flaša resnice :)

<< | 1 | 2
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: flaša resnice :) 13.7.2010 22:38
budobne fore sam se gremo tko da nimaš skos resnice 5x laka rečeš resnica pa 5x lahko kazn al pa kj tazga....
hotgirl123 • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 14
Re: flaša resnice :) 14.7.2010 2:48
limonica1995 pravi:
jaz sn tudi mogla skoro striptiz plesat poznam pa ene lole ko se grejo flaše resnice zalizavlejo pa šlatajo
Meni je boljše zalizovanje kot striptiz. Ker se je enkrat žee zgodilo to.
sarika95 • Od: 2.7.2010 • Prispevkov: 49
Re: flaša resnice :) 14.7.2010 10:34
jaz sem pa dobla enx nalogo da sem se mogla z sošolko zalizat, pa smo bli na busu pa sem mogla majco gor dvignit pa skoz okno kazat pač joške pa to .. drugače pa se mi ponavadi zalizujemo al pa kaj take ful horny Razz ..
3theBESTnumber • Od: 20.6.2010 • Prispevkov: 29
Re: flaša resnice :) 14.7.2010 14:12
mis smo se šli na BD flašo poljubov: dvakret si zavrtu flašo in na tiste dva k je pršlo sta se mogla kušnt...lahk tud fant-fant, punca-punca....pa to je dobr da te lahk kušne tud tvoj simpatija...xd
Twisted Evil
partygirl • Od: 10.3.2009 • Prispevkov: 44
Re: flaša resnice :) 14.7.2010 14:32
mi smo si sami zmislili igro "usodno sporočilo" ko ena x oseba napiše pouno listkov z nalogami pol jih pa vlečeš in dobiš nalogo, listke pa izločaš... Wink
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: flaša resnice :) 14.7.2010 18:46
3theBESTnumber pravi:
mis smo se šli na BD flašo poljubov: dvakret si zavrtu flašo in na tiste dva k je pršlo sta se mogla kušnt...lahk tud fant-fant, punca-punca....pa to je dobr da te lahk kušne tud tvoj simpatija...xd
Twisted Evil

haha a sta se mar keradva fanta mar kušnla?Razz
shufflePaXie • Od: 27.11.2010 • Prispevkov: 27
Re: flaša resnice :) 27.11.2010 22:18
jas sm mogla it do enih tipou kt so igral pinkponk pa se nalont 'tko' na mizo in rečt:
a mi pokažete mau žogico? kt nism čist prepričana a je okrogla a kvadratna..xD
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: flaša resnice :) 29.11.2010 18:20
ma js sm mogla v petek v tangico pa modrčk in v petkah okol tekat pa to v centru kjer je welik ljudi pa vsi so se smejal pa vame kazal pa slikal pa vse... Pol pa sm čist zmrzla ke zuni biv minus ničlo pa sneg .. In ta je bil najhujši dan zame, prisežm a tudi ogromne smeha so ble. Sm mogla pol vsem neznancim razložt zakaj sm se šla napol naga. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.