kaj najprej opazite na nasprotnem spolu<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8• KatiaCrime
• Od: 11.11.2010
Re: kaj najprej opazite na nasprotnem spolu
22.11.2010 20:49
Timi pravi:
KatiaCrime pravi:
Timi pravi:
Men pa kuj v očii pade: 1.oči 2.obraz 3.postava(nč preveč/premal-srednje) pa seveda tud notranjost(najbl pomembno ♥)
♥♥♥♥ hh. drugi taki dobri .. kaj? kak to misliš? notranjost pa zato ker me je to naučila biuša punca pa se mi zdi da res notranjost še ful šteje... KatiaCrime ti si pa td prijazna misla sm tko dasi ti tretji tip k ocenjuješ punce tud po notranjosti. pa se ne zafrkavam ampak pr nas tipi gledajo sam videz ;( hvala • pepelka28
• Od: 13.11.2010
22.11.2010 21:10
pridna pravi:
pepelka28 pravi:
js pa majprej opazim učke pa lase..
seveda je pa najbolj pomemben karakter... js ne sodim preveč na zunanji izgled.. kr je lahk en zelo drugačn zgleda od tega kar pričakuješ sam ma pa odlično osebnost in je nasmejana... je tisto kar si hočeš.... zato svetujem da ne sodite na zunanji izgled ohh kaki nasveti HECAM SE NO PA NE JST MAM ISTO AVEŠ....mogla sm ti komentirat, kr me je iz msn-ja vrgl... ah.. kako lepo vsaj edn ko se strija z mamo (uzem medota za primez) hecam se sej un kr dober zgleda • Zelodko
22.11.2010 23:05
Fanta najhitreje opazm ko se smeji, more se sproščeno smejat, ne prisilno nč. Pol pa lasje, postava, učke.
Men so noro hudi tipi, uni ki majo bolj skejtersko čupa BLOND • Zelodko
22.11.2010 23:11
BuBu pravi:
brego pravi:
Fantje smo pravi računalniki, opazimo skoraj vse v 10sekundah. Kaj najprej? Jaz osebno rit in sise (to je odvisno tudi od obleke) potem faco, je pa res da so vseeno blond lasje na prvem mestu hmm...blond ? ja okey, takšno boš kmau najdu pa wlke sise & dobro rit tut, sam to nebo zvveza, oz. nebo dolgotrajna ;] ccc • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
22.11.2010 23:13
Zelodko pravi:Fanta najhitreje opazm ko se smeji, more se sproščeno smejat, ne prisilno nč. Pol pa lasje, postava, učke.
Men so noro hudi tipi, uni ki majo bolj skejtersko čupa BLOND ja čestitke zdele pa grem nardit eno temo _________________ Peace!
• Natii93
• Od: 8.8.2010
22.11.2010 23:13
jz pa najprej opazm:
1.oči 2.obraz 3.postava (ne sme bit presuh, pa ne predebeu) pa notranjost .. kle dam največji poudark.. • Zelodko
22.11.2010 23:15
Timi pravi:
Zelodko pravi:
Fanta najhitreje opazm ko se smeji, more se sproščeno smejat, ne prisilno nč. Pol pa lasje, postava, učke.
Men so noro hudi tipi, uni ki majo bolj skejtersko čupa BLOND ja čestitke zdele pa grem nardit eno temo ti ne greš učit gefo? :O .. • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
22.11.2010 23:17
Zelodko pravi:
Timi pravi:
Zelodko pravi:
Men so noro hudi tipi, uni ki majo bolj skejtersko čupa BLOND ja čestitke zdele pa grem nardit eno temo ti ne greš učit gefo? :O .. eh ne da se mi zdej si morm še zmislit d je tist listk u atlasu že biu ko sm ga uzeu _________________ Peace!
• Zelodko
22.11.2010 23:22
Timi pravi:
Zelodko pravi:
Timi pravi:
Zelodko pravi:
Men so noro hudi tipi, uni ki majo bolj skejtersko čupa BLOND ja čestitke zdele pa grem nardit eno temo ti ne greš učit gefo? :O .. eh ne da se mi zdej si morm še zmislit d je tist listk u atlasu že biu ko sm ga uzeu Sej ne da mene tudi jutr sprašuje gefo, js pa skoz zgovarjam, da sm bla učer u bolnici in nism mela časa učit bblablablabla .. ma zdej sm lah ziher, da mi bo tut ona jutr iz klasa nagnala. Ma jbg. Hahahah si prou predstavljam kak vstajaš pa nazaj sediš in spet vstaneš. Če bi bla js polek bi že zdauni crknla od smeha haha. Ok grem, k prihaja mtka iz službe in bo ful **** ko bo vidla, da sm še zmeri za kompom. raje se delam angelčka in zlagt da sm bla cev dan za zvezkom in se učila gefo ^^ |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.