Preobremenjenost z videzem• Abby
• Od: 21.5.2010
Preobremenjenost z videzem
21.6.2010 9:36
Ojla.. Mogoče se malo čudno sliši, sam js sm ful preobremenjena s tem kako zgledam. Sploh si nisem ušeč in se zmeri primerjam z drugimi, pa zdi se mi, da me nikol noben fant ne opazi. Mam se zmeri za najgršo in pravzaprav si s tem nezadovoljstvom kvarim lajf. Ma kdo še podobn problem, al pa ga je meu in ga je premagau? xD
• sunshinne
• Od: 5.5.2010
Re: Preobremenjenost z videzem
21.6.2010 13:00
mhm . jz ga mam enako .. xD
se uredim po pa kr se vidm zdravn drugih pa se sama sebi zdim fuu grda >.<' xDD in to da me fantje ne opazjo je isto, mam občutk kokr da nebi obstajala kr vidm sošolko usi neki ful oblegajo xD mogoč se preveč primerajm z drugmi, nevem >.< • ImTheOne
• Od: 3.4.2010
21.6.2010 16:15
sunshinne pravi:mhm . jz ga mam enako .. xD
se uredim po pa kr se vidm zdravn drugih pa se sama sebi zdim fuu grda >.<' xDD in to da me fantje ne opazjo je isto, mam občutk kokr da nebi obstajala kr vidm sošolko usi neki ful oblegajo xD mogoč se preveč primerajm z drugmi, nevem >.< Maam čist istii probŁeem.....k sm doma pa se zrihtaam se sama seb zdim Łepaa..recmoo hh....pol pa k pridm vn pa mislm da so usii Łepšii..** • RozaŽirafa
• Od: 20.7.2009
25.7.2010 22:53
dokler boš sama sebe vidla kot grdo boš tud drugim grda! k se boš počutila k lepotica boš tud u očeh drugh lepotica! have fun with your feelings • pk4life
• Od: 20.7.2010
26.7.2010 13:37
^^ samopodoba je pomembna.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Xee
• Od: 22.7.2010
26.7.2010 14:04
sam kok se je težko lepga počutt.
• L0o0
• Od: 17.4.2010
...
26.7.2010 15:34
to se morš pa naučit pa prepričat..
Be unique and only YOU! • princessme
• Od: 27.1.2010
27.7.2010 14:04
ah..usak je po svoje lep.meni še neben človek ni biu grd..
meni se zdi da so najlepši tisti ki so samozavestni. če je človek samozavesten in izžareva neko energijo je lahko lepši kot kkšn model.. sicer pa ni pomembna zunanjost..to pa že eetaq vete.. ne se sekirat.. • Xee
• Od: 22.7.2010
27.7.2010 14:37
ko zunanjost ne bo pomembna bomo vsi veseli • myself
• Od: 3.4.2010
27.7.2010 16:00
heeej!
niste edine, jas mislim da sem najgršaa na sweetuu-! čepraw mi usi govorji d ni res, in da sem lepa in nwm kaj usee. sam js se pač ne počutim to in js weem.! doma se skos uredim prej ko kam greem, pa usaka k gre mimo zgledaa lepšaa( pa ne na tist način...) pa usi mi govorijo d si lep če se tk počutiš, aampak jas ne morm tega čutit, če je tko težko,no.! učasih mam nore trenutke, in si mislim : ja , mogoč majo pa usaj malo praw, in da sem lepa, a pol ko se še 1x pogledam vidim u gledalu le, eno grdo punco.! "/ in, eh... sicer pa, noben ni popoln. d nas mal potolažm. • pk4life
• Od: 20.7.2010
27.7.2010 20:30
pa ne na tist način (ker način pa??)
pa učasih morš sam wrjet prjatlom... če nate oni gledajo tko d si lepa pol morš sam ti swoe mnenje o seb izbolšat.. tkoda nisi grda sam svoje mnenje o seb maš slabo.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Machkica
• Od: 25.11.2010
15.12.2010 20:13
mah jst k se bogledam u špegu vidm sam eno velko( no ne velko...presuho-.-)gmoto nesreče in grdote...skos sm bleda al siva al whatewr...zgledam k da bi bla bouna -.-" al pa sm kei razmazana :S
usi tipi se mečejo po eni taki ku.rbi reeesnoo (fu.kala z 18.letnim tipom-ona pa 14 :/) men pa tipi sam težijo(telefon jemlejo, kepajo enkrat so me neki zmerjal -zgleda k se ne mečm po njih) pa nvem al oni tko pecajo al kai?! am no men se zdi da sm took grda pa dosadna že usm -.-" • lana
• Od: 24.11.2010
15.12.2010 20:23
ja...isti problem...mislm de sm naaaaaaaajgrša na svet.... pa k je edn al ena
nek uzgori napisu/la de je pomenbla bol samozavest...problem je k jst tut samozavesti nimam k mamo pouk, pol je pa odmor..in grem učas logičn na wc, in grem mim špegla....se mal not pogledam in bi se najraj ubila.... tko s epogledam,..pa rečem......"ubi me!!!" • Zelodko
• Od: 13.11.2010
15.12.2010 20:32
mate vsi probleme s samozavesti res. Ko rabiš pomoč glede samozavesti, ti forum ne bo pomagalo.. Pa tut če tukaj napišeš: Mislim, da sm ful grda.. pomagajteeeeeeeeeeeeee.
Rekli ti bodo, da nisi, da si lepa pa to.. To ti ne bo nič pomagalo. Noben ti ne more pomagati, ti moreš sama s sabo razčistiti. Vsak dan si reci, da si lepa, da si drugačna in si zanimiva. (znam, da ful teško). Najpomembnej je to, da si najdeš kaj te moti na telesu.. Js sm postala samozavestna ko sm začela telovadit in dobila raven trebuh. Najbol sem sovražila nohte.. Pol sem začela nohte negovat, uredit.. Zdej so lepe in jaz pa zdej ponosno kažem svoje nohte. Ne, ne, ne.. zdej si boš ziher rekla: grd nos, grde učke, grde obrvi. Resno, poišči problem in ne reci vsake malenkoste, nos pa take da joj Fak kok sm zakompicirala. Upam da si zastopla:P • lana
• Od: 24.11.2010
15.12.2010 20:46
Zelodko pravi:mate vsi probleme s samozavesti res. Ko rabiš pomoč glede samozavesti, ti forum ne bo pomagalo.. Pa tut če tukaj napišeš: Mislim, da sm ful grda.. pomagajteeeeeeeeeeeeee.
Rekli ti bodo, da nisi, da si lepa pa to.. To ti ne bo nič pomagalo. Noben ti ne more pomagati, ti moreš sama s sabo razčistiti. Vsak dan si reci, da si lepa, da si drugačna in si zanimiva. (znam, da ful teško). Najpomembnej je to, da si najdeš kaj te moti na telesu.. Js sm postala samozavestna ko sm začela telovadit in dobila raven trebuh. Najbol sem sovražila nohte.. Pol sem začela nohte negovat, uredit.. Zdej so lepe in jaz pa zdej ponosno kažem svoje nohte. Ne, ne, ne.. zdej si boš ziher rekla: grd nos, grde učke, grde obrvi. Resno, poišči problem in ne reci vsake malenkoste, nos pa take da joj Fak kok sm zakompicirala. Upam da si zastopla:P jaa, hvala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.