Lubusumje pa to

guppy • Od: 25.7.2010 • Prispevkov: 85
Lubusumje pa to 17.10.2010 11:10
mene pa zanima če je kdo naredu enga lubosumnga s tem k sodeluje pr pouku alpa pri ocenah. men se zlo zdi da so mi usi fauš zarad mojga uspeha pa ful nebi rada da bi mi bli fauš. pč razpište se
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: Lubusumje pa to 17.10.2010 12:13
guppy pravi:
mene pa zanima če je kdo naredu enga lubosumnga s tem k sodeluje pr pouku alpa pri ocenah. men se zlo zdi da so mi usi fauš zarad mojga uspeha pa ful nebi rada da bi mi bli fauš. pč razpište se

poznam tako.
js bojde delam eno mojo sošolko lubuusumno, npr. ko dobim lepšo oceno in pol je jezna na mene sam zarad tega. :S
pff. frendica pa taka. -.-
al js mam 2 najbolši prtjatlci, ampak zaj naju je ena malo bol "odrinla" pač nea se weč tkk druži z nama pa to.
in je lubusumna če sm z uno drugo pa se smejima al pa skup sedima pr malci al pa ki, pa je kr lubusumna, pa me takoj **** na ignor.. xD
pač nori ludi.
nemislim se sekirat zarad tega.

guppy za tebe pa : NE SEKIRAJ se če so ti fauš.!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.