hujšanje???-ni nek običajen forum(poškil mal->kandidati)<< | 1 | 2 | 3 | 4• igralka
• Od: 3.5.2010
Re: hujšanje???-ni nek običajen forum(poškil mal->kandidati)
3.5.2010 19:34
nulica96 pravi:
igralka pravi:
igralka pravi:
js tud mislm da mam mal preveč kil....in sm tud že probala hujšsat,pa ne unu ,da se ubiješ s kako bulimijo al pa anoreksijo,sam ene vaje sm si pobrala z revije smrklje in morda 2krat na teden šla mal teč na stadion in je delovalo,sm zgubila 2 kilograma,sam pol pa se mi ni dalo več in sm se spet zredila za te 2 kili...
aja pa neki sm prebrala š da vsakič ko postaneš lačen popiješ kozarc vode,šele potem ješ,kr te to mal odsiti al neki tazga... ti si poslala mail? ej kam pa ti pošlejm mail?? ki js bi tud ful rada tku mal hujšala pa da bi skp • nulica96
• Od: 5.4.2010
4.5.2010 7:31
igralka pravi:
nulica96 pravi:
igralka pravi:
igralka pravi:
js tud mislm da mam mal preveč kil....in sm tud že probala hujšsat,pa ne unu ,da se ubiješ s kako bulimijo al pa anoreksijo,sam ene vaje sm si pobrala z revije smrklje in morda 2krat na teden šla mal teč na stadion in je delovalo,sm zgubila 2 kilograma,sam pol pa se mi ni dalo več in sm se spet zredila za te 2 kili...
aja pa neki sm prebrala š da vsakič ko postaneš lačen popiješ kozarc vode,šele potem ješ,kr te to mal odsiti al neki tazga... ti si poslala mail? ej kam pa ti pošlejm mail?? ki js bi tud ful rada tku mal hujšala pa da bi skp na nulica96@gmail.com • igralka
• Od: 3.5.2010
4.5.2010 18:20
nulica96 pravi:
igralka pravi:
nulica96 pravi:
igralka pravi:
igralka pravi:
aja pa neki sm prebrala š da vsakič ko postaneš lačen popiješ kozarc vode,šele potem ješ,kr te to mal odsiti al neki tazga... ti si poslala mail? ej kam pa ti pošlejm mail?? ki js bi tud ful rada tku mal hujšala pa da bi skp na nulica96@gmail.com sm te kr dodala • brezka
• Od: 16.12.2010
16.12.2010 18:54
Kašni so bli rezultati? A je skupinskohujšanje uspelo? A ste mele sam dieto s hrano, al ste tut si še s čim pomagale npr. kakimi fat burner ji, al pa čem podobnim...
Nazadnje urejal/a brezka 24.10.2014 16:11; skupaj popravljeno 1 krat • mata
• Od: 7.11.2010
18.12.2010 20:16
limonica1995 pravi:heii jaz mam enak problem v sedmem razredu sem bla ful bolana in sem pol mela še kar dolgo dieto in sem mela 48 kilogramov res pol sem se še kar nekaj cajta držala diete ker sem se mogla in o več nisem rabla met diete sem pa se zredla in to kar precej za 17 kil v manj kot v dveh letih in be si jih tudi ful rada znebla količine hrane sem že zmanjšala del šolske poti prehodim dvakrat na dan po dva kilometra pol sem začela tudi jezdit dvakrat na teden al pa enkrat pač kak se zmenmo in tja pa nazaj grem tud peš skor dva kilometra speet in pol še vsako večer delam počepe začela sem z osmimi dva tedna in zaj nadaljujem z desetimi pač dva tedna in pol stalno za dva več po dva tedna upam da bo palilo sam zaj ko so bli prazniki ni šlo skoz in sem se nazaj zredla šle so tri kile in prišle nazaj in se zopet obadam z njimi zraven tega pa še mam psico ki more bit na ketni oz v boksu in jo pol treba na sprehode vodit za to pa zopet cajt da grema po bregih
bravo,stara!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.