kradljiuci & kradljiuke

<< | 1 | 2
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kradljiuci & kradljiuke 27.9.2010 17:43
Jok3r pravi:
pk4life pravi:
Jok3r pravi:
daj povej ti majster kaj bi za 390eur naredu?
=)

bistwu sm sam rzmišlu pa se mi ni zdela slaba ideja sam nismo nikol wedl kok so zščitene.. šlo je dgač za miške.. nwm ene profesjonalne.. z 130 eur pa tri bi popokal..

uff elektronika, ne veš v vsaki **** žici je lohk kej zaščitenega =/

mja sej zto tut ni blo nč pol iz tega.. pa tut folk ni hotu.. uklučno z mano.. sam sm p nredu the perfect plan.. hehe
Re: kradljiuci & kradljiuke 8.10.2010 14:05
a veste u katerih trgovinah bi se še splačal krast.?
kjer ni tok kamer?
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: kradljiuci & kradljiuke 8.10.2010 15:35
soonck pravi:
uufff.. rajš nimam kokr da ukradm. sj je fajn da nč ne plačaš pa maš Smile sam mene bi tok pekla vest in skos bi mela filing da nism varna ... (: raj plačam Very Happy

podpis Smile
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: kradljiuci & kradljiuke 8.10.2010 15:57
z lepim se hvalte res...
parkle bi vam poseku...enga za eni...bi že pomnal kdaj ste nazadn kej ukradl...sj ne rečem eno malenkost ane...sam ne pa tole ko kr nimate dost... dejte se mal zresnat no
Re: kradljiuci & kradljiuke 8.10.2010 17:52
kradete ko rake xD.
Enkrat sm kupvala neke hlačePLAČALA prodajalka pa krogca ni dala dol :S jst nism vidla in grem domu in začne piskat Embarassed faK prodajalka se na vlko opravičuje jst pa bi se najraj pogrezna u zemlo...
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kradljiuci & kradljiuke 8.10.2010 22:09
jao kaj se sekiraš.. pč se zgodi haha..
Re: kradljiuci & kradljiuke 8.10.2010 22:25
Uff, kradete pa ko srake!
Jz pa ne kradm. Kot prvo mam moralne zadržke, kot drugo me je strah... kot tretje bi pa mtka opazla k bi dala cune u pranje, da je neki novga in pol bi me zaslišvala kje sm to dobila. Pa še skos bi bla žiučna zarad tega.
Tkoda se strinjam z unim k je reku, da rajš nima kukr da krade.
mXtinaa • Od: 28.8.2010 • Prispevkov: 1
Re: kradljiuci & kradljiuke 8.10.2010 23:28
ja no jas sem recimo v c&a dosti krat tam je čisto na izi samo ono dol vtrgaš ko je cena gor napisana pa po majci pogledaš če je kaki čip(v obliki papirčka so) drugače pa moja frendica v hm pulovarje ali pa kake majčke

v muleru pa se nenad da pa tam so tudi mojo frendico dobli tak da tam ne poskušajte Smile
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: kradljiuci & kradljiuke 9.10.2010 11:21
pa se vi zavedate da v nekaterih trgovinah potem to trgajo od plač delavk/delavcev?
mislim, sej če ste ziher da jim ne pol kr kradite, samo če pa jim pa ni ravno prijazno od vas da to delate
Pipie • Od: 19.9.2009 • Prispevkov: 11
Re: kradljiuci & kradljiuke 9.10.2010 14:41
soonck pravi:
uufff.. rajš nimam kokr da ukradm. sj je fajn da nč ne plačaš pa maš Smile sam mene bi tok pekla vest in skos bi mela filing da nism varna ... (: raj plačam Very Happy

Ja enako.....sicer kva je pa problem, sj mi dajo starši denar.....?
TheGodSon • Od: 26.2.2010 • Prispevkov: 36
Re: kradljiuci & kradljiuke 2.12.2010 21:59
kk pa kaj ka alkohol v sparu in tušu, merkatorju?
Mrs.Sunshine • Od: 1.3.2010 • Prispevkov: 48
Re: kradljiuci & kradljiuke 2.12.2010 22:18
Kake imate..
Hahahahah..
No pač jaz ne kradem..
Ko sem bila 4 leta stara sem kr neke stvari nabirala, pa mi je mama zmeri govorila ne smeš tega pusti to sam drugač ne tk v takih trgovinah ampak kako zlato pa tako.. O.o
Haha..
Pa me še zdaj vest peče, ko se tega spomnim čeprav sploh nisem kaj ukradla.. Very Happy
TheGodSon • Od: 26.2.2010 • Prispevkov: 36
Re: kradljiuci & kradljiuke 3.12.2010 22:16
Majchii pravi:
Kake imate..
Hahahahah..
No pač jaz ne kradem..
Ko sem bila 4 leta stara sem kr neke stvari nabirala, pa mi je mama zmeri govorila ne smeš tega pusti to sam drugač ne tk v takih trgovinah ampak kako zlato pa tako.. O.o
Haha..
Pa me še zdaj vest peče, ko se tega spomnim čeprav sploh nisem kaj ukradla.. Very Happy

?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.