FIlmi..• l1995n123
• Od: 10.1.2010
FIlmi..
27.4.2010 18:49
Oki prosila bi za filme.
Tuki not napopite filme k so vam bli hudi pač naslove pomožnosti angleške d se loh kuj downlouda =) Huala. Zlo zaželjene kšne komedije and risanke =) • L0o0
• Od: 17.4.2010
Re: FIlmi..
27.4.2010 20:42
angus, thongs and perfect snogging
nancy drew she's the man sleepover spring breakdown uptowngirls yes man • OriginalFake
• Od: 22.3.2010
27.4.2010 20:42
brüno
leto ena (Year One) bolt k se pa še kšne spomnem pa ti napišem • hubabuba
• Od: 4.7.2010
6.7.2010 17:13
blind side
krvavi hostel house bunny parfum hancock 27 dressess Hf (: • aakiiN
• Od: 5.7.2010
6.7.2010 18:58
l1995n123 pravi:Oki prosila bi za filme.
Tuki not napopite filme k so vam bli hudi pač naslove pomožnosti angleške d se loh kuj downlouda =) Huala. Zlo zaželjene kšne komedije and risanke =) eurotrip=) rv number 23 (grozliuka pa usejn ful zakon) dirty dancing 2 ( smešni prizori) • TMCFE
• Od: 18.9.2009
6.7.2010 23:56
predlagam Meet The Spartans Children Of Men (fantastika...) Sherlock Holmes (tanov) Kako izuriti svojega zmaja • nejchula
• Od: 30.6.2009
8.7.2010 1:16
ma men je najbolši The blind side
reees najbolši je..pa še po resničnih dogodkih je mnde _________________ sometimes I pretend to be normal. but it gets boring. So I go back to being me. xD • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
1.10.2010 15:15
Preveč fiLmou gLedam (upss), da nevem več kaj gledam kaj ne Od komedij & risank ti piporočam: G-force, The Longest Yard, The Bencwarmers, Big Stan, The Losers, A-Team, ... To je par res norih komedij. Od naštetih mi je meni pa najboljša A-Team, ki sem ga tudi nazadnje gledau. • mata
• Od: 7.11.2010
30.11.2010 16:16
camp rock
the proposal cool runnings (fuuul doro!!) confession of a shopaholic last holiday my big fat greek wedding ratatouille |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.