Menstruacija - nujno pomoč!

tiameow • Od: 30.1.2011 • Prispevkov: 2
Menstruacija - nujno pomoč! 30.1.2011 20:10
Heeeej! mam en problem...stara sem 14 let in pač še nimam menze.. in do zdaj sem mela usaki dan ono tak belo na hlačah(mislim da je to beli tok, al kak? ) in pol en dan nisem mela nič.. dan pa sem pogledala že 2x na hlače( pol sem si jih menjala) in sem vsakič mela gor tak rdeče rjavo zasušene madeže, ki pomojem niso bli drek vsaj vonja niso meli , in nevem kaj to je. drugače kri pa ne teče ko grem na vc..em je to znak da bom dobla menstruacijo? al pa je sam neki ker mam zaj že 2 dni neki prehlad(kašlam, kiham, z nosa mi teče in to) nobena resna neka bolezen? Mi prosim kdo svetuje? Hvala!
tjasalala • Od: 15.1.2011 • Prispevkov: 92
Re: Menstruacija - nujno pomoč! 30.1.2011 20:14
am ja to je ubistvu 1.menza, prva je zmeram bol rjavkasta, pa ne neki tekoča...čez neki cajta ko boš dobla drugič bo že normalna Wink
tiameow • Od: 30.1.2011 • Prispevkov: 2
Re: Menstruacija - nujno pomoč! 30.1.2011 20:18
ajaa, hvala. čuj sam fora je v tem da mam sam na hlačah.. ko pa pač grem na wc pa nič rdečo alpa rjavo vn ne teče o.o
tjasalala • Od: 15.1.2011 • Prispevkov: 92
Re: Menstruacija - nujno pomoč! 30.1.2011 20:21
np..ja to je čist normaln..pač tk je prvič..sj ko boš uno >>normalno menzo<< dobla tut nbo neki ful teklo, sam tk koda bi ti normalno kri tekla...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.