kaj najprej opazite na nasprotnem spolu

<< | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
KatiaCrime • Od: 11.11.2010 • Prispevkov: 60
Re: kaj najprej opazite na nasprotnem spolu 22.11.2010 20:49
Timi pravi:
KatiaCrime pravi:
Timi pravi:
Men pa kuj v očii pade: 1.oči 2.obraz 3.postava(nč preveč/premal-srednje) pa seveda tud notranjost(najbl pomembno ♥)
♥♥♥♥ Smile

hh. drugi taki dobri ..

kaj? kak to misliš? Very Happy HVALa za karkol se že gre Wink
notranjost pa zato ker me je to naučila biuša punca Smile je rekla: ni važna sam zunanjost, tud noranjost je važna ti pa maš oboje Smile
pa se mi zdi da res notranjost še ful šteje...Smile
KatiaCrime ti si pa td prijazna Wink

misla sm tko dasi ti tretji tip k ocenjuješ punce tud po notranjosti. pa se ne zafrkavam ampak pr nas tipi gledajo sam videz ;(
hvala Embarassed
pepelka28 • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 12
Re: kaj najprej opazite na nasprotnem spolu 22.11.2010 21:10
pridna pravi:
pepelka28 pravi:
js pa majprej opazim učke pa lase..
seveda je pa najbolj pomemben karakter...
js ne sodim preveč na zunanji izgled.. kr je lahk en zelo drugačn zgleda od tega kar pričakuješ sam ma pa odlično osebnost in je nasmejana... je tisto kar si hočeš....
zato svetujem da ne sodite na zunanji izgled

ohh kaki nasveti Surprised BOM UPOŠTEVALA!!!!
HECAM SE NO Very Happy
PA NE JST MAM ISTO AVEŠ....mogla sm ti komentirat, kr me je
iz msn-ja vrgl... Very Happy

ah.. kako lepo vsaj edn ko se strija z mamo
(uzem medota za primez) hecam se sej un kr dober zgleda Razz
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: kaj najprej opazite na nasprotnem spolu 22.11.2010 23:05
Fanta najhitreje opazm ko se smeji, more se sproščeno smejat, ne prisilno nč. Pol pa lasje, postava, učke.
Men so noro hudi tipi, uni ki majo bolj skejtersko čupa BLOND Embarassed pol pa modre al pa rjave učke in normalna postave.. na take padam ufff .. Mam enga takega na busu pa ga skoz gledam hehe. Drgač pa JA.. ful pomembna je notranjost.. sm mela zadnč enga tipa ki mi je biu noro ušeč pol šele ko sm vidla kakšn je po karakterju sm mu lpo rekla: ADIJO. Very Happy
Re: kaj najprej opazite na nasprotnem spolu 22.11.2010 23:11
BuBu pravi:
brego pravi:

Fantje smo pravi računalniki, opazimo skoraj vse v 10sekundah. Kaj najprej? Jaz osebno rit in sise (to je odvisno tudi od obleke) potem faco, je pa res da so vseeno blond lasje na prvem mestu Smile

hmm...blond ? ja okey, takšno boš kmau najdu pa wlke sise & dobro rit tut, sam to nebo zvveza, oz. nebo dolgotrajna ;]

ccc Twisted Evil js mam dolgi lase pa blond in sm mela zvezo z enim tipom lpo 1leto in pol. ;D važn d mate skori polovice rjavolaske, črnolaske, rdečelaske ful proti blond ker so kao "cipa" al kaj nwm že mislte. beee xD Nismo vsi taki Smile
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: kaj najprej opazite na nasprotnem spolu 22.11.2010 23:13
Zelodko pravi:
Fanta najhitreje opazm ko se smeji, more se sproščeno smejat, ne prisilno nč. Pol pa lasje, postava, učke.
Men so noro hudi tipi, uni ki majo bolj skejtersko čupa BLOND Embarassed pol pa modre al pa rjave učke in normalna postave.. na take padam ufff .. Mam enga takega na busu pa ga skoz gledam hehe. Drgač pa JA.. ful pomembna je notranjost.. sm mela zadnč enga tipa ki mi je biu noro ušeč pol šele ko sm vidla kakšn je po karakterju sm mu lpo rekla: ADIJO. Very Happy

ja čestitke Very Happy
zdele pa grem nardit eno temo Very Happy
Re: kaj najprej opazite na nasprotnem spolu 22.11.2010 23:13
jz pa najprej opazm:
1.oči Smile
2.obraz
3.postava (ne sme bit presuh, pa ne predebeu)
pa notranjost .. kle dam največji poudark.. Smile[/i]
Re: kaj najprej opazite na nasprotnem spolu 22.11.2010 23:15
Timi pravi:
Zelodko pravi:

ja čestitke Very Happy

ti ne greš učit gefo? :O .. Very Happy
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: kaj najprej opazite na nasprotnem spolu 22.11.2010 23:17
Zelodko pravi:
Timi pravi:
Zelodko pravi:

ja čestitke Very Happy

eh ne da se mi Very Happy
zdej si morm še zmislit d je tist listk u atlasu že biu ko sm ga uzeu Very Happy sam me bo zihr prfoksa z razreda nagnala!!! se je že parkrat zgodlo Very Happy sam najhuje je pa ko sm mogo čigume vsakih 5 minut u koš nest Neutral
Re: kaj najprej opazite na nasprotnem spolu 22.11.2010 23:22
Timi pravi:
Zelodko pravi:
Timi pravi:
Zelodko pravi:

ja čestitke Very Happy

eh ne da se mi Very Happy
zdej si morm še zmislit d je tist listk u atlasu že biu ko sm ga uzeu Very Happy sam me bo zihr prfoksa z razreda nagnala!!! se je že parkrat zgodlo Very Happy sam najhuje je pa ko sm mogo čigume vsakih 5 minut u koš nest Neutral

Sej ne da mene tudi jutr sprašuje gefo, js pa skoz zgovarjam, da sm bla učer u bolnici in nism mela časa učit bblablablabla .. ma zdej sm lah ziher, da mi bo tut ona jutr iz klasa nagnala. Ma jbg. Hahahah si prou predstavljam kak vstajaš pa nazaj sediš in spet vstaneš. Če bi bla js polek bi že zdauni crknla od smeha haha. Ok grem, k prihaja mtka iz službe in bo ful **** ko bo vidla, da sm še zmeri za kompom. raje se delam angelčka in zlagt da sm bla cev dan za zvezkom in se učila gefo ^^ Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.