Zobotehniška Gimnazija Ljubljana• rukiirei
• Od: 9.11.2010
Zobotehniška Gimnazija Ljubljana
9.11.2010 20:05
Mogoče je ta tema že kje objavlena, v tem primiru se oproščam ^^
Namen se imam vpisat na Zobotehniško u Lj pa me zanima če gre še gdo. Sem iz Ajdovščine in misel na to da bom edina izmed sošolcev, ki se bo 'preselila' v Lj mi je grozna. Rada bi spoznala koga ki ima namen iti skozi to Zelo vesela bi bla ogovorou. Tudi če si že za teji šoli ! Saj sm le preprosta Primorka navsezadnje • Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: Zobotehniška Gimnazija Ljubljana
10.11.2010 8:15
To nikakor ni gimnazija.
Gimnazija piše z malo začetnico, verjetno greš tut zato na srednjo šolo. • petr
• Od: 12.10.2010
10.11.2010 22:40
rukiirei pravi:Mogoče je ta tema že kje objavlena, v tem primiru se oproščam ^^
Namen se imam vpisat na Zobotehniško u Lj pa me zanima če gre še gdo. Sem iz Ajdovščine in misel na to da bom edina izmed sošolcev, ki se bo 'preselila' v Lj mi je grozna. Rada bi spoznala koga ki ima namen iti skozi to Zelo vesela bi bla ogovorou. Tudi če si že za teji šoli ! Saj sm le preprosta Primorka navsezadnje Hej;* Tud jz pa moja prjatlca razmišlama za to šolo in sicer sma iz Celja tko da bi se tud midve preselile tja,se pravi da nisi edina ko jo skrbi use to.. noja,zanima pa me kakšne ocene maš into ? ..in če se bom trdno odločla za to šolo se bomo vrjetn spoznale ne ? Tud jz sm preprosta Štajerka • rukiirei
• Od: 9.11.2010
13.11.2010 14:05
petr pravi:
rukiirei pravi:
Namen se imam vpisat na Zobotehniško u Lj pa me zanima če gre še gdo. Sem iz Ajdovščine in misel na to da bom edina izmed sošolcev, ki se bo 'preselila' v Lj mi je grozna. Rada bi spoznala koga ki ima namen iti skozi to Zelo vesela bi bla ogovorou. Tudi če si že za teji šoli ! Saj sm le preprosta Primorka navsezadnje Hej;* Tud jz pa moja prjatlca razmišlama za to šolo in sicer sma iz Celja tko da bi se tud midve preselile tja,se pravi da nisi edina ko jo skrbi use to.. noja,zanima pa me kakšne ocene maš into ? ..in če se bom trdno odločla za to šolo se bomo vrjetn spoznale ne ? Tud jz sm preprosta Štajerka Wooh me veseli da sm te/vaju našla tukaj Moje ocene so za pravdober uspeh... se pravi 4,5 .. pa tudi kakšna 3,2,1 se najde(: Ti? Jaz sm že skoraj trno odločena za to šolo, ovira je le sprejemni ^^ čeprou upam da bom dobro prišla skozi hehehe ^^ ;*** • petr
• Od: 12.10.2010
29.11.2010 20:54
rukiirei pravi:
petr pravi:
rukiirei pravi:
Namen se imam vpisat na Zobotehniško u Lj pa me zanima če gre še gdo. Sem iz Ajdovščine in misel na to da bom edina izmed sošolcev, ki se bo 'preselila' v Lj mi je grozna. Rada bi spoznala koga ki ima namen iti skozi to Zelo vesela bi bla ogovorou. Tudi če si že za teji šoli ! Saj sm le preprosta Primorka navsezadnje Hej;* Tud jz pa moja prjatlca razmišlama za to šolo in sicer sma iz Celja tko da bi se tud midve preselile tja,se pravi da nisi edina ko jo skrbi use to.. noja,zanima pa me kakšne ocene maš into ? ..in če se bom trdno odločla za to šolo se bomo vrjetn spoznale ne ? Tud jz sm preprosta Štajerka Wooh me veseli da sm te/vaju našla tukaj Moje ocene so za pravdober uspeh... se pravi 4,5 .. pa tudi kakšna 3,2,1 se najde(: Ti? Jaz sm že skoraj trno odločena za to šolo, ovira je le sprejemni ^^ čeprou upam da bom dobro prišla skozi hehehe ^^ ;*** hah, sori k mal pozn odpišujem sam nism vidla da si kej odgovorila in tud jz sm mela lani tak uspeh + predlani, letos pa tud upam da bo isto.. tud men je tale sprejemni tko uuuh, k me je ful strah da nebi bla sprejeta in to.. pa ubistvu si zdej ful tega želim ..*-* haue fuuuuuun *__________* • madeslo
• Od: 20.2.2010
30.11.2010 16:10
pa pejt u gimnazijo u wajdušni tako al tako je gimnazija gimnazija[/quote] • onaSem
• Od: 27.1.2010
2.12.2010 0:57
Lej brezveze se obremenjevat da boš edina ipd.
Itak že ko prideš u dijaškega se s cimrami spoznaš in to in vrjam da je že 1.teden noro po sobah Drugač pa ne vem no,hitr padeš notr v družbo Aja a drugač bi bla v DIC-u ane? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.