spis. ! kak nej ga napišem. ? POMOČ?• myself
• Od: 3.4.2010
spis. ! kak nej ga napišem. ? POMOČ?
11.11.2010 18:44
hej, hej.
mi jutr pišemo spis o puberteti al pa o novi šoli. kr mamo pač novo šolo zdj, pač prizidek in use to jl. in mormo napisat kr doug spis, sj je za oceno.! js nevem kk naj začnem pisat.! nimam pojmaaa. a mi lahko prosim kdo pomaga ? al pa, kaj za vraga nej pišem o puberteti ?! wtf ? nujn rabim. prosim da mi pomagate! • D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
Re: spis. ! kak nej ga napišem. ? POMOČ?
11.11.2010 19:01
Enostavno poglej sebe kakšna si bla pred puberteto in kakšna si zdej ko si v njej in ti bo use jasno • myself
11.11.2010 19:04
D3NiiS pravi:Enostavno poglej sebe kakšna si bla pred puberteto in kakšna si zdej ko si v njej in ti bo use jasno
haha. ja, sam kk naj to napišem na list papirja. ? pa to nesmem o sebi pisat ampak o vseh, pač nasploh o puberteti. kk naj začnem s tem ? • D3NiiS
11.11.2010 19:05
Sej pravim. sebe pogledaš in ti je use jasn, ker kar se s tabo dogaja se tudi v veliki večini z ostalimi.
• myself
11.11.2010 19:07
D3NiiS pravi:Sej pravim. sebe pogledaš in ti je use jasn, ker kar se s tabo dogaja se tudi v veliki večini z ostalimi.
jah, bom že nekak tole skup spraula. • Arya09
• Od: 18.8.2010
11.11.2010 20:16
cjoooj mi smmo tud v osnovni mel tako sranje za temo. ne spomnm se kva sm pisala, pomoje sm neki nakladala o tem kok se spremeniš, pte fore. nvm mal nakladi o odraščanju pa o tem kko ti dožiulaš te spremembe p napiš še kšno tako globoko misu al nvm... d napišš d se eni nvm ful upirajo usmu, pa zmisl si mal zakaj. nvm k iščejo kdo so... skratka nakladi mal o tem
pa boš zihr očaarala prfoksa _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • D3NiiS
11.11.2010 20:37
Arya09 pravi:cjoooj mi smmo tud v osnovni mel tako sranje za temo. ne spomnm se kva sm pisala, pomoje sm neki nakladala o tem kok se spremeniš, pte fore. nvm mal nakladi o odraščanju pa o tem kko ti dožiulaš te spremembe p napiš še kšno tako globoko misu al nvm... d napišš d se eni nvm ful upirajo usmu, pa zmisl si mal zakaj. nvm k iščejo kdo so... skratka nakladi mal o tem
pa boš zihr očaarala prfoksa učitelja • Arya09
• Od: 18.8.2010
11.11.2010 20:51
D3NiiS pravi:
Arya09 pravi:
cjoooj mi smmo tud v osnovni mel tako sranje za temo. ne spomnm se kva sm pisala, pomoje sm neki nakladala o tem kok se spremeniš, pte fore. nvm mal nakladi o odraščanju pa o tem kko ti dožiulaš te spremembe p napiš še kšno tako globoko misu al nvm... d napišš d se eni nvm ful upirajo usmu, pa zmisl si mal zakaj. nvm k iščejo kdo so... skratka nakladi mal o tem
pa boš zihr očaarala prfoksa učitelja aja no ups... sm pozabla _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.