Tečaji Japonščine?

animemunzta • Od: 18.11.2010 • Prispevkov: 1
Tečaji Japonščine? 18.11.2010 21:18
Že od nekdaj me zelo zanimajo države kot Japonska, Kitajska, Korea itd..
Japonska mi je zelo všeč zaradi kulture in tehnologije, navad in vsega skp.
Zato sem pa brskal po internetu za kakšnim tečajem Japonščine, ker bi se jezika ter pisave zelo rad naučil.
Našel sm pa tole kul stran, kjer piše, da tečaj poteka v Mariboru...
Vendar je zame to predolga vožnja.
[link]
Kakorkoli, zanima me če tudi kje drugje (V Celju če mogoče) obstajajo kakšni tečaji.
Ampak ne šolski vendar pravi TEČAJ. Stran, ki sem jo prejle prilepil pa ponuja vse od spoznavanja kulture, navad, pisave, jezika itd., itd..
Prav to pa iščem: Vse v enem ne samo učenje jezika.

Ali kdo ve kje v bližini če ne že v Celju bi bil kakšen takšen tečajček? Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.