A vas je kdaj strah???<< | 1 | 2• frufru
• Od: 21.10.2009
Re: A vas je kdaj strah???
24.4.2010 19:59
drugače kar se tiče fobij in tega me je strah LUTK...ko grem gdaj v trgovino se jih izogiban .strah me je teme ...ali imeti zaprte oči(zvečer komaj zaspin saj pred spanjem eno uro gledam po sobi ) strah me je nožev in igel.
• Rjavolasaa
• Od: 25.6.2010
26.6.2010 22:04
jaa. vedno me je..recimo ko nastopam pred publiko me je na začetku strah pol pa se vse vredu izteče drgač pa ponoči ko spim recimo pač ko mam sobo ko veter piha & vse in tisto ma taki zvok daa. • vatrena19
• Od: 14.10.2008
26.6.2010 22:37
barby999 pravi:ja mene je tut tko strah da bi se ful osramotila pa u sql..čeprou tok ne da bi pa res bla nervozna ampak sj pravjo mal strahu je za vsazga dobr
tko od drugih stvari se pa ful bojim višine.. fajn se meiteee enako:) • Mp3
• Od: 2.10.2009
26.6.2010 23:35
Juliet pravi:nemoči. prihodnosti. sebe. življenja na sploh...
pa deloma to ka je frufru napisala drgač me pa več al man boli kurac ka si folk o meni misli • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.7.2010 21:22
ni me strah velkih odločiteu.. te supr sprejmem.. strah me je p te prihondnosti k wem da pride ... mogoče je zlo bedn hah sam mi res ni ql.. nmorm se sprjaznt_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Lepi
• Od: 28.4.2010
20.7.2010 21:34
Citat:a vas je kdaj strah zarad čist brezveznih svari in odločitev v lajfu
Mene je strah ko berem dolocene teme na tem forumu, pa ko dolocene osebe (rexona) odpisejo ... Ne sej ne.. Vse obrnem na smeh, ahihihi Strah me postane edino takrat ko nam doma zmanjka breskev.. ***** ga- ljudje smo si razlicni • najlepsi
• Od: 15.7.2010
20.7.2010 21:44
mene pa ni ničesar strah bojim se samo da ko bo 2012 konec sveta in tedaj bomo vsi padli v veliko črno luknjo ki nas bo posrkala vase to bi znalo biti zelo neprijetno resne težave imam s tem zaradi tega so me že skoraj poslali k psihologu čeprav se sam zavedam da je z mano vse ok ampak mi tega nihče ne verjame kajti jaz vedno vsem govorim kaj se bo zgodilo takrat in ljudje me imajo že za čudaka ampak jaz vem da imam prav in da se bo to resnično zgodilo zato že z prijatelji množično zapravljamo našo premoženje kajti imam tudi tri prijatelje kateri se strinjajo z mano ampak tega nočejo povedati in govoriti naprej ker se bojijo da bi še njih napotili k psihologu je pa absolutno prav da se strinjajo z mano in velikokrat imamo tudi resne debate o tem problemu kajti zavedamo se pogube ki nas čaka resnično ne mislimo na prihodnost mislimo tudi o tem da bi pobegnili od doma in se napotili v nek kraj kjer bi lahko v dveh letih zapravili ves denar ki nam je navoljo namreč od prijatelja mama ima v lasti zelo veliko podjetje in posledično so tudi zelo bogati zato prijatelj neprestano na njen račun kupuje stvari ji jemlje nakit in ga prodaja in mama tega sploh ne opazi da ne omenim še ostalih dveh prijateljev katera sta tudi zelo bogata sam pa tudi nisem nekako reven in samo še odštevamo dneve do usodnega datuma katerega s strahom pričakujemo z resnim strahom
• pk4life
• Od: 20.7.2010
20.7.2010 21:51
najlepsi pravi:mene pa ni ničesar strah bojim se samo da ko bo 2012 konec sveta in tedaj bomo vsi padli v veliko črno luknjo ki nas bo posrkala vase to bi znalo biti zelo neprijetno resne težave imam s tem zaradi tega so me že skoraj poslali k psihologu čeprav se sam zavedam da je z mano vse ok ampak mi tega nihče ne verjame kajti jaz vedno vsem govorim kaj se bo zgodilo takrat in ljudje me imajo že za čudaka ampak jaz vem da imam prav in da se bo to resnično zgodilo zato že z prijatelji množično zapravljamo našo premoženje kajti imam tudi tri prijatelje kateri se strinjajo z mano ampak tega nočejo povedati in govoriti naprej ker se bojijo da bi še njih napotili k psihologu je pa absolutno prav da se strinjajo z mano in velikokrat imamo tudi resne debate o tem problemu kajti zavedamo se pogube ki nas čaka resnično ne mislimo na prihodnost mislimo tudi o tem da bi pobegnili od doma in se napotili v nek kraj kjer bi lahko v dveh letih zapravili ves denar ki nam je navoljo namreč od prijatelja mama ima v lasti zelo veliko podjetje in posledično so tudi zelo bogati zato prijatelj neprestano na njen račun kupuje stvari ji jemlje nakit in ga prodaja in mama tega sploh ne opazi da ne omenim še ostalih dveh prijateljev katera sta tudi zelo bogata sam pa tudi nisem nekako reven in samo še odštevamo dneve do usodnega datuma katerega s strahom pričakujemo z resnim strahom
sry sm tole mi je tok hecn ej.. je pa velik teorij kaj se bo zgodil tkrt.. si že slišu za iluminate? pa the new world order? sam pomoje se nau zgodil čiz nč.. mislm d so bli tut leta 2000 ludje čiz panični kaj bo p ni blo nč.. drugač neke u ameriki gradijo zaklonišča in ih PRODAJAJO za zlo velke cene.. torej kaj je fora gradne extrem dragih zaklonišč za bogate (delavci ki ih gradijo tut niso wrjetn nwm kok bogati..) če bo ta keš k ga dbijo uni k gradijo če bo šlo use u kurac?? pa če že a nebi delawci pol raj delal neki zase pa ne neki za plačilo če bojo umrl?.. u prčakvanju leta 2012 ti ne vražjeverni pk4life pošilja pozdrawe.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • KateySixx
• Od: 12.7.2010
21.7.2010 14:32
smeskica22 pravi:js sm neki cajta nazaj mela tu pa tam taka obdobja ko me je blo strah življenja-odločitev, odgovornosti, prihodnosti usega tega... sam zej je pa čist drgač
ja enako. • NimNim
• Od: 29.12.2010
sdfasdgasdga
30.12.2010 12:09
mene je blo en cajt fuuul strah teme,oz.da bo nekdo pršu in me ugrabu p to.
pol sem po treningu zvečer celo pot LAUFALA domov... xD sam zdej po 1 letu me kr mine ..... pa jst ful tko gledam zgodbe u duhovih p to,k majo prave posnetke, in pol ne morem zaspat ne da bi mela ob seb mobi da pokličm mami če bo kej xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.