Rast prsi

<< | 1 | 2
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: Rast prsi 26.12.2009 2:26
Pedobear pravi:
Vse vas je ful sram, ker mate prevelike. Surprised Razz

Za tiste, ki imate male: Meni in tudi kr nekaj drugim fantom so všeč velike in majhne. ^^
Kljub temu, da skoraj vsi fanti govorijo: velike in naravne, je to bedarija. Če te kdo ne bo maral zaradi jošk ga ****. Smile

Se podpišem pod to.
zivaa • Od: 12.6.2009 • Prispevkov: 55 • Kraj: il.bistrica
Re: Rast prsi 26.12.2009 14:30
klepetulja pravi:
punce ne se preuč sekirat gede jošk jaz sem stara 16 let pa sem skor brez jošk ampak me to sploh več ne moti ker sn se tega navadla..sicer mi ni glih jasno zaka mi ne rasejo ker v žlahti majo vse ženske ful vlke joške tak da nwm..tut če nimaš vlkih jošk lahko normalno živiš..mogoče celo bolše Wink

se strinjam s tabo.. jst bom aprila 17let mela.. pa mam sam 70A skor nč uglaunm.. pa sm happy da mam majhne k sm zdj shujsala na 44kg in je fajn tko.. ni pa fajn ce si mal bl mocn pa danimas jih nc ni lpo vidt ni simetricno drkag pa ja zivis kokr zivis ni vazn glede josk sj nimajo usi tipi radi vlke joske..kukr da je tu nwm kaj.. joske so joske.. ene se se vazjo k majo vlke k itak je pol tip z njo sam zrd seksa in zrd njenh josk tu je pa tut sam tu ne pa zrd love :$
je ja love vec k pa spolna prvlacnost a-a.. dddd itak da je
tko da tiste k maste mejhne bodte happy da maste neki pa se ne obremenjujte več.
(:
tko da uzivite punce čauč**
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Rast prsi 26.12.2009 16:28
Uriex pravi:
JasnaTheCrazy pravi:
js sm pa bul močne pustave in mam precej kil preveč, sm mam pa tut bul vlike joške. js bi bla pa raj suha brez jošk, sej pol se lhku dajo itak povečat.
ve si date modrček dol med spanjem?? Shocked zakaj je pa tu dobr? js zmer modr nosm

Zmanjšuje rast prsi, se ne spočijejo, s tem pa se zmanjša pač...em. no kak se reće...Proizvajanje mleka... pa povečuje možnost raka na prsih... meybi je to use.xD

ja js tut skos z modrcom spim... Shocked pa mam za svoja leta čist normalne...
to d se ti manjšajo prsi če spiš z modrcom mende ne drži...
to je men se zdi čist od genou pa prehranjevanja odvisno...
pupika132 • Od: 3.5.2010 • Prispevkov: 4
Re: Rast prsi 21.6.2010 17:31
Silly.Wasp__x pravi:
Hey.
Jz bi pa prosla za kakšn nasvet oz. da bi mi odgovorile na ta uprašanja, če kaj veste Very Happy ...
Ali ko greste spat si slečete modrček?
Če nosm modrček preveč.. ali je to lahko razlog da mi prsi počasneje rastejo ( mam zelo majhne prsi namreč Embarassed .. čeprau nisem neki debela ne suha.. sem lih prau nekje.. mogoče mam kakšn kilogram več .. pa sem že precej razvita u telo.. sam u prsi ne Confused ) ?
Pa huala že u naprej za odgovore Very Happy <33

jas isto ...stara pa sem 14 in saj jas se nesekiram samo fantje me postrani gledajo....vglavnem je tako: ko sem oblečena se full dobro zastopim z njimi samo je blem v tem da oni samo gledijo na prsi in jas imam full male(nosim top)in meni je največja muka ko se gremo kopat in imam kopalke se nisem grda,postava je tui dobra samo prsi ni...in ko sem v vodi se mamo fejst fajn samo ko vun prijem je vedno keri ki reče:ej glei tisto ona je mlajša pa ma večje prsi od tebe in potli butne tako butasto fprašanje:zaka te ti nimaš takih?....velikokrat poskušam to ignorirati ampak me vseeno prizadene...se pa sprašujem zaka jas nebrem met malo večjih prsi saj si neželim vekih samo da bi pa lahko nosla modrc pa si želim Sad
NimNim • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 33
sgagsgawgae 30.12.2010 1:26
Ni dobr nost modrca.Boš mela odtise,pa še boli te sčasoma.
Joški pridejo,ko pridejo.Jaz sem jih dobila zgodaj,in imam že B košarico.
Ne želi si jošk,ker pol te itak zezajo nonstop.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Rast prsi 30.12.2010 3:30
faq kok se obremenjujete XD.. welke/mejhne.. sam da so
Re: Rast prsi 30.12.2010 11:20
jooj babe zkaaj se tok obremenjujete..vedno ostane cajt da bojo zrastle...lejte moja sošolka je mela 2 let nazaj čist mejhne..zdaj so ji pa v enem letu zrastle na B....jst mam pa tud že pr 15ih C skor D...tak da lejte ne se sekirat..ene dobimo prej druge bote pa kasnej Very Happy
Re: Rast prsi 30.12.2010 15:09
sej sam pol se pa sekirajo k so prewelke XD jao
Re: Rast prsi 30.12.2010 15:12
haha važn da greš ti na temo: rast prsi Very Happy
mah.. kadar sm v depresiji pomislm, da mam najbolše joške in use je spet uredu hahah. to sm zabila enkrat k sm bla pjana Very Happy
Re: Rast prsi 30.12.2010 15:32
hahahaha ja kaj nej.. radowedn sm XD .. pa še mal mi je dougčs.. tiho ti XD
Re: Rast prsi 30.12.2010 15:35
menda da pravilna masaža povečuje prsi.
Any volunteers? ^^
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Rast prsi 30.12.2010 17:52
masaža? hmmmm.. sam če tko pomislš.. če bi masaža povečala joške, bi imele use ženske na svetu velike joške, nobena si nebi dala silikona in use bi blo uredu (:
ne vem no.. možno da masaža joške sprosti.. al utrdi.. ah ne vem Very Happy poveča jih sigurno ne.
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Rast prsi 30.12.2010 18:16
lahko gremo sprobat.
pk4life je maser, jz sem asistent, ti pa pacient.^^
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Rast prsi 30.12.2010 18:30
hahahaha najbolš ja Very Happy
Re: Rast prsi 30.12.2010 18:55
ideja ni slaba XD
Re: Rast prsi 30.12.2010 19:25
najbol da js masiram vajine -.- se bo bl poznal a je kej zrastl Very Happy
Re: Rast prsi 30.12.2010 19:36
najine prsi bodo bolj težko zrastle, za izboklino na mednožju pa to bolj težko trdim Smile
Re: Rast prsi 30.12.2010 19:56
vsem puncam:
z pk4life odpirava kliniko za povečavo prsi.
spec.dr.med pk4life, ter spec.pedrologist Jok3r.
postopek: plačate 1000eur vnaprej.
uležete se, nato vas uspavamo.
pk4life previdno z mesarskim nožem naredi ureznino, v katero vtaknem šlauf, iz katerega priteče tekoče meso zaklanega prašiča.
to je kakovostna zmes, ki se spoji z človeškim mesom.
garantiramo da je boljša okolju kot silikon.
nato ureznino previdno zašijeva.
ko se zbudite boste presenečeni!
vse prijave kar prek zasebnih sporočil..

P.S. v primeru, da meso začne po več mesecih gniti, za to ne odgovarjava.^^
Re: Rast prsi 30.12.2010 20:06
lepo XD
Re: Rast prsi 31.12.2010 17:58
Dokazano je, da noben modrc ne vpliva na to, da bi bile prsi manj povešene, zato ne vem zakaj bi nekdo spal s tem. Poleg tega prsi rastejo do 23ega leta, kar je tudi dokazano. (Za primer lahko dam sebe, ki sem 19 in so mi letos zrasle prsi do košarice C, brez tega, da bi se karkoli zredila. Pa tudi predtem sem bila čist zadovoljna z A.) Seriously, preveč se obremenjujete punce. Na rast prsi itak ne morete vplivati, lahko se sicer načrtno zredite, ampak ni nujno da bo šlo v prsi. Meni osebno je veliko lažje videt lepo natrenirano punco, z lepim telesom, pa četudi ma manjše prsi. Torej se raje obremenjujte s takimi zadevami, na katere lahko vplivate (šport->lepo telo) in skrbite zase.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.