sprememba čez počitnice.

<< | 1 | 2
• loXX • Od: 16.7.2010 • Prispevkov: 49
Re: sprememba čez počitnice. 25.7.2010 21:00
ma dobro js sm mal pretiravala....
mni je glavno edino da si mal povečam samozavest,ne pa da se spremenim osebnost na veliko....:S
• pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: sprememba čez počitnice. 25.7.2010 21:37
Xee pravi:
pk4life pravi:
mal dalša čupa pa mišice.. sj n tem delam že ceu mesc ampk se ne pozna tok hitr... douga čupa p mišice.. a to paše skp?.. bl nabildan folk ma krajšo čupo sm opazu heh..
pa osebnost je težko spremenit kr tkole.. ne gre tko n izi..

xD. jst sm se tud zdele bildat začel. Kaj delaš ti?

Drgač pa ja. Zdele grem v sredno in sem ob koncu šole dubu en dnar in ga mislm dat neki za pozim nov bord, neki na stran neki pa da zamenam obleke. Mam tud problem s samopodobo in probam to reševat na različne načine in je moj cilj da se tko spremenim. Drgač sm si že potemnil lase itd. (:

uteži p sklece.. drgačpa še trebušnake ampk sam k sm sam dma ker se sliš k d bi nategwou kero heh..
js sm p komi kej dnarja dobu.. praktičn nč..
Re: sprememba čez počitnice. 26.7.2010 11:05
js se pa ne mislim neki spreminjat. ostajam ista! xD
sj Rexona da ne boš misla da si edina. js se tut skoz smejim.
enkrat sm se men poukom začela režat ko mi je sošolc neki težiu
in mi je učitlca rekla da bi mogla it psihijatru al nwm kam, za
obvladovanje smeha. xD tk je to. I'm crazy...that's me.
tk da ja...nimate sam vi probleme s smehu. Very Happy
Re: sprememba čez počitnice. 26.7.2010 13:17
hehe js mam isto.. z prjatlom crknewa tm od smeha pr najbl **** šici p naju sam gleda k nama nč nmore k use znawa p si itq skos pomagawa če ker nwe haha .. dobri stari cajti
Re: sprememba čez počitnice. 26.7.2010 17:12
Fake0riginaL pravi:
js hočm pa sam ful hladna postat. pa sarkastična into. sej sm še zdej, sam učasih se začnem tko na glas režat Rolling Eyes

ej jz sm ful taka. hladna, sarkastična, resna, pa vedno se najbolše počutim če sem sama... misliš to? men je kul tko. Wink
am. kolk si stara?
• mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: sprememba čez počitnice. 27.7.2010 9:10
Js sm si pa čupo čiizt spremenila Razz
• princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: sprememba čez počitnice. 27.7.2010 9:50
aamm..lase bom skrajšala do ramen (mogoče mal več), in odločla sm se da bom u šoli pridna Razz
osebnosti ne bom spreminjala, razn tega da bom večkrat človeku rekla ne, ker jim preveč ustrežem :S

to je to..drgač pa ista jst xD
• Xee • Od: 22.7.2010 • Prispevkov: 93
Re: sprememba čez počitnice. 27.7.2010 10:22
jst razmislam ce bi presaltu na bl eleganten stil sam se ne morm odloct xD
• aakiiN • Od: 5.7.2010 • Prispevkov: 5
Re: sprememba čez počitnice. 27.7.2010 12:13
jst sm pred kakim letom shujšala kakšnih 7 kg se postrigla in pobarvala in sm si skuz predstaulala d me ne bojo prepoznal sam zdej mislm d take spremembe ne muorš pukazat folki ku te ceu lajf puznajo.(enostaun te PREVEČ poznajo) =)
• Lalala3 • Od: 21.7.2010 • Prispevkov: 36
Re: sprememba čez počitnice. 3.8.2010 14:15
Js se redim >.< kr se morm res zredit kr po naravi sm mau preveč suha pa usi mi to praujo xD. Čne pa itak da si usak želi prit HOT nazaj v šolo čeprou se zdei dobiva z frendi.
Re: sprememba čez počitnice. 3.8.2010 17:04
hja dobiwa s frendi ja.. mene že tok cajta niso widl d sploh nwejo d mam dougo čupo zej .. ahh nismo se widl že od začetka počitnc.. 1 ceu mesc.. pol nasledn mesc p tut naumo mogl se widt k mam p morje p počitniško... FML
Re: sprememba čez počitnice. 3.8.2010 17:55
Rosieweasley pravi:
Fake0riginaL pravi:
js hočm pa sam ful hladna postat. pa sarkastična into. sej sm še zdej, sam učasih se začnem tko na glas režat Rolling Eyes

ej jz sm ful taka. hladna, sarkastična, resna, pa vedno se najbolše počutim če sem sama... misliš to? men je kul tko. Wink
am. kolk si stara?

ja, neki takega. sej v bistvu sm js tud vedno bla hladna pa sama into ker nism nikol mela dost prjatlov. in zdej sm se tak ene 2 leti res ful štekala z enimi ljudi in sm se mal bol ofnala pa smejala pa bla prijazna. zdej pa hočm to nekak nazaj dobit ker grejo vsi tisti k' smo se štekal naprej na sredne js bom še pa na osnovni.
13 sm stara. ti?
• Tika12 • Od: 5.12.2010 • Prispevkov: 7
Re: sprememba čez počitnice. 5.12.2010 16:36
sm bi vprašala....kak stil oblačenja, čupe, pa take ...emm.. je moderno???
aja....patoo...
em.. KAKO SHUJŠATI ZA NAJMAJN 10 KIL( FUL HITRO)???? Rolling Eyes
• Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: sprememba čez počitnice. 5.12.2010 17:40
Tika12 pravi:
aja....patoo...

Če hočš na hitr pa :

Turbo dieta. V tej dieti se popolnoma odpoveš hrane ki vsebujejo OH za 24dni, vsak dan izgubiš 1kg. V 24dneh lahko izgubiš do 20kg. (Dieta ne škodi zdravju)

Btw js sm to dieto lani poskusila za foro in je delovalo. Že v 1tednu sm izgubila 5kg a sm pol raje šla u kino pa use basala vame. Sej sm bla itak vedno suha.
Re: sprememba čez počitnice. 5.12.2010 17:46
Zelodko pravi:
Tika12 pravi:
aja....patoo...

Če hočš na hitr pa :

Turbo dieta. V tej dieti se popolnoma odpoveš hrane ki vsebujejo OH za 24dni, vsak dan izgubiš 1kg. V 24dneh lahko izgubiš do 20kg. (Dieta ne škodi zdravju)

Btw js sm to dieto lani poskusila za foro in je delovalo. Že v 1tednu sm izgubila 5kg a sm pol raje šla u kino pa use basala vame. Sej sm bla itak vedno suha.

in kaj za kurac pol ješ?.. če ne ješ oglikowih hidratow.. dobr d ni diete brez škroba edin to bi blo še hujš..
Re: sprememba čez počitnice. 5.12.2010 17:48
pk4life pravi:
Zelodko pravi:
Tika12 pravi:
aja....patoo...

Če hočš na hitr pa :

in kaj za kurac pol ješ?.. če ne ješ oglikowih hidratow.. dobr d ni diete brez škroba edin to bi blo še hujš..

xD Ješ tiste ki NE vsebujejo OH. Torj: Meso pa voda za 24dni.
Re: sprememba čez počitnice. 5.12.2010 17:49
ful fino ja.. pol maš p tok železa u krwi da ti koža porumeni XD
Re: sprememba čez počitnice. 5.12.2010 17:53
pk4life pravi:
ful fino ja.. pol maš p tok železa u krwi da ti koža porumeni XD

pol pa bodo pač mislil d sm kitajka. fino kj ^^
Re: sprememba čez počitnice. 5.12.2010 17:58
no sej ni nujn.. pa ubistwu sploh nwm če je res.. sam bje d ti preweč železa mal obarwa kožo Razz.. dobr sej newem ne ampk ok..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.