mt mi teži..• punckalove
• Od: 24.9.2010
mt mi teži..
14.11.2010 15:59
no jets mam pa problem z hrbtenico..
sm kr dost velika.. in se baje puklast držim.. no sej to je kr es in zdej mi mami skos guvuri da nej bom pokonc.. amapk mi ne rata bit.. a mate kšne vje alpa navsete za ravno hrbtenico??? plis..help me • Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: mt mi teži..
14.11.2010 16:31
ja pokonc se drž..vsakič k se spomneš se postav pokonc.. men je retal.
• punckalove
14.11.2010 16:59
tenkju..
bom probala. • Pačupa
• Od: 7.5.2010
14.11.2010 19:44
taka tema že bla xD no em ti posredujem neke vaje ki sem jih jaz tud tu dobo na prejšni temi ? =P_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Pačupa
14.11.2010 20:41
Citat:RAZTEZANJE -SEDE NA TLEH: -obe roki v zrak-raztegni se po eni strani,nato po drugi strani -obe roki v položaj "predam se" nagni se na eno straniin nato na drugo.. in zasuk trupa.. LEŽE NA TLEH: -ena noga je stegjena,druga pokrčena na trebuhu.pokrčeno nogo iztegneš in primeš ter vlečeš k sebi -potegni pokrčeno nogo k prsnem košu,drugo iztegni in pritisni ob podlago, in zadržiš za nekaj časa. -dvig trupa (medenice) z razmakjenimi koleni - stisk kolen in zadnjice -NA VSEH ŠTIRIH -sedi na pete in se raztegni napreej z trupom- -lopatice stisni skupaj na iztegjenih komolcih to so tele vaje k sm jih dobla pr zdravnici.. lohka pa pogledaš tut na googlu kaj.. meni je pomagal.. to moreš redn delat pa bo.. * no to sem dobo od pač js ;* iz totega foruma tak da se treba njej zahvalit xD P.S. in kak je drugi problem (sorry da ti z tem težim samo pač firbec xD XD ) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • punckalove
14.11.2010 21:05
hvala..
ker drug prublem?? • Pačupa
14.11.2010 21:26
aja ups narobna oseba xD
ful pozablam vzdevke tukaj xD btw aja ti si tista ki si hotla moj FB aneda ? no sem pol poslal sam nevme če si dobla xD daj rajš jaz tebe dodam xD ? _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.