GUNS N ROSES !!!!!

dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
GUNS N ROSES !!!!! 21.6.2009 12:13
Tko me mal zanima vaše mnenje o tem bendu (seveda če ga poznate)...pač vaši t bolši komadi... in glede zasedba kira vm je bolša stara al nova...

meni osebno so vsi njihovi komadi dobri imam pa nekaj prau posebnih kot so : Rocket Queen , Estranged , Nightrain, pa seveda tiste uspešnice (Paradise City, Novemberrain,...).. Very HappyVery Happy

in starejša zasedba mi je defenitivno boljša kot ta t nova.... SLASH Rulz
urhvrecic • Od: 11.5.2009 • Prispevkov: 28 • Kraj: PREVALE
Re: GUNS N ROSES !!!!! 5.10.2009 19:06
ka je to cvetlićarna? Arrow ŠALA!
sam kdo jih pa ne pozna je pač... primitvn ni dvabart za rčt
najbolš pa je welcome to the jungle pa dont cry, dust n bones
ko je najbolji pa imaš prav da je slash najači!
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: GUNS N ROSES !!!!! 4.1.2010 18:32
men so tak fajni... <3 nejboljši koadi men so don`t cry,sweet child o`mine, welcom to the jungle...
slash je itaq najboljši...=)
Aljaa • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 72
Re: GUNS N ROSES !!!!! 5.1.2010 21:01
Jaaa itak da so mi fajni : )

Najbolša komada sta mi pa knocking on heaven's door pa welcome to the jungle.
kammi • Od: 31.8.2009 • Prispevkov: 4
Re: GUNS N ROSES !!!!! 5.1.2010 21:20
men osebno so gunsi ena najbolsih skupin Smile, in zdj ta nowa skupina ni tok dora k stara! in Axl pa Slash sta definitiwno najbolsa! in usi komadi ud njih so norofajni Very Happy i love it <3
Jac • Od: 9.2.2009 • Prispevkov: 18
Re: GUNS N ROSES !!!!! 7.1.2010 21:45
fuck ja zakon so... ehh najbolši so bli ko so meli slasha & izzyja raWr best songi: november rain, knocking on heavens door, don't cry, wlcome to the jungle Mr. Green rock on bitches
Lizzie&#9829; • Od: 9.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: GUNS N ROSES !!!!! 10.12.2010 18:08
zakon so oniii♥ampak kaj, k niso več to, kar so bli valda..:/ Sad
drgač pa SWEET CHILD O'MINE res svetovni♥, paradise city, welcome to the jungle, cats in the cradle and a silver spoon, i don't care about you, knocking on havens door cover, ..♥
Re: GUNS N ROSES !!!!! 12.12.2010 14:39
Sweet child o mine Smile <3
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: GUNS N ROSES !!!!! 14.12.2010 19:21
ja itak carji ful!
nja stari komadi so mi bli bl ušeč... sam jbg!
Paradise City
Knocking On Heaven's Door
Welcome to the jungle
.
.
.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.