program za muziko dol vlečt?• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
program za muziko dol vlečt?
2.12.2010 22:20
hej. kaj že obstaja kaki podobni program kot je bil limewire za muzike dol vlečt, pač da si jih nerabiš s torrentom ampak da gre tak lepo? hvala._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: program za muziko dol vlečt?
2.12.2010 22:37
iMesh je en pa saj jih je puno! samo v strička google vpiši pa to [link] no saj ni jih tak težko najt!_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
• Od: 20.7.2010
2.12.2010 22:39
mhmm limewire so obtožil piratstwa.. sam mislm d je kmal za tem že izšla piratska werzija limewira.. hehe tko k zmobi.. umrli program se wrača med žiwe hehe_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
2.12.2010 22:42
a eMule pa noben ne uporabla? _________________ Peace!
• PorceLan
2.12.2010 22:43
če se iskala pa nisem nič našla x) no hvala ;d ja limewire je zaj na sodišču ;d budale, počasi bojo tak vse ukinli (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Timi
2.12.2010 22:49
PorceLan pravi:če se iskala pa nisem nič našla x) no hvala ;d ja limewire je zaj na sodišču ;d budale, počasi bojo tak vse ukinli (:
to misliš eMule? Klikni tukaj za prenos eMule v0.50 _________________ Peace!
• pk4life
2.12.2010 22:53
PorceLan pravi:če se iskala pa nisem nič našla x) no hvala ;d ja limewire je zaj na sodišču ;d budale, počasi bojo tak vse ukinli (:
kurac ja.. zmeri bo en folk k se bo upru.. in prou je tko _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • PorceLan
2.12.2010 22:56
ne, nasplošno. emule ni vrei meni x)
^^kak za koga, meni se nea zdi nič takega če pač dobiš pesmi zastonj, če si jih pa ti raje kupiš pa le (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Soundbox
• Od: 23.11.2009
3.12.2010 8:13
pk4life pravi:mhmm limewire so obtožil piratstwa.. sam mislm d je kmal za tem že izšla piratska werzija limewira.. hehe tko k zmobi.. umrli program se wrača med žiwe hehe
sej to je piratstvo • Soundbox
3.12.2010 8:16
PorceLan pravi:ne, nasplošno. emule ni vrei meni x)
^^kak za koga, meni se nea zdi nič takega če pač dobiš pesmi zastonj, če si jih pa ti raje kupiš pa le (: men tut ni nč tazga če pač dobim kej u trgovini zastonj..greš tja tut po kilo kruha pa je ne plačaš?? Drgač itak večina glasbenikou podpira zastonj downloadanje glasbe..ker je več potenciala pol da gre muska okol in da folk pol kupi CD, majce in ostal merchandise, pride na koncert in tko...ker itak, kdo bo pa kupu nek CD brez da bi že prej slišu kaj je gor.. sam je pa useen treba met nek odnos do tega • durex
• Od: 11.10.2009
3.12.2010 16:35
js uporablam bearshare a ve kdo kšn program za filme dol vlečt pa da so zravn še slo podnapisi. ker na partis ne pridem več nou msn račun pa neznam narest edin če mi da kdo link da nardim k sm že neki iskala pa ne najdem hvala za odgovore • Timi
3.12.2010 16:38
jst uporablam Ares(ful hitro downloadanje),bearshare, morpheus, imesh, za filme pa programe pa partis & utorrent..._________________ Peace!
• ursiii95
• Od: 15.5.2010
3.12.2010 17:36
jzt sm si pa zdej kr youtube downloader dol potegnala (free youtube to mp3 converter) in mi je vredu pač.. taprvo poiščeš pač na youtubu video, pol pa link tja nalepiš, pa se use lepo dol potegne • Timi
3.12.2010 17:44
ursiii95 pravi:jzt sm si pa zdej kr youtube downloader dol potegnala (free youtube to mp3 converter) in mi je vredu pač.. taprvo poiščeš pač na youtubu video, pol pa link tja nalepiš, pa se use lepo dol potegne
to tud jst uporablam _________________ Peace!
• PorceLan
3.12.2010 20:23
Soundbox pravi:
PorceLan pravi:
ne, nasplošno. emule ni vrei meni x)
^^kak za koga, meni se nea zdi nič takega če pač dobiš pesmi zastonj, če si jih pa ti raje kupiš pa le (: men tut ni nč tazga če pač dobim kej u trgovini zastonj..greš tja tut po kilo kruha pa je ne plačaš?? Drgač itak večina glasbenikou podpira zastonj downloadanje glasbe..ker je več potenciala pol da gre muska okol in da folk pol kupi CD, majce in ostal merchandise, pride na koncert in tko...ker itak, kdo bo pa kupu nek CD brez da bi že prej slišu kaj je gor.. sam je pa useen treba met nek odnos do tega kaj na rač. maš ti vse original? oprosti, kruha pa glasbe se neda primerjat, ker je za en cd z 10pesmi naprimer 15 evrov (predrago, si jih kupiš 5 pa maš 5 različnih izvajalcev pa daš 75 evrov) ni logike, itak ti niso vse pesmi všeč sem si drugač zaj imesh dol potegnila, bom vidla kak bo ;d pa tole za youtube tut poznam, sao bi rada prav program ;d hvala drugače (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • PorceLan
3.12.2010 22:51
.._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * Nazadnje urejal/a PorceLan 4.12.2010 12:42; skupaj popravljeno 1 krat • pk4life
3.12.2010 23:21
Soundbox pravi:
pk4life pravi:
mhmm limewire so obtožil piratstwa.. sam mislm d je kmal za tem že izšla piratska werzija limewira.. hehe tko k zmobi.. umrli program se wrača med žiwe hehe
sej to je piratstvo wem ja.. sam welik raj bi jz to poimenowou zaston reklama.. hehe _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Soundbox
4.12.2010 4:01
predrago ti je 15eur za enga artista k ti je všeč?? a ti sploh veš kok artist dobi od teg 15eur?? zelo mal.
če ti pa niso vsi komadi všeč, maš pa spletne trgovine kjer lah po 1eur kupš en komad.. ne, nimam vsega zastonj. je res kr velik dnarja to. ampak ko pa lahko pa podprem. • PorceLan
4.12.2010 12:23
ne, za enega ne, samo ti si lahko iz npr. limewire prav eno pesem dol potegneš ki ti je všeč, pa recimo druge pesmi od istega izvajalca ti pa niso, zastopiš, pač če hočeš eno določeno pesem met si moreš celi album kupit, to se meni osebno nea splača. ja pa ne, mene nea spletne trgovine zaj zanimajo. sicer si pa itak sproti kupujem cd-je od tistih ki so mi res všeč, ne mislim si pa samo zaradi ene pesmi.
ja no, kaj boš zaj reko da si ti pa nea zastonj muzik dol vlečeš ČE si jih lahko? pa dobro no, ne rabiš več komentirat. drugač je pa imesh super, bolše od limewire, hvala !! _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.