
BloodyKitty pravi:
ti je blo všeč kar si vidla na medijski (: ubistvu so mel zlo uredu prestaviteu in tt učitl so uredu delval, sam me usen šola ni 'prtegnila' (al kok se nei izrazm) pol lahko pohvalm profesorje? ker del ti je biu pa najbl ušeč? profesorji so ful uredu. res. ampak šola kt šola je pa res mal bl tko.. (x • BloodyKitty
14.2.2011 17:49
Natii93 pravi:
BloodyKitty pravi:
Natii93 pravi:
BloodyKitty pravi:
ti je blo všeč kar si vidla na medijski (: ubistvu so mel zlo uredu prestaviteu in tt učitl so uredu delval, sam me usen šola ni 'prtegnila' (al kok se nei izrazm) pol lahko pohvalm profesorje? ker del ti je biu pa najbl ušeč? profesorji so ful uredu. res. ampak šola kt šola je pa res mal bl tko.. (x hah, ti jih kr puhval. najbl ušeč mi je p blo, pač čis na začetku predstavitu šole, pa potli k smo bli u eni 'sobci' pa nm je en tip guvoru o kamerah, pa o tem d bojo en film pusnel..(če sm si prou zapomlna je o tem guvoru.?) • Natii93
14.2.2011 20:35
BloodyKitty pravi:
Natii93 pravi:
BloodyKitty pravi:
Natii93 pravi:
BloodyKitty pravi:
ti je blo všeč kar si vidla na medijski (: ubistvu so mel zlo uredu prestaviteu in tt učitl so uredu delval, sam me usen šola ni 'prtegnila' (al kok se nei izrazm) pol lahko pohvalm profesorje? ker del ti je biu pa najbl ušeč? profesorji so ful uredu. res. ampak šola kt šola je pa res mal bl tko.. (x hah, ti jih kr puhval. najbl ušeč mi je p blo, pač čis na začetku predstavitu šole, pa potli k smo bli u eni 'sobci' pa nm je en tip guvoru o kamerah, pa o tem d bojo en film pusnel..(če sm si prou zapomlna je o tem guvoru.?) bom 'sobci' ? xD bli ste v studiu ja celovečerca bomo snemal.. ta vikend bomo začel.. (: • BloodyKitty
15.2.2011 14:42
Natii93 pravi:
BloodyKitty pravi:
Natii93 pravi:
BloodyKitty pravi:
Natii93 pravi:
BloodyKitty pravi:
ti je blo všeč kar si vidla na medijski (: ubistvu so mel zlo uredu prestaviteu in tt učitl so uredu delval, sam me usen šola ni 'prtegnila' (al kok se nei izrazm) pol lahko pohvalm profesorje? ker del ti je biu pa najbl ušeč? profesorji so ful uredu. res. ampak šola kt šola je pa res mal bl tko.. (x hah, ti jih kr puhval. najbl ušeč mi je p blo, pač čis na začetku predstavitu šole, pa potli k smo bli u eni 'sobci' pa nm je en tip guvoru o kamerah, pa o tem d bojo en film pusnel..(če sm si prou zapomlna je o tem guvoru.?) bom 'sobci' ? xD bli ste v studiu ja celovečerca bomo snemal.. ta vikend bomo začel.. (: upsi. xD sam misla sm tis zravn studija (kj blo še neki, pa nism bla zihr če tis tt pod studijo spada >.<'') fajn to. o čem se bo pa šlo.? • Natii93
15.2.2011 19:11
BloodyKitty pravi:
Natii93 pravi:
BloodyKitty pravi:
Natii93 pravi:
BloodyKitty pravi:
Natii93 pravi:
BloodyKitty pravi:
ti je blo všeč kar si vidla na medijski (: ubistvu so mel zlo uredu prestaviteu in tt učitl so uredu delval, sam me usen šola ni 'prtegnila' (al kok se nei izrazm) pol lahko pohvalm profesorje? ker del ti je biu pa najbl ušeč? profesorji so ful uredu. res. ampak šola kt šola je pa res mal bl tko.. (x hah, ti jih kr puhval. najbl ušeč mi je p blo, pač čis na začetku predstavitu šole, pa potli k smo bli u eni 'sobci' pa nm je en tip guvoru o kamerah, pa o tem d bojo en film pusnel..(če sm si prou zapomlna je o tem guvoru.?) bom 'sobci' ? xD bli ste v studiu ja celovečerca bomo snemal.. ta vikend bomo začel.. (: upsi. xD sam misla sm tis zravn studija (kj blo še neki, pa nism bla zihr če tis tt pod studijo spada >.<'') fajn to. o čem se bo pa šlo.? režija.. ja to tut pod studio spada.. ^^ aam. ubistvu nesmem povedat teme p o čem se gre pto.. loh pa povem naslou: Simpatija (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.