FILMI :)

<< | 1 | 2
D3NiiS • Od: 30.9.2010 • Prispevkov: 217 • Kraj: Koper
Re: FILMI :) 17.11.2010 21:43
haha ne moreš rečt da so zdj že usi predvidljivi.
Čist odvisno od zvrsti. Zato pa so trilerji, katere tudi sam najraje gledam.
Ko predvidevaš eno, potem pa bam, in te na sred filma tok z*ebe, da se use obrne in use kar si predvideval vidiš da ni tako.
In ena od zvrsti filma Inception je tudi triler. Zato sem reku da je preveč predvidljiv.
Glej Law Abiding Citizen al pa hmmm Number 23. Prva 2 ki sem se spomnu. To je film, to je triler Wink
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: FILMI :) 17.11.2010 21:55
D3NiiS pravi:
haha ne moreš rečt da so zdj že usi predvidljivi.
Čist odvisno od zvrsti. Zato pa so trilerji, katere tudi sam najraje gledam.
Ko predvidevaš eno, potem pa bam, in te na sred filma tok z*ebe, da se use obrne in use kar si predvideval vidiš da ni tako.
In ena od zvrsti filma Inception je tudi triler. Zato sem reku da je preveč predvidljiv.
Glej Law Abiding Citizen al pa hmmm Number 23. Prva 2 ki sem se spomnu. To je film, to je triler Wink

sm že gledala... Number 23 je zakon... p še jim carrey pa Logan Lerman (likey) igrata tko d!!!
v Law Abiding Citizen igra pa Gerard Butler k je pa ful car... tko ni še posneu filma k ne bi biu dobr!!!
Re: FILMI :) 17.11.2010 22:40
No ni use v tistih kateri igrajo, ampak bolj v zgodbi.
Recimo Number 23 je noro dober film, pa nikol nebi reku da bo Jim Carrey notri igrau, ki je običen komik ne pa da bo trilerje pa takim filme podobne igrau.
Re: FILMI :) 17.11.2010 23:09
jah je tud u zgodbi... sam če so igralci zanč pol... je težko d bo film dobr.
ja ne sej jim carrey je zakon igrauc, še posebi k lohka posname dobr film k je u drgačnm žanru kokr večina njegovih movijev!
Re: FILMI :) 17.11.2010 23:26
Jim Carrey meni osebno med najboljšimi igralci, pa ne zarad filmou al kr neki.
Meni je on dobesedno legenda, ker tip dobi scenarij in use fore in face ki jih vidimo pol u filmu si jih sam izmisli. Zato je tudi v veliko komedijah na koncu same njegove fore, ki so se dogajale med snemanjem Wink
Re: FILMI :) 17.11.2010 23:46
itak. to so legende komedij. Jim Carrey pa Robin Williams sta to Carja z velko začetnco... nvm a si gledu kšno oddajo k je biu robin williams gost? phahahaha on je to naredu v svoj stand up comedy show. zmeram! u elementu. uni voditli so čist nemočni zravn njega.
Re: FILMI :) 17.11.2010 23:47
Sem gledau. Še zdej mam u spominu ko je biu povabljen u eno odajo pa je začeu razlagat kako je njemu najljubša kletvica MotherF*cker. pa je pol naprej govoru kje pa kako lahko use to uporabljaš. smehi smehi res.
Re: FILMI :) 17.11.2010 23:49
hahahah točn tko... fak kva bi dala d bi ga loka šla gledt u živo!!!
Re: FILMI :) 17.11.2010 23:51
ja a. haha.
Šeen omembe vreden je pa Ashton Kutcher. Da o igralkah sploh ne začnem govorit, ker bo joj Razz Embarassed
Re: FILMI :) 17.11.2010 23:58
ahhh,... ashton kutcher... dddd (sam mislm d je men ušeč še iz drugih razlogov kt teb Cool )
asi gledu Butterfly Effect??? nvm men so uni njegovi k niso romantične komedije clo bl ušeč... uu Spread... assss zakon film!
mmmm zdj bi pa lahko začela nakladat o mojih najljubših igralcih... sam hahahah tko kt si reku.. rajš ne začnem govort kr bo joj Very Happy
Re: FILMI :) 18.11.2010 0:02
Men je tud stil njegou hud, ne samo filmi. ampak ok Smile
Drgač pa že ki ti tralala bom jz sam eno reku, pa bo že to joj Embarassed
Elisha Cuthbert. ooojoj <3. to bo to Smile hehe
Re: FILMI :) 18.11.2010 0:04
hah iz The Girl Next Door? (no iz tm jo jst poznam)
ufff a lahko še jst enga rečm pol?? fak a sam enga lahko al kaj... hah ku.rac tžka k jih je pa tok!! Smile
Re: FILMI :) 18.11.2010 0:05
Tam je noro dobra ja. Drgač pa šeen film ko ma tud zgodbo dobro, pa tud žalostno je My Sassy Girl Wink
Re: FILMI :) 18.11.2010 0:17
nn ne poznam... dobr? morm pogledat...
okj Tom Cruise... fak pa Heath Leadger... mm Logan Lerman... shia labeouf... pa ashton kutcher.... okj bolš d končam... fak uuups mal več kt en...
ne tom cruise ni tko sam hd (okj zdj je že mičkn str) ampk ma men ene pa ful dobrih filmou (tom gun, vanilla sky, last samurai...) tko zdj sm mela obdobje njegovih filmou... heath leadger RIP (konc igrauc + australc je)..
logan, ta je bl tko kjut.... shia je pa car! ashton tud... car+hud+nvm v Spread iga tok konc lik... nvm men je pač car, tud tko kot igrauc!

ahhh je.bemti sm vedla d bo shit ratu če začnem o igraucih pisat. sorry!
Re: FILMI :) 18.11.2010 5:22
Empire Of The Sun, The Reader
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: FILMI :) 18.11.2010 5:25
D3NiiS pravi:
No ni use v tistih kateri igrajo, ampak bolj v zgodbi.
Recimo Number 23 je noro dober film, pa nikol nebi reku da bo Jim Carrey notri igrau, ki je običen komik ne pa da bo trilerje pa takim filme podobne igrau.

Jim Carrey igra v Eternal sunshine of the spotless mind, en najboljših filmov kar sm jih kdaj gledu. Film je drama. Tok resna vloga da ne morš vrjet. Tko kt recimo u Truman show.. On je odličen igralec.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.