Kdo je "lepsi"?<< | 1 | 2
• Lepi
• Od: 28.4.2010
Re: Kdo je "lepsi"?
15.7.2010 14:00
Citat:Zaka se kregate kdo je lepš no?
Saj se ne kregamo, gre se predvsem za uporabo nicknama. Morte malo heca tut razumet • Eay
• Od: 25.4.2010
15.7.2010 14:03
lepi a torej se strinjaš z mano o vrstnem redu=?:Dhaha
• Lepi
15.7.2010 14:04
Citat:lepi a torej se strinjaš z mano o vrstnem redu=?:Dhaha
Ma ja, kak ti pase glej • najlepsi
• Od: 15.7.2010
15.7.2010 14:52
koliko vidim je lepi precej samozavesten glede na njegov self-opis. kako že pravijo-lastna hvala, cena mala • Lepi
15.7.2010 15:00
Nah navedel sem dejstva, samozavest pa ni nic napacnega. Koliko se pa cenim ? kaj pa vem, pomoje kar .. Sem od vecine na tem forumu kar zadovoljen sam s sabo... ce je pa to kaj slabega pa tut ne vem.
Ce si ti nezadovoljen sam s seboj pa nam zaupaj svoje tezave. Z veseljem ti bom poskusal pomagati • frufru
• Od: 21.10.2009
15.7.2010 16:01
haha..kaj pa če jaz rečem da sem najlepša....hecam se...
drugače pa vsak je na svoj način lep. lepi najlepši .heheh....meni je to smešno..... NAJlepše se imejta. lepi najlepši haha • the.bLonde.one
• Od: 1.12.2009
15.7.2010 21:45
Lepi pravi:
Citat:
sj nč ne rečm bi prou rada vidla križanca (tebe) ..kr so oni či ok
Hahah križanec - dobra carsko Drugace pa ja, ce si tudi ti lepa, se lahko dobima Lahko das tut linke za tvojo krizanje, hahaha aja kao ..sj veš d nmorm hodt z lepšim od sebe pa še vem ne s kod si..d si pol na drugm koncu slo. ni šans xD • sabrina94
• Od: 12.6.2010
15.7.2010 23:28
Am pomoje je to spet ista fora kot s tistim Čajom pa Ledenim čajom ( ista oseba ).
Samo vseeno če že morem, najlepši je lepši • Insane
• Od: 12.7.2009
16.7.2010 0:59
good Lepi you must be sooooo hooot.xD kolko si sploh star?
• Lepi
16.7.2010 9:25
Citat:good Lepi you must be sooooo hooot.xD
Bi rada vidla ? Citat: kolko si sploh star?
Ravno prav za tebe • Insane
• Od: 12.7.2009
16.7.2010 11:28
Lepi pravi:
Citat:
good Lepi you must be sooooo hooot.xD
Bi rada vidla ? Citat: kolko si sploh star?
Ravno prav za tebe haha kul.(: • iceQueen
• Od: 17.7.2010
17.7.2010 18:28
Jao kera tema Saj vemo da so okusi razlčni ane, meni recimo brad pitt ni nič posebnega tak da.... Tebi lepi čestitam za tako samozavesten nastop, ki v določenih trenutkih rahlo mejo na samovšečnost (no offence), glede na komentarje, ki jih daješ. Ma.....sicer pa se sploh ne poznamo in ravno v tem je čar forumov ane Dalo bi se razpravljati, najlepši je seveda izzival s svojim nickom, morda je za koga on res najlepši, morda rad provocira ali pa je to pač njegov nick, ki si ga je v določenem trenutku dal, ker se ni spomnil drugega.... nikoli ne veš, mu pa gre pohvala za modre odgovore in umik iz debate • Lepi
17.7.2010 19:02
Citat:Tebi lepi čestitam za tako samozavesten nastop
Hvala :* Citat: .sicer pa se sploh ne poznamo in ravno v tem je čar forumov ane
res je ... Citat: mu pa gre pohvala za modre odgovore in umik iz debate
V bistvu je sol na morje • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
20.8.2010 1:01
se preživi, da si dva cepca(ali eden) zamisli anketo o tem kdo je lepši ja... pč so takšni in drgačni ljudje in sploh zdj med počitncam je učasih zlo dc ane. ampak je pa neodpustljivo, da to člani foruma komentirajo! to so šele cepci ( jz u prvi vrsti seveda ;DD) aja. p da nau kdo tle neki o tem mojem širokem besednem zakladu ki sm ga nekako poskušala zožat...cepec- s tem nisem misla nč žaljivega al pa kj... Lepi...občudujem tvojo samozavest in zlo rada bi te spoznala. in tm si eni k se je mal prepirala s tabo ponudu če bi hodla s tabo al neki...mirno lohk ponudbo ponudiš še meni kr s takim tipom bi pa res use hodle ane...mislim brad, tom, chace v eni osebi... sej je res da sploh niso neki posebnega, samo zvezdniki, če ne bi bli slavni ne bi bli tko lepi oz. ne bi veljali za tko lepe... ampak useen ane. slaabi niso... hahahahhaa drgač pa ja. zlo sem se presmejala ob tjle temi in ja zlo ste zabavni ;DDD prau fajn je k je tut men zdjle dc in lohk tle neki nakladam pč...ahahahaha;D aja ne bom glasovala kr se mi oba zdita enako lepa. ;PP sicer nihče ne preseže moje lepote ane...hahahhaa;D hec* u resnici ni tko hudo...hahahaa;D važn da sta oba najlepša! ;DDD
• pk4life
• Od: 20.7.2010
20.8.2010 1:10
Insane pravi:to jr vse ena oseba ne?
wrjetn clo res.. heh _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Lizzie♥
• Od: 9.12.2010
9.12.2010 19:24
lol:D_________________ Če ne preneseš mojih slabih lastnosti, zihr nis vredn mojih dobrih |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.