Srečevanje.*

new • Od: 23.5.2009 • Prispevkov: 85
Srečevanje.* 11.11.2010 18:20
Mene pa nakej zanima..
Ja in sicer..tko recimo k sami hodte po pločniku npr. iz šole, al pa k greste u tgovino..no in srečujete druge ljudi. A to jih vi pogledate u oči tko mimobežno, al u tla gledate, al naprej..?

Ker jest ful nw kam nj tist cait gledam. Ena recimo je šla mim in je gledala tko naprei in se nosla..in to ti powe da misl da je kao neki weč se men zdi, in prou glupo izpade..

Kaii se pa vm zdi naiibol? al pa naiibl vludn? al se s tem sploh ne obremenjujete?

Prosim za kako mnenje. Smile hvaŁa.
hf*
deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Re: Srečevanje.* 11.11.2010 18:28
ja lej... če člouka k ga srečaš na cest poznaš ga morš pozdraut.. kr če ga ne boš bo mislu d si tuk ošabna da še pozdravit ne znaš in pol folk takoj napačn utis dobi. pa tut če gre oseba k jo le tko na videz pa bežno poznaš jo tut moreš pozdarvit kr če je ne se pol prec začne govorit d si glup in tak... če pa osebe ne poznaš je ni treba pozdravit. kr predstavli si d bi bla npr. u new yorku al pa kakem večjem mestu k je folka k dračja in bi mogla usazga k ga ne poznaš pozdravit.. uf.. kriza xD
tk da ja.. bežne znance in tiste k jih poznaš ti priporočam d pozdraviš.
upam d sm pomagala ;D
hF*
D3NiiS • Od: 30.9.2010 • Prispevkov: 217 • Kraj: Koper
Re: Srečevanje.* 11.11.2010 18:58
Jaz se pa nebi glih strinjau z deadgirl. Ne pozdravljaj ljudi zato, ker si bojo u nasprotnem primeru drugi napačno mislili o tebi, ali pa o tebi tako in drugače govorili.
Če jih pozdravljaš, jih pozdravljaj z veseljem ne pa z prisilo da moreš nekaj naredit.
Ampak mislim, da ni tvoj problem v pozdravljanju znanceu, ampak ostalih.
Jaz osebno raje hodim z dvignjeno glavo (ne preveč dvignjeno - se ne nosim Wink), tako da vidim okrog mene okolico in ljudi. Sem mnenja, da raje gledam ljudi, kakšno lušno punco Wink kot pa u tla beton. Veliko, da vedet o človeku, če osebo gledaš u oči, ali kam drugam, ali pa je sploh ne gledaš. Kam se boš pa ti odločila gledat, je pa zdej tvoja stvar in tvoja odločitev.
uživaj Very Happy
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: Srečevanje.* 11.11.2010 20:01
zanimivo uprašanje.
em ja jst ne gledam u tla če si to mislla. pfffff kje pa dalč od tega ane. morš bit skoz na preži za hudimi tipi ane =) =) =) Cool
no polg tega d gledam če je kje kšn lep Very Happy gldam tud drug folk. mislm ne bulm v ljudi sam pač gleedam naprej in ne v tla. pol pa če mi je ušeč kej kr vidm mal bl pogledam. (stem ne msilm SAM na tipe... tud tko, kajjstvem če kšnga poznam, al p mi je znn..)nvm no pač gledam naprej p levo p desno.)
kaj a dejasnko folk gleda u tla medtem k hod al kaj???!!!
Re: Srečevanje.* 11.11.2010 20:30
hwalla.Smile

Arya09 .. Leii tko mislm..da k ti hodš po eni ulci po kateri pride vsake tok cajt en neznanc mem, pa da ga že na daleč vidš. No in da pol k se srečata..al ga pogledaš u oči pa to..
..ja marsikdo tud u tla gleda..
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Srečevanje.* 11.11.2010 20:41
če je čisti neznanc zkj pa bi ga?.. kukr čš no.. hah odwisn je tut ke žwiš.. na kšni wasi je ponawad itq tko da se usi nekak poznajo.. u mestu pa pč pozdrawš tistga k ga poznaš.. nikol ni slabo če pč pozdrawš koga..
Re: Srečevanje.* 11.11.2010 20:54
new pravi:
hwalla.Smile

Arya09 .. Leii tko mislm..da k ti hodš po eni ulci po kateri pride vsake tok cajt en neznanc mem, pa da ga že na daleč vidš. No in da pol k se srečata..al ga pogledaš u oči pa to..

aja... nvm, zihr ni pr ush eye kontakta. jst grem nekam un gre nasprot... tud če ga pogledam u faco jih ponavad lih ne gledam v oči. nvm kdaj pa se s kšnim tko spogledam, k če vidm d me kšn gleda v oči prou iz trme nočm jst odvrnt pogleda!
Re: Srečevanje.* 11.11.2010 21:27
Arya09 pravi:
new pravi:
hwalla.Smile

aja... nvm, zihr ni pr ush eye kontakta. jst grem nekam un gre nasprot... tud če ga pogledam u faco jih ponavad lih ne gledam v oči. nvm kdaj pa se s kšnim tko spogledam, k če vidm d me kšn gleda v oči prou iz trme nočm jst odvrnt pogleda!

odwrnt al wrnt?
Re: Srečevanje.* 11.11.2010 21:31
pk4life pravi:
Arya09 pravi:
new pravi:
hwalla.Smile

odwrnt al wrnt?

odvrnt!!! vračam ga zrd moje trme (sej ne rečm kdaj ga vračam z največjim veseljem.. odvisno od tistga k me gleda Smile )
Re: Srečevanje.* 12.11.2010 0:15
pol se pa skos gledata? heh
Re: Srečevanje.* 12.11.2010 16:25
hahaha ja če se srečam s pogeldi na cesti gre pol un mimm in to je to... sam na busu.. to je pa druga zgodba! tm pa ponavad pogledi trajajo mal dlje Smile Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.