Prvi spolni odnos

<< | 1 | 2
• bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Re: Prvi spolni odnos 16.11.2009 11:53
Punce, da ne bi bolelo, je priporočljivo, da pri prvem spolnem odnosu pa tudi pri naslednjih, če se vam bo zdelo potrebno, uporabite sredstvo za dodatno vlaženje nožnice, tako imenovan lubrikant. To ni noben tabu in spolni odnos lahko naredi veliko prijetnejši.

Paziti morate le, če s fantom kot zaščito uprabljata kondome, da uporabita lubrikant, ki je na vodni osnovi. Drugi lubrikanti namreč lahko poškodujejo material kondoma in vajina zaščita gre adijo!

Poglejte še v TELOPEDIJO:
[link]
• onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: Prvi spolni odnos 31.1.2010 3:55
Mene pa ni bolelo,ampak bolj tak neprijeten filing.Ma ne znam opisat... Krvavela sem malo.Sva pa tudi lubrikant uporabila.Je bil tut men mal neprijeten filing,ampak sem se potem prepustila njemu in je bilo oh in oh Razz Wink
Sva pa s tipom že preden sva se dol dala eksperimentirala oralen seks in sva pač tako tudi videla kje nama najbolj paše Embarassed Sva bila pa obadva nedolžna
• soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Prvi spolni odnos 17.2.2010 23:23
eem.. mene neki zanima Embarassed .. kko vem kdaj sm dost vlažna?
sorry za mau glupoo uprašanje... Very Happy
• MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: Prvi spolni odnos 18.2.2010 18:20
sj ni glupo...probi s prstom če drsi. pač bol vlažna bolše je, itak se ti lahk še bolj navlaži.
• soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Prvi spolni odnos 19.2.2010 13:46
hualaa:D useen me mau skrbi d nou dost =/ noo ja... sj bo xD
• mina222 • Od: 29.8.2010 • Prispevkov: 4
Re: Prvi spolni odnos 30.1.2011 15:26
Ej, nič ne skrbi, ti se samo skušaj čim bolj sprostiti pa bo ok Cool

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.