Kako postanem priljubljena med fanti?• Taiiixx
• Od: 4.8.2009
Kako postanem priljubljena med fanti?
1.9.2009 18:53
no mene znima kko si med tipi priljublen..ne mislim uno d usi letajo za tabo,sam tko..js sm zle pru letnik in okej,mam ful moške družbe že skos,sam nwm pač tko me zanima kuga se tipom na punci dupade..glede obnašanja.tipi in punce..odgovori so zaželjeni od ubeh spolou.fantje še bl veste k punce mugoč.tko d ia,ful me znima to kuga je dobr d punca pučne,kko se nj ubnaša p te fore..
užiwite ful. • sanjaradasanja
• Od: 9.8.2009
Re: Kako postanem priljubljena med fanti?
1.9.2009 21:33
ja ok jst sm kar prlulblna drgač pa bodi taka ko si in se ne spremini da boš bla bol zaželena v družbi če jim je do prijateljstva stabo te morjo sprejet tako ko si • Mayth
• Od: 3.8.2009
1.9.2009 22:15
sanjaradasanja pravi:ja ok jst sm kar prlulblna drgač pa bodi taka ko si in se ne spremini da boš bla bol zaželena v družbi če jim je do prijateljstva stabo te morjo sprejet tako ko si
točn tko td js mislm..men osebno je najhujš vidt osebo k se pretvarja da je neki kar ni, k šol šr men zgubi use točke bodi to kar si in tako ta bodo imeli najrajši, pa nej te nebo sram govort čeprou kr neki • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
2.9.2009 14:40
Ja jas mam več dedov za kolege, kot pa bab.. Mislim pač 7 se nas skozi druži.. Pa ja tak kot sta onadva rekla, bodi to kar si, pa se neaspreminjaj samo zaradi tega.. Pač če maš zaj v kratkem b.day lahko narediš kako zabavo, pa jih povabiš.. pa dedi radi **** punce ne.. pač nazaj mu kaj reči.. zabij mu _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Taiiixx
• Od: 4.8.2009
4.9.2009 18:16
PorceLan pravi:Ja jas mam več dedov za kolege, kot pa bab.. Mislim pač 7 se nas skozi druži.. Pa ja tak kot sta onadva rekla, bodi to kar si, pa se neaspreminjaj samo zaradi tega.. Pač če maš zaj v kratkem b.day lahko narediš kako zabavo, pa jih povabiš.. pa dedi radi **** punce ne.. pač nazaj mu kaj reči.. zabij mu
to ja,to je kul..sam fora je u tem k js ful nvm ka bi zinla punavad..in pol tko se tipi okol mene menjo js pa nvm ka bi rekla in sm pol tiho.fak no,to me tuk jezi.ful.takrt bi se kr sama sebe stepla k prou k nek papak tm poslušam pa nvm ka nj rečem..pol mi pa en k se zanimava en za druzga reče "pa si zmer tok tiho" ja halooo,kuga nj pa rečm?nvm če je on npr tiho tko pa js sedim zram..pa sma uba tih.kuga nj zinem d se začneva nemt p zajbavat p tko?par for bi rada d jih pol znam uporabt.. drgač p ja,tak k si si najbolši,res. • caj
4.9.2009 19:13
začni naga hodit okoli
hihi • Insane
• Od: 12.7.2009
4.9.2009 21:52
pač karkol ti pride na misel..
če se pogovarjajo o nevem o enem filmu pa to pač povej svoje mnenje o tistem filmu... karkol.. drugače pa mam jaz tui več kolegov kot kolegic.. ampak pri nas je fora tega da so vse babe malo ****...xD tak da pač vedno povej o čem razmišljaš.. seveda tisto kar hočeš da slišijo.. začni pa z temo kaj si delau čez vikend, si gledal oni film.., ... torej karkol ti pade na pamet.. sam ne o svojih problemih, pa da si debela, pa da maš mozolje pa nevem kaj vse.. pa da se ti lasje cepijo pa to.. to njih ne zanima.xD in mu bo kmal postalo dougčas. HF. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
5.9.2009 10:45
Taiiixx pravi:
PorceLan pravi:
Ja jas mam več dedov za kolege, kot pa bab.. Mislim pač 7 se nas skozi druži.. Pa ja tak kot sta onadva rekla, bodi to kar si, pa se neaspreminjaj samo zaradi tega.. Pač če maš zaj v kratkem b.day lahko narediš kako zabavo, pa jih povabiš.. pa dedi radi **** punce ne.. pač nazaj mu kaj reči.. zabij mu
to ja,to je kul..sam fora je u tem k js ful nvm ka bi zinla punavad..in pol tko se tipi okol mene menjo js pa nvm ka bi rekla in sm pol tiho.fak no,to me tuk jezi.ful.takrt bi se kr sama sebe stepla k prou k nek papak tm poslušam pa nvm ka nj rečem..pol mi pa en k se zanimava en za druzga reče "pa si zmer tok tiho" ja halooo,kuga nj pa rečm?nvm če je on npr tiho tko pa js sedi zram..pa sma uba tih.kuga nj zinem d se začneva nemt p zajbavat p tko?par for bi rada d jih pol znam upmorabt.. drgač p ja,tak k si si najbolši,res. Heh. ×D ja pač nevem.. če se menijo o babah, al pa kero pi*ko so vidli al pa kaj.. pač zraven povej kaj je tebi všeč.. pa če bo en nakladal recimo kake joške je mela(pa da tebi to recimo ni všeč), pač reči kak to ni lepooo pa da je b najlepše.. al pa nekaj×D.. pol ti bojo pa itak rekli da kao niaš pojma, pa ti reči da veš ti vlkokaj več kot pa oni npr, pa da se naj nea tak menijo kot da so nevem kaj.. pa pol ko boš nekaj naproti njim rekla, pol vedno če bojo kaj rekli ko se tebi nebo zdelo tak kot je, pač povej, pa povej nekaj drugega kar je "kao" res. Pa ja.. če sta tiho.. heh(no to se meni še nikoli ni zgodlo×D).. samo pač lahko začneš kr nekaj gušit.. če je večer, lahko kr rečeš kak so komari nagravžni, pa kak bi jih naenkrat vsekala pa da bi jih na trikratno kolo dala.. pa kr neekaj.. saj vidiš kak jas bluzim, ko še manj vem ka pravim, kot pa kdo drugi ko me nea zastopi ne×d.. Če nisi taka, ga lahko vprašaš kak je, pa če je sam doma, če prie kaj k tebi..al pa nevem.. pa jas se ponavadi nena "normalno" menim z nobenim, ker pač jas kr nekaj gušiim ne.×D.. Pa ja no, pač nea bodi tiho.. (: kr nekaj pravii.. kar ti pač prie na pamet, tisto zini ven.. Pa pred njimi se nea rabiš nič šparat, al pa da bi te blo sram kaj rečt al pa kaj, ker oni so bolši za menit ko pa babe(vsaj meni), ker seponavadi polek **** pa pol taki pogovori nastanjeo da au.. no saj, babe ene, če pač nakladaš kr neka rečejo ja joooj no kaka si, al pa kaj, (ti se pa ****š ne), jas grem kr vstran od takih, dedi pa se polek je*ejo.. on ti nebo tiho, če bo vido da si ti bluzit začela ×D.. o sexu naj te tui nea bo sram govorit, ker res ne, dedi ti še kaj takega povejo, pa si lahko ziher da je to RES, pri babah pa včasih ne morš vedet.. pač povej kak tebi paše, pa kak si potrebna, pa kak bi zaj nekoga pofu*ala, pa kak bi rada da ti prie.. pa kr nekaj.. glej, smejali se bodo, pa pač.. heh. No pač, če si bolj mirna ne.. pol se pa "normalno" meni tak ko sem že enkrat omenla (: Pač naj te nea bo sram, pa povej to kar si misliš ne da bi se sekirala kaj bojo nazaj rekli. Upam da sem kaj pomagala. (: Hf (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • PunkMuffin
• Od: 22.3.2009
5.9.2009 11:09
Hm, js mam več ženske družbe ko moške.. čeprau se zadne čase več družim z fanti.. vsak dan 10fantou pa 3 punce.. in tko=D in se ful fajn štekamo res.zafrkavamo se pa tak :$
bod taka ko si, probi bit smešna oziroma taka d jih znaš nasmejat, pa če se kj z besedam nate sprau, da ga znaš nazaj zabit..počas spoštovanje do tebe dobijo • caj
5.9.2009 12:50
moj komentar je še zmerom boljši od vseh drugih hihi
nedvomno • Screaam
• Od: 14.3.2009
5.9.2009 13:05
caj pravi:moj komentar je še zmerom boljši od vseh drugih hihi
nedvomno ja zmagaš • LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
8.9.2009 11:28
caj pravi:moj komentar je še zmerom boljši od vseh drugih hihi
nedvomno se strinjam hihi • Sparkl
• Od: 21.1.2010
22.1.2010 1:22
caj pravi:začni naga hodit okoli
hihi Dbest Sicer pa ne postani še ena mnogih bedastih šminkerk no... Bodi taka kot si, zakaj rabiš 150 ljudi okoli sebe? • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
22.1.2010 15:41
Zto k svojim prjatlom k si z nimi vsak dan nimaš skor nč več za povedat, novim prjatlom lohk pa nakladaš še use za nazaj. pa kdaj je tut fajn met še kšnga novga prjatla
Drgač je pa moška družba najbolša - če si z babam ti po parih mescih že začne presedat, k govorijo same neumnosti ( sej js jih tut, sam to je drgač XD) pa usak dan eno in isto... • KaixX
• Od: 3.6.2010
25.8.2010 18:31
Ti sam ne igrej pred njimi, pa ne pozab na svoje frendicee.
Drugač pa povej kej smešnga, učasih tut kj tazga o seb d bo njim smešn. Tut če te bo sraam.;P • ucauca
• Od: 16.9.2009
25.8.2010 20:45
da si lepa....lahko si malo bol razgaljena ubistvu odprta zgorej pto...pa da jim ti rečeš če gre kdo vn stabo pa to da jih velkrat klikneš pto....(:
• Lizzie♥
• Od: 9.12.2010
10.12.2010 17:37
hmm....just be one of the guys;) ne deli scen, usem si ga na izi, razum foro, bot prpraulena se pošalt tut na svoj račun, amm....ja:) če pa mislš 'priljubljena' na tak način, da bojo norel za tabo pa pač....lepo se zrihti (NE DAJAT pudra iz lopato gor;)), zmern makeup, mau bol zapeljive obleke, lepa drža, SAMOZAVEST! urejeni lasje, pač urejena od glave do pet, sam da ne zgleda, da si se preveč trudla ;)good luck♥_________________ Če ne preneseš mojih slabih lastnosti, zihr nis vredn mojih dobrih |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.